Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 176
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Живее на Луната
Здравейте момичета. Някой летял ли през новото летище? Как става придвижването до клиниката?

# 106
  • София
~Bell~, аз летя до там, но до сега винаги са ме чакали с кола. Във вторник обаче, съм си резервирала трансфер от  gettransfer за 38 евро до клиниката. Платила съм го предварително през сайта, и няма да се налага да плащам нищо на място. Чакат те с табелка когато пристигаш, а в колата има безплатно wifi и напитки. Пътя до там е 45мин ако няма трафик. Ако се интересуваш, мога да ти кажа как е минало след 2 дни.

Питах и за шатъл сървис от хотела, но на мен ми дадоха цена 75 евро в посока и се отказах.  С Такси знам, че можеш да се договаряш, но пак към 30 евро излиза.

На най-долния етаж на летището са автобусите, с тях предполагам е доста по изгодно, но не съм ги ползвала. Ще ми бъде интересно ако някой сподели информация и за градския транспорт.

P.S:  Забравих да кажа, че в този сайт си задаваш от къде до къде пътуваш и какъв тип кола предпочиташ, като има няколко класи от economy до лимозина. И в рамките на 20тина минути получаваш оферти със снимки на авртомобила и си избираш което ти хареса. Имаше и за по 25 евро оферти. Сайта е изпитан, ползвала съм го в друга държава и функционира супер.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 15:53 от MoCherie

# 107
  • София
Здравейте момичета,
на някой случвало и му се е на първичния преглед да превежда Нигер?Извинявам се ако греша, но според мен тя не се справя въобще. На 30 думи превеждаше 2. Дори докторът се изнерви.
Въпросът ми е как ще се приеме според вас ако кажа, че искам само Хафизе да превежда? А всъщност незнам и възможно ли е това...

# 108
Здравейте момичета,
на някой случвало и му се е на първичния преглед да превежда Нигер?Извинявам се ако греша, но според мен тя не се справя въобще. На 30 думи превеждаше 2. Дори докторът се изнерви.
Въпросът ми е как ще се приеме според вас ако кажа, че искам само Хафизе да превежда? А всъщност незнам и възможно ли е това...

Здравей.И аз определено предпочитам Хафизе, но не знам на какъв принцип действат. При нас си ни почна Хафизе и всеки път беше тя, освен веднъж, тогава явно беше в друг преглед, а доктора се освободи по-рано и бяхме с Нигер. Според мен просто питай Хафизе, ако има наистина вариант да стане тя ще ти каже.

# 109
Здравейте момичета,

На мен Хафизе ми е обяснявала, че който е с теб на първичния, след това отговаря за теб.
Разбира се, че се заместват като се наложи, но като са двете, всеки се занимава със своите пациенти.
Иначе определено Хафизе е по-опитната.

# 110
  • Cobrs
Момичета, спешно ми трябва Кронин гел. Някоя дама дали има в повече

# 111
Здравейте момичета,
на някой случвало и му се е на първичния преглед да превежда Нигер?
Аз бях с нея по време на процедурата, на първичния бях с Хафизе . Нигер е много мило момиче, не сме имали проблем с комуникацията, но реално аз повече общувах на английски с доктора.

# 112
Таксито ни вэе от летището до хотела 20 евро и обратно също 20 евро.
Което си е супер цена,а иначе се движихме с градския транспорт иэ града.

# 113
Предвижването с автобус и метро в Истанбул е супер организирано, удобно, евтино и бързо. Около 1:30-2ч е от клиниката до летището по този начин и струва много малко 5-6 лири (не помня точно колко дърпаше от транспортната им карта). Хафизе също предложи да ни посрещнат, но офертата им от 50€ в посока, хич не ни допадна.

# 114
Здравейте момичета,
Аз разбирам турски,ама не мога да говоря,английският ми е приличен-тя веднъж беше с мен-аз с ембриолога и доктора си говорех на английски,тя не се наложи да ми превежда -точно след ембриотрансфера беше и нямам наблюдение как е с преводите.

# 115
  • София
Благодаря ви, момичета!
Ще говоря с Хафизе или и аз ще комуникирам на английски.

# 116
Аз съм доволна от Нигер до момента .Тя беше на първия преглед и до сега е тя .Превежда си всичко според мен .Мило и отзивчиво момиче е .Отговаря ми и на Вайбър почти веднага. От Хафизе също съм с добри впечатления ,въпреки че по-малко съм общувала с нея . Blush

# 117
  • Cobrs
Момичета, някой дали има налични  4-5 инжекции Пролутон депо 500? Много ще съм му благодарна!

# 118
Момичета на някоя от вас случвало ли и се е да има течение по време на бременност, в началото бяло, а сега от няколко дни е доста жълто на цвят, но без миризма и сърбеж? Моля за съвет? Изписват ми МаКмирор в България, но дали е правилно в ранна бременност?

# 119
Бялото е ако слагате Утрогестан.

Момичета на някоя от вас случвало ли и се е да има течение по време на бременност, в началото бяло, а сега от няколко дни е доста жълто на цвят, но без миризма и сърбеж? Моля за съвет? Изписват ми МаКмирор в България, но дали е правилно в ранна бременност?

Общи условия

Активация на акаунт