WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 975
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Използвам самобръсначка за обезкосмяване. Вашите ножчета ми харесват ,защото овлажняващата лента издържа дълго , остротата на ножчета също. Именно това търся в добрата самобръсначка.

# 61
Използвам самобръсначка. Гледам да е с подвижна глава и повече ножчета. Проблем са порязванията.

# 62
Нищо не ме затруднява. Когато бързам използвам самобръсначка, когато имам повече свободно време изпозлвам епилатор. За мен е важно и двата метода да са ефикасни.

# 63
Предимно ползвам самобръсначка, но понякога и епилатор или кола маска. От епилатора и колата се образуват много подкожни косми, които чопля и стават рани / белези. Със самобръсначката пък, когато е нова, се порязвам. Преди всичко предпочитам лазерна епилация, но е много скъпо.

# 64
Ползвам епилатор или самобръсначка ,зависи колко време имам.Най-трудно ми е почистването на самобръсначката .

# 65
  • София
Използвам самобръсначка най-често, но имам и епилатор. Нещото, което не точно ме затруднява, но ми е некомфортно при употребата на самобръсначката е именно само едната посока на бръснене. Винаги трябва да я обърна и да мина отново в другата посока. С иновативната самобръсначка от Wilkinson това няма да го има.
Най-важното нещо? Да е удобна и с остри ножчета, за да не се налага минаване по няколко пъти на една и съща зона. За съжаление, евтините марки не предлагат подобна острота. В момента използвам именно Wilkinson Sword и разликата с евтините еднократни самобръсначки е огромна.

# 66
В домашни условия, използвам два метода за епилация - епилатор и обикновена дамска самобръсначка. Трудностите, които изпитвам, при използване на самобръсначка са неволното порязване и краткотрайния ефект.

# 67
Използвам епилатор. Самобръсначките не ми харесват, заради шанса от порязване, кратковременния ефект и дискомфорта от израстващите косъмчета.

# 68
  • София
За някои части използвам самобръсначка, за други епилатор. По принцип избирам самобръсначката ми да има и мека част, която прави бръсненето по-лесно и меко. Обикновените самобръсначки от най-евтините са ми доста опасни и страшни. Един път бях взела и се нарязах цялата и оттогава залагам на по-сигурното.

# 69
Ползвам самобръсначка или епилатор.

# 70
Използвам епилатор и самобръсначка.По принцип се старая да избирам самобръсначки с вградена лента с масла за по-лесно и гладко бръснене и да могат лесно и безпроблемно да минават по извивките на тялото.

# 71
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
- Използвам епилатор и самобръсначка. Затруднения нямам, но като недостатъци мога да посоча - овлажняващата лента пада бързо, ножчетата се почистват трудно и...често се порязвам.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
- Най-важното при избора е брой ножчета, удобна дръжка и цената.

# 72
Използвам самобръсначка и епилатор. Самобръсначката я избирам да бъде с три ножчета и с удобна дръжка. Неудобството при бръснене е риск от порязване и по-бързо израстване на космите.

# 73
Използвам само самобръсначка, от епилатор и кола маска кожата ми ставс много чувствителна и раздразнена.
Дсмобръсначката първи трябва да е удобна и главата и да е гъвкава за да успява да достигне и на по-трудните места.

# 74
Последните две години епилатора ми си стои в шкафа,
използвам само самобръсначка.

Общи условия

Активация на акаунт