WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 960
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Използвам самобръсначка,
в  момента ме затруднява бременността Laughing
а честото порязване ми е вечния проблем.

Най-важното са ножчетата и самата дръжка

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 20:55 от Бисквитка

# 31
  • Варна, Пловдив
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
В последно време нямам много време за себе си и използвам често самобръсначка, на второ място е епилаторът и по-рядко използвам крем депилатоар. Не ме затруднява нищо при използването на самобръсначка.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Гледам да е с повече ножчета и предпазна лентичка.

# 32

Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Използвам епилатор. При използването на самобръсначка ме затруднява честотата на употребата.
Да е с няколко ножчета, да не се "хлъзга"

# 33
  • Г. О.
Самобръсначка с три ножчета. Става лесно, но така косъмчетата порастват много по-бързо.

# 34
  • Пловдив
Нямам определен метод аз - в зависимост от големината на косъмчетата и времето избирам в движение (пинсета, електрически епилатор, кола маска, самобръсначка).
Днес използвах самобръсначка - ами определено, въпреки че е най-бързо,с нея ми е най-трудно - няма начин, да не се резна Flushed
Е, прибягвам в краен случай до този метод - когато времето е кът, а косъмчетата са прекалено малки за кола-маска или епилатор.
Единственото, което не ползвам е депилиращ крем - такъв обрив направих навремето, че ме е страх и да си помисля.

При изборът на самобръсначка, гледам да е с удобна и нехлъзгаща дръжка.

# 35
  • София
Използвам епилатор и самобръсначка.

# 36

Използвам епилатор и кола маска.
Най-омразното нещо за мен когато ползвам самобръсначка и съответно ме затруднява е неизбежното порязване, няма начин да не се порежа, колкото и да внимавам.
Най-важното е да е с удобна дръжка, да има няколко ножчета и предпазител, което си противоречи с горното написано от мен, но предпочитам да има такъв, не ми се мисли, ако няма...

# 37
За краката към момента използвам основно епилатор.
За мишници и интим, тъй като в момента посещавам процедури лазерна епилация, бръснене.
За мен най-важното при избора на самобръсначка е да е с качествени ножчета, да осигурява безопасно бръснене по бърз и лесен начин.
С удоволствие бий изпробвала тази самобръсначка.

# 38
  • Велико Търново
Използвам у дома епилатор и самобръсначка. Важно е резултата да ме удовлетворява, съответно с пробване намирам подходящата самобръсначка. Предимства са броя на ножчетата и удобната дръжка.

# 39
  • Пловдив
В домашни условия използвам епилатор за едни участъци и самобръсначка за други. Наскоро се сдобих и с фотоепилатор, но сега лятото не ми се струва подходяща употребата му. Всеки метод си има своите предимства и недостатъци.

# 40
  • Сливен
Използвам самобръсначка.Като при избора винаги гледам,да е много подвижна.

# 41
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ползвам самобръсначка преди фотоепилация.
Очаквам да е остра, да се справя дори с трудно достъпни места и да не дразни кожата ми.

# 42
  • Перник
Използвам предимно епилатор за обезкосмяване, но понякога ми се налага и използването на самобръсначка. Притеснява ме евентуално порязване, както и бързината на разтежа на косъма след бръснене.

# 43
Използвам изключително бръснене като метод на обезкосмяване и ето защо за мен е много важна самобръсначката и най-вече това да е безопасна.

# 44
  • София
Самобръсначка ползвам за момента. Опитвам се да избирам по-качествени такива, но невинаги успявам.

Общи условия

Активация на акаунт