WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 978
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Епилатор, но в екстремни ситуации използвам самобръсначка. Държа да не драска, да не ме наранява и максимално подвижна.

# 91
  • София
Ползвам фотоепилатор, обикновен епилатор, когато бързам- самобръсначка, но често се порязвам.

# 92
Най-често епилатор, но понякога самобръсначка, лошото на самобръсначката, е че косъм четата израстват много бързо

# 93
Използвам самобръсначка. Трудности не съм имала...

# 94
Ползвам епилатор основно,понякога и самобръсначка.Случвало се е с нея понякога да се нараня.

# 95
Епилатор

# 96
  • Пловдив
За различните зони ползвам различни начини на епилиране - самобръсначка, епилатор и ленти с кола маска. Неприятното при ползването на самобръсначка е сърбежът, когато космите започват да растат и врасналите косми. Решаващо за покупката на конкретната самобръсначка е наличието на успокояващи ленти.

# 97
Използвам само самобръсначка, трудност нямам, но ефекта е краткотраен. Най-важното при изборът ми на продукт е да е със гел и да е подвижен

# 98
Използвам епилатор

# 99
  • Димитровград
Използвам само самобръсначка вкъщи.
Трудности нямам, под душа се минавам.
Най-важното при избора е да има защита от порязване.

# 100
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Най- често самобръсначка това е най-лесния и бърз метод, който гарантира гладка кожа само след няколко минути. Затрудняват ме самобръсначки който не са гъвкави и се почистват трудно.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Важното е да има 3 или 5 ножчета да е с сменяема глава. Да има гел лента, която да улеснява бръсненето, но да не остава лигав слой след това. Да е маневрена за да предпазва от порязване. Да се използва лесно под душа

# 101
Използвам самобръсначка,за мен най-важното при избора на самобръсначка е да е с качествени ножчета (избирам винаги да е с поне 3 ножчета) и да осигурява безопасно бръснене по бърз и лесен начин.Става лесно, но така косъмчетата порастват много по-бързо.

# 102
Епилатор и самобръсначка използвам.

# 103
Епилатор, кола маска и в спешни случай самобръсначка. Дразни ме това , че самобръсначките се запушват.

# 104
Самобръсначка и епилатор.

Общи условия

Активация на акаунт