Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителя за интимния гел Avon Delicate?
Какво е мнението на потребителя за Clinique High Impact Mascara?
Какво е мнението на потребителя за спиралата за мигли Estée Lauder Knockout?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителя за интимния гел Avon Delicate?
-
Какво е мнението на потребителя за Clinique High Impact Mascara?
Потребителят първоначално смяташе, че Clinique High Impact Mascara е посредствена спирала. Въпреки това, след като я използва известно време, те се влюбиха в нея. Те смятат, че това е идеална спирала за ежедневна и офис употреба, тъй като осигурява максимален обем на миглите с естествен вид. Потребителят планира да закупи продукта отново.
-
Какво е мнението на потребителя за спиралата за мигли Estée Lauder Knockout?
-
Какво мисли потребителят за ружа Bareminerals Vintage Peach?
-
Какво е мнението на потребителя за Bareminerals Mineral Veil прозрачната пудра?
- по-скоро не съм доволна, тежък ми беше този коректор, освен това цветът жълтееше. Няма да повторя.

- не съм впечатлена от този шампоан и не виждам защо да го купя отново.
- не ползвам този гел за първи път, няма да е и за последен. Много съм доволна - не оставя кожата опъната и изсушена, има приятен аромат и почиства добре. Любим продукт.

. Хидратира, освежава и озарява. Много ми харесва този серум и смятам да го купувам редовно.
- много “вкусен” душ-гел, приятен за ползване особено сега, през лятото. С удоволствие бих купила отново. 
- През годините съм пробвала ужасно много дезодоранти, стикове и т.н. без алуминий - ефект нулев, или минимален. За био продуктите против изпотяване да не говоря ... винаги миришех ужасно на пот, при положение че ако не сложа нищо под мишниците не мириша. На майтап го поръчах този спрей и съм ужасно доволна. Към момента го използвам само вечер след баня, както и дните когато съм си вкъщи. Сухи подмишници, никаква миризма. Единственият минус е това, че е като вода и трябва малко време да изсъхне. Лятото не смея да ходя на работа само с него, или пък вечер на заведение, тогава си използвам стика на Нивея, който принципно си използвам, но през останалите сезони най-вероятно ще си карам само на спрейчето.
- Тези кремчета си ги купувам, ако ги видя на промоция на някое летище, защото имат много хубави аромати. Като действие обаче са гола вода, а и са доста скъпи.
DivaOrhideq, от Зоя го купувам, дори не знаех че го има в Лили