WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 977
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
В домашни условия използвам самобръсначка и фотоепилатор. Когато много бързам (в повечето случаи, защото все по-рядко намирам време за епилатора) се случва да използвам самобръсначка. Проблема, е че почти винаги се порязвам. Не знам как го правя Simple Smile Почти винаги си свалям кожа, малко но свалям.
Най-важното при самобръсначката да е минава лесно по извивките, да бъде максимално безопасна. Също така захватът да е грапав, защото иначе много лесно се изплъзва.

# 76
Единствено самобръсначка. Но структурата на косъма ми е такава, че се наранява и кожата дори когато е върху гладка повърхност. По гънките е най-трудно да се достигне ефект без порязване. Предимството на самобръсначките които ползвам до момента е само цената

# 77
  • на последния етаж
Моят метод за обезкосмяване в домашни условия е коломаската. Когато избирам самобръсначка, за мен е важно да е удобна и да прави порязването трудно.

# 78
Използвам епилатор или самобръсначка. Самобръсначка избирам като гледам да има по гъвкава глава за да става бръсненето по-удобно и лесно. Да ми харесва на външен вид.

# 79
Използвам епилатор и самобръсначка. Проблем при самобръсначката е честото подрязване и достигане на заоблени участъци. Когато избирам, винаги гледам да има гъвкава глава и лента с гел.

# 80
Използвам фотоепилатор, но понякога се налага  използването на самобръсначка за единични косми преди фотоепилатора.

# 81
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Използвам 2 метода за обезкосмяване - епилатор и самобръсначка. Често ме затруднява неудобната форма на самобръсначката, тъй като я използвам предимно за интимната зона, а там има доста извивки и си трябва по-заоблена и гъвкава самобръсначка.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Гъвкавата глава, удобната дръжка и наличието на омекотяваща лента.

# 82
Използвам епилатор и самобръсначка Willkinson. Понякога ме затруднява това, че дръжката се пързаля или се случва да се порежа. Също би било чудесно ако пластмасата се замени с някакъв разградим материал. Определено това би ме стимулирало като потребител- качество + мисъл за природата.

# 83
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
За различните части на тялото използвам различни методи за обезкосмяване (епилация, бръснене, кола маска). При употреба на самобръсначка ме затруднява високият риск от порязване.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Да има остри ножчета, да не се пързаля в ръцете и да има предпазители.

# 84
Епилатор

# 85
Ползвам епилатор, депилиращ крем и самобръсначка.При ползване на самобръсначка ме затруднява да се опазя от порязвания.

# 86
Използвам основно(дори напоследък само!) самобръсначка.
Гледам да съм внимателна при използването ,за да няма много поражения.
При покупка-избирам да е с повече ножчета,гъвкава,с гел,с удобен захват.

# 87
Използвам самобръсначка. Проблем ми е бързият растеж на косъмчетата.

# 88
Използвам самобръсначка и фотоепилатор.
Когато избирам самобръсначка, търся такава с повече ножчета, удобна, по възможност с движеста се глава.
Проблем ми създава разраняването на кожата(понякога при бръснене), затова внимателно избирам каква самобръсначка купувам.

# 89
Ползвам самобръсначка или епилатор.При ползване на самобръсначка ме затруднява да се опазя от порязвания.

Общи условия

Активация на акаунт