WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 982
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ползвам самобръсначка. Проблемът ми с нея е, че понякога се порязвам. Би било чудесно, че WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM. има защита срещу това Simple Smile

# 106
В къщи се обезкосмявам с епилатор, самобръсначка и пенсета - в зависимост от мястото на обработка. Към момента няма нещо, което да ме затруднява при употребата на стандартната самобръсначка. Най-важното е ножчетата да са остри и да издържат по-дълго време, както и гел лентата която е на тях да не пада на второ/трето ползване.

# 107
Епилатор и самобръсначка.

# 108
  • София
За обезкосмяване използвам само дамска самобръсначка, притесняват ме порязванията, които по някога се получават.

# 109
В домашни условия използвам самобръсначка, а  затрудненията са еднопосочното движение, често отделяне от кожата и опасност от порязване. Важно при избора на самобръсначка е безопасността и удобството.

# 110
В момента се обезкосмявам с епилатор и кола маска. Имам и самобръсначка за спешни случаи, но избягвам употребата ѝ заради порязванията.

# 111
Използвам самобръсначка и епилатор.При самобръсначката държа да се плъзга гладко ,да може да обхваща всяка гънка на тялото , да има лента с масла  .

# 112
  • София
Използвам самобръсначка. Имам епилатор, но така си седи в кутията. Притеснява ме порязването и внимавам доста. Купувам си хубави самобръсначки с гел лента.

# 113
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка? - Използвам самобръсначка за определени зони, а отскоро фотоепилатор. Няма нещо, което да ме затруднява при използването.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? - Наличието на успокояваща лента и определена гъвкавост на самобръсначката.

# 114
  • София
Използвам епилатор и самобръсначка. Не съм срещала трудности.

# 115
  • Враца
Използвам самобръсначка . Притесняват ме порязванията, когато самобръсначка та върви срещу посоката на косъма.

# 116
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Най- често използвам самобръсначка.  Затруднява ме почистването на самобръсначката от натрупалите се косъмчета между ножчетата.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Най-важното е  да не причинява зачервявания, да не се изхабява прекалено бързо и да е удобна за хващане.

# 117
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка? - Използвам самобръсначка, но често се порязвам
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? - Добре да бръсне и да е по- издръжлива

# 118
Епилатор и самобръсначка използвам.

# 119
  • София
Епилатор и самобръсначка

Общи условия

Активация на акаунт