Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. И аз искам да стартираме първо преглед и след това процедура евентуално при Д-р Тургут. Връзката ми е Севда. Чували сме се няколко пъти и се разбрахме, че ще ми запише час при него. Звъня ѝ от четвъртък и телефона ѝ е изключен. Доста неприятно, имайки предвид, че процедурите се изчисляват до ден, ангажиментите ни също, а няма да говоря колко съм била лъгана в БГ и колко ми е паднало доверието, и как всички гледат на хора като нас като каси за пари. Като цяло съм останала почти без вяра. Писах на Хафизе. Вие с нея ли комуникирате и доволни ли сте? Благодаря! Flowers Hibiscus
Ако звъните на Севда на бг номера,няма как да ви се обади,защото е в Турция.Потърсете я на турския и номер или на българския пишете на viber или whats app.Чувам се с нея почти всеки ден и нито за миг не ми е дало че телефона и е изключен.
Успех

Благодаря, prettywoman18 Flowers Hibiscus А може ли да споделиш турския номер на Севда? Благодаря и за другите бързи отговори, момичета! Simple Smile
+905468723981 -Севда Кълъч

# 526

Момичета,
в цената от 2250 евро е включен и трансфер нали така ( 250 евро за зет са отделно ) ?
При неосъществен такъв каква сума би трябвало да ми възстановят, освен допълнителните 250 евро за ЗЕТ, питам защото се обърках. Няма логика да върнат само тези за ЗЕТ, защото така излиза , че в 2250 е само цена за стимулация + пункция 🙄

# 527
2500 евро е с трансфер

# 528
Тоест, независимо дали е фреш или зет, доплащаш тези 250 евро?
В случай , че е така з е добре да се актуализира  информацията, защото така е леко подвеждащо, не казвам че е умишлено, но е важно да има яснота.

# 529
Аз си мисля че е 2250е цялата процедура с трансфер но без замразяване, т.е включен е трансфера само ако ти върнат ембриона няколко дни след пункцията. Мисля си че трябва да ти върнат нещо повече освен 250е ако си платила 2500 а са нямала изобщо трансфер.

# 530
  • Пловдив
Здравейте момичета, споделете какви симптомите имахте след трансфера до теста?

# 531
Аз бях много изморена и разсеяна, след това като преди цикъл- подуване на гърдите, изострено обоняние и леко изневряне Simple Smile
Най важното е да не се претоварва и да спазваш това което са ти дали като предписание след трансфер: без горещи вани и стоене на слънце, резки движения, да не вдигаш тежко и т.н. успех

# 532
Аз си мисля че е 2250е цялата процедура с трансфер но без замразяване, т.е включен е трансфера само ако ти върнат ембриона няколко дни след пункцията.
И аз така си мисля, но да видим какво ще кажат от клиниката, ще ви държа в течение, финансовата страна на въпроса е важна.

# 533
  • Пловдив
Цената е 2500 и в нея е включен ЗЕТ. Така ми каза една девойка от форума, но аз като ходя началото на август ще попитам , че много им е объркващ ценоразписа. Приспадат...връщат...

# 534
Значи в четвъртък Хафизе ми обясни следното:цялата сума е 2500 евро,която се разпределя по следния начин-150 евро е първичния преглед,ако се започне стимулацията при тях на 2 ден от цикъла се дават 600 евро и в деня на пункцията се доплащат 1750 евро,като в тези 1750 влизат и 250 евро за трансфер,независимо дали е свеж или зет.Ако се отиде само на първичен преглед тези 150 евро остават за болницата.

# 535
Досега в цената от 2250 влизаше и първият транфер, поне това  ми беше казано  като ходих на преглед преди да стартираме. Имам го и записано  от координатирка, макар и на хвърчащ лист. Може досега да са намали подобен казус, тъй като винаги предлагат още една стимулация и рядко някой се отказва, но д видим Simple Smile

# 536

Момичета,
в цената от 2250 евро е включен и трансфер нали така ( 250 евро за зет са отделно ) ?
При неосъществен такъв каква сума би трябвало да ми възстановят, освен допълнителните 250 евро за ЗЕТ, питам защото се обърках. Няма логика да върнат само тези за ЗЕТ, защото така излиза , че в 2250 е само цена за стимулация + пункция 🙄

Според мен трябва да върнат 1100€.
Аз като правих втори опит, Хафизе ми каза, че имам остатък в сметката си, защото не съм правила трансфер.
За вторият опит трябваше да платя 1400 €.
Но трябва да се пита за по-голям яснота.

# 537
Нямах никакви неразположения, странности, симптоми, чак до 7 ия месец, въпреки 40 ми години, така че не разчита на това, строго индивидуално е

# 538
Преди връщаха 20% от цялата сума, около 400 евро.
Пишеше го в ценоразписа, който ми дадоха на първичния.
Много момичета познавам, които са се отказали, на всички върнаха около 400.
Това знам аз. Blush
Сега са се променили малко нещата, преди можеше да се плаща
преди пункция, винаги тогава плащах, пари никой не ми е искал предварително.
Бебка, много съжалявам, миличка! Confused
Не се отчайвай! Според мен имаш все още шанс!
Принципно всеки цикъл е сам за себе си,
няма как един и същ резултат да се повтаря постоянно,
освен това и резервът се изчерпва с всяка стимулация,
особено ако е по-нисък. Няма смисъл от празни трансфери,
решението за ПИД при теб е най-разумно, не се съмнявай изобщо в това!
Стискам ти палци от цялото си сърце! Sparkling Heart
Maiche, много се радвам за теб! Hug
Дано всичко да е наред до самия финал! Heart
Burgas76, ти си се набутал на възможно най-лошата транспортна фирма!
Веднъж я ползвах, никога повече няма да повторя!
Доволна съм от "Метро". 2 г. само с тях пътувам.
Всеки знае, че алкохолът в ТР е скъп и не се сервира навсякъде,
което за мен е добре. Кухнята е въпрос на вкус. Blush
Аз много харесвам тяхната, както и сладкишите.
Дюнери по принцип не ям, както и пикантна храна.
А що се отнася до цените, в закусвалните им е много по-евтино,
отколкото у нас, както и много други неща.
Винаги оттам пазаря. Не знам къде си сядал,
но повече от 25 лири на човек за основно + десерт, и то беше на "Истиклял",
а там е по-скъпо, отколкото в района на "Османбей", не съм плащала.
Обикновено 19-20 лири ми е струвал обядът,
а последно платих 15 лири за пилешко бутче с бешамел + реване.
Закусвалнята е точно на входа на метростанцията
на "Османбей" - Балканика или нещо подобно, не съм се загледала точно.
В Бургас една пица е 10 лв. Не знам къде за 5 лв.
ще преядеш в района на центъра. Blush
Много късмет желая на теб и на всички момичета! Heart Hug

# 539
2250€ е цената на процедурата с фреш трансфер.
Ако имате много ембриони за 250€ ще замразите останалите.
2500€ е ако след пункцията не правите фреш трансфер, а на по-късен етап.
Т.е. 250€ е замразяването.
Пожелавам на никоя да не се налага да връщат пари, а всички да стигнете до трансфер и после🙏🍀🤰🤱👶

Общи условия

Активация на акаунт