Пубертетът при момчетата - тема 5

• 33 163
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Е то пък само на уроци по химия не сме тръгнали
Малко е математика и БЕЛ
и да имат ниски оценки, на кой му трябват, важни са матурите и оценките по бел и математика
трябва да ни направят като в америка, на отделни курсове
обичаш математиката-вървиш нагоре
не ти върви биология -преповтаряш курса
тук всички учат едно и също, независимо дали ще стават лекари или чистачи Head Band

# 676
  • Пловдив
Е то пък само на уроци по химия не сме тръгнали
Малко е математика и БЕЛ
и да имат ниски оценки, на кой му трябват, важни са матурите и оценките по бел и математика
трябва да ни направят като в америка, на отделни курсове
обичаш математиката-вървиш нагоре
не ти върви биология -преповтаряш курса
тук всички учат едно и също, независимо дали ще стават лекари или чистачи Head Band
съгласна...100%  Peace
Ще ги побъркат тия деца.

# 677
  • София/Благоевград
Здравейте майчета , имам момче на 11 г и искам да Ви попитам за мнение , като преминали през 5 клас .
Видях , че вашите момчета са по-големи . Ходиха ли на занималня в 5 клас или са се подготвяли сами вкъщи. Пред тази дилема съм , искам да му дам свобода да бъде по- отговорен за домашните , а занималнята е от 30 деца и незнам колко ще му е от полза и как тази госпожа ще ги подготвя и проверява .
Ще бъде сам следобяд и се очаква може би аз да му проверявам домашните , за което незнам как ще намирам време , имам и друго по-малко дете , след работа ....
При вас как беше , моля да споделите Simple Smile
По принцип е отговорно дете и може да му се има доверие Simple Smile , но го има момента и с игрите на компютъра , за което няма да мога да го следя , а е проблем , знаете
В нашето училище занималнята е до 4 клас вкл., така че се наложи в пети клас да се прибира/отива с градски транспорт и да си учи сам вкъщи. Имаше проблеми с придвижването/да се ориентира в колко часа трябва да излезе за училище, на кой автобус да се качи..., да не забрави да си вземе ключ../. С ученето се справи без проблем.

# 678
  • София
mystic woman, Хайде, хайде, изсилил се е господина. Точно 15 уравнения има да се запомнят за алкални и още толкова за халогенни и да знаеш малко математика, за да ги изравниш. Това вторият срок. Първият трябва да се научат хим. знаци на 20-на елемента, да се запомни, че няколко от тях се пишат с 2-ка след символа и горе-долу мястото им в перодичната система. А, и постоянната валентност на водород и кислород Wink Това е целия материал за 7 клас. Не случайно се учи веднъж седмично.

denissa22, явно съм бляла като се е писало по темата, но според мен могат да ти го сложат в ателиетата за сувенири, където отпечатват произволен файл от флашка върху какво ли не .

Занималня за 5 клас ми се вижда безмислена. Както казаха и да не научи у дома, поне ще си почине. В занималнята само ще се надвикват. Е, едно око е хубаво да се хвърли вечер на домашното, поне за респект. Да знае, че ще бъде проверен.

# 679
  • София
Благодаря Simple Smile на всички , много ми помогнахте с мненията
Чудесни сте !Пожелавам много успехи на учениците и спокойствие на родителите !

# 680
Синковецът днес се прибра от училище разочарован, защото учителката им по биология им казала, че няма да правят дисекция на жаба. А той толкова много се надявал Grinning

# 681
Хаха, Лейди, сигурно се е надявал и на лов за жаби да ходи Joy Или госпожата пристига за училище с 30 жаби в торбичка - за класа, да си имат за дисекция.. На мен ми е жал за животното и не бих искала да правя, но са им пуснали клипче в училище на дисекцията.

# 682
Във Франция им осигуряват прасешко сърце.Вероятно и други материали. Много впечатляващо.
У нас учителка им беше предложила да купят непочистена риба и да я разрежат и разгледат у дома. След което могат да си я сготвят Simple Smile Беше...гадничко, но впечатляващо Simple Smile

# 683
И моят си мечтае за дисекции.

# 684
Ние правихме дисекция на жаба. Жабите бяха мъртви. Беше отвратително преживяване, затова му се чудя на ентусиазма Rolling Eyes

# 685
Дисекция на риба в 6 клас,  дисекция на телешко око в 10 клас. Момчетата бяха впечатлени.  Щерката от сега е потресена.

# 686
  • На морето!
Успешна и спокойна учебна година и от мен!
Моят син е близнаци- началото на всяка година му е силно, страхотно желание и старание. Към средата се отпуска и до края съвсем я кара през просото.
Беше решил да разреди тренировките, но след интензивно на тренировки лято за него и мързеливо за съучениците му, е обрал овациите на девойките в класа и продължава с пълна пара.

# 687
  • София
Аз съм правила в прогимназията дисекция на червей, жаба и шаран. А преди това в 5 клас наблюдавахме клетките в люспи от лук и ликото на някакви стъбла под микроскоп. Големи акции са били. В гимназията ни-шо Simple Smile Чувала съм, че някои 10класници правят дисекция на свинско сърце.

# 688
Оле ле.. никога не съм правила никакви дисекции.
Нито в гимназията, нито в Университета.
Е, в Университета следвах химия, но все пак...
Mößbauer-Effekt, странно, че програмата при твоите деца включва дисекции. В гимназията на сина ми до момента ( 8 клас ) няма таквоз нещо.

# 689
Вероятно ентусиазъм на учителя. Това са хранителни стоки Simple Smile и всеки може да ги набави и реже на воля.

Общи условия

Активация на акаунт