Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 19

• 90 470
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Виенски шницел

Търкаляха се едни 4-5 ябълки , а при свежите сезонни плодове направо си ги хвърлях, затова ги сътворих на Мъфини с ябълково пюре и маслени трохи, ми..... даже хич не са зле

Ризото с бял шоколад и ягодово кули

# 121
  • там където има винаги вятър
Три теми съм пропуснала и сега отивам да ви чета и да ви гледам хубавините! Записвам се с едни

бързи питки с бакпулвер и сирене,

.......

Praynig за малко пояснение  Embarassed

"Разделете готовото тесто на 10 топчета. От всяко топче с пръсти върху леко набрашнена повърхност оформете плоски питки с диаметър 12-13см. В средата на всяка питка сложете малко парченце масло, пълна чаена лъжичка с връх от плънката и  прищипете краищата докато обгърнете добре цялата плънка."

Препрочитайки за сетен път  Rolling Eyes май схванах...хващат се краищата на плоската питка и се събират в едно, като това прищипаното се поставя отдолу  newsm78 Така ли е?

# 122
  • от точка К до точка С и обратно
mama iasi,  да,  точно така, тестото обгръща плънката и се прищипва, за да се затвори пълнежът в питката. После се обръща с прищипнатата част надолу.Hands Plus1

# 123
Гуинет,и аз с питанка...бакпулвера от колко гр.?пакетчето е, че аз ползвам едни по-големи от стандартните .Благодаря!

# 124
# 125
  • София
Опит за домашна шунка

"Стъклени" спагети с репички и чушка

Лаврак на пара

# 126

Днешния обяд. Мариновани мини пържолки на тиган, и свежа салата
За десерт сладолед ванилия и смокиня
Скрит текст:
Натуся, шунката ти изглежда много вкусно и красиво. Поздравления

# 127
# 128
От последните два поста си събирам лигите от пода GrinningHeart

# 129
  • Bарна, морето, сините вълни
Pip4i, недей така. Чак в нашия квартал развали въздуха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Здрасти! Лесните питки изглеждат жестоко, мисля да ги пробвам. Всичко изглежда супер. Simple Smile)

Кули от ризото с гъби и лук.

Чийзкейк с кайсии.

# 131
  • от точка К до точка С и обратно
Гуинет,и аз с питанка...бакпулвера от колко гр.?пакетчето е, че аз ползвам едни по-големи от стандартните .Благодаря!
Бакпулверът е 10г. Добавих като уточнение към рецептата и в блога.

# 132
  • Bарна, морето, сините вълни

Салата от киселец, нахут, авокадо, чери домат и моцарела

Макарони на фурна с кайма, лук, кашкавал и чедър

# 133
Вдъхновена от пържолите на Исмаил, тичах до магазина Simple Smile

В пакета имаше 5 пържолки, начуках ги, за да ги окрехкотя. Първите две метнах на тигана с малко бяло вино и розмарин, другите две бяха с чесън и соев сос, а последната метнах на грил тигана Laughing За гарнитура - задушени броколи и карфиол с масълце Heart Eyes

# 134

Общи условия

Активация на акаунт