WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 974
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм използвала какво ли не, но от години съм се спряла твърдо на самобръсначка. Недостатък е, че отвреме навреме се порязвам.

# 46
  • Бургас
Използвам самобръсначка за обезкосмяване на тялото.Важно при избора на самобръсначка ми е да е безопасна,но винаги успявам да си нараня кожата или около лакътя или около кокълчето на дясната китка.Понякога и краката успявам да порежа.Честно казано най- предпочитаните от мен самобръсначки са на Уилкинсон,удобни и изключително остри за дълго време са.И да не спечеля,бих пробвала тази самобръсначка,която бръсне в две посоки,цените Ви са изключително достъпни и това също много ми харесва.
Епилатори,кола маски и т.н. за тяло не ползвам,защото получавам много врастнали косми и възпаления.С бръсненето нямам такъв проблем.

# 47
  • Горна Оряховица
самобръсначка, затруднявя ме на сухо да се бръсна.

# 48
В домашни условия се обезкосмявам със самобръсначка и епилатор.  Притесняват ме врастналите косъмчета, които често се получават. Когато избирам самобръсначка, за мен е много важна ергономичната и удобна форма, подвижността  на главата и нежните ножчета.

# 49
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?

Използвам епилатор и самобръсначка.
По-рядко кола маска. Затруднява ме честото порязване при употреба на самобръсначка.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

Да има меки възглавнички,  които предпазват от порязване и да не се захабява бързо.

# 50
Кола маска, епилатор, самобръсначка. Харесваме Wilkinson като марка и по принцип купуваме. Този нов вид е интересен.

# 51
В къщи използвам самобръсначка най -често . Трудности срещам в това, че понякога пропускам косъмчета или се е случвало да се порежа.

# 52
Използвам самобръсначка. Доволна съм, но понякога нямам време за ежедневната й употреба..

# 53
Използвам епилатор или самобръсначка в зависимост от зоната.
При употребата на самобръсначка гледам да е с три ножчета. Това, което ме затруднява до известна степен е опасността от порязване. Освен това, кожата ми е чувствителна и се е случвало да се обрина от определени марки.

# 54
  • Стара Загора
Използвам различни методи, включително и бръснене. Това по което избирам самобръаначките е броя на ножчетата.

# 55
Епилатор И задължително самобръсначка за някои зони. В търсене съм на съвършената, засега мъжките самобръсначки се справят най-добре - 4 остриета, гъвкава глава, дразнят най-малко кожата. Опасността от порязвания ми е голям ужас - имам белег от такова, кожата ми е много тънка. Силно съм заинтригувана от изобретението на WILKINSON. Simple Smile

# 56
Страхотен продукт - задължително ще го изпробвам, тъй като използвам този метод на обезкосмяване и избирам най-качествените ножчета.
Недостатъкът е - краткосрочният ефект.

# 57
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Използвам най често самобръсначка.Нищо не ме затруднява в използването и , но често се случва да се порежа.Затова и когато избирам такава първото нещо което гледам е дали има предпазители против порязване.

# 58
Използвам комбиниран метод за обезкосмяване на цялото тяло- епилатор, кола маска и когато нямам време самобръсначка.

# 59
Използвам самобръсначка и епилатор , за обезкосмяване.
Когато използвам самобръсначка винагои внимавам да не се порежа .
За мен е важно самобръсначката да има предпазна лента и да почиства без да "реже" кожата.

Общи условия

Активация на акаунт