Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 19

• 91 160
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Скрит текст:

# 451
И аз искам рецептата за пицата, моля! Не искам да ае регистрирам в разни сайтове.
И за да не е празно, пиле "Пармиджано"

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 19:31 от malika$

# 452
Неделна импровизирана закуска с един изостанал бриош.

# 453
  • София
И аз искам рецептата за пицата, моля! Не искам да ае регистрирам в разни сайтове.

Няма да се регистрираш, ще ти я пусна отново, Марчев каза: "ядеш и плачеш"   Joy Всичко хубаво, ама къде ти е пилето Пармиджана - няма го, я го пусни отново Simple Smile

https://recepti.gotvach.bg/r-127307-Пица_Капрезе

# 454

Няма да се регистрираш, ще ти я пусна отново, Марчев каза: "ядеш и плачеш"   Joy Всичко хубаво, ама къде ти е пилето Пармиджана - няма го, я го пусни отново Simple Smile

https://recepti.gotvach.bg/r-127307-Пица_Капрезе
Благодаря за рецептата! Качих отново.

# 455
Моля за рецепта за пиле Пармиджано. Изглежда супер.

# 456
Пиле "Пармиджано":
Продукти:
Около 1 кг пил.филе
4 големи домата, смилат се
Скилида чесън
Зехтин
20мл бяло вино
Пармезан и моцарела, мащерка, чер пипер, сол, захар
Магданоз за наръсване

Запържвам филетата в сгрят зехтин, оваляни в малко брашно, вадя ги и в мазнината слагам скилидката чесън, наливам бялото вино да започне да ае изпарява. Веднага след това добавям смлените домати, оставям да покъкрят 10-ина мин на слаб огън. Добавям всички подправки, сирената  и разбърквам.
Прехвърлям филетата в малка тавичка,.изсипвам соса с подправките и сирената. Запичам за около 15 мин и леко охладено ястието поръсвам с магданоза.

# 457
Дробчета с много лук на тиган директно от под асмата на село Simple Smile https://pep-4o.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html?m=0

и картофи  за пържене след малко  от новата шарена реколта

# 458
  • Bарна, морето, сините вълни

Ребра на скара

# 459
Записвам се в хубавата ви тема с пица от тиквички. Първи опит ми беше и май не ги изстисках добре, но се изяде Simple Smile

И летен десерт- сладолед с ягоди и карамелен топинг.

# 460
  • София
Записвам се в хубавата ви тема .....................

Ми....... добре дошла от мен.  Simple Smile

# 461
  • там където има винаги вятър
Пак "разделно" хранене  ooooh!
За внучката

За големите

А тия кайсии колкото са красиви, толкова са безвкусни  #2gunfire

Сложих ги в Черешов коблер, който стана пълен провал. Май за пръв път ще се изхвърля десерт  #Cussing out
marcheva
Скрит текст:
Трябваше да се консултирам с теб за въпросния коблер. Да не те питам пак за рецептата, реших да потърся из интернет, но... Не знам на каква рецепта попаднах, но нищо не стана. И аз като теб обичам точните неща, по-подробно обяснение  Peace

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 09:05 от mama iasi

# 462
  • София
...................
marcheva
Скрит текст:
Трябваше да се консултирам с теб за въпросния коблер. Да не те питам пак за рецептата, реших да потърся из интернет, но... Не знам на каква рецепта попаднах, но нищо не стана. И аз като теб обичам точните неща, по-подробно обяснение  Peace

https://recepti.gotvach.bg/r-127098-Коблер_с_череши

Скрит текст:
Ееее, що не поиска, веднага ти пускам, този е с череши, но може с всякакви плодове , с кайсии ще е разкош. Рецептата е точна, но ако ти се вижда малко гъсто тестото може да добавиш още малко прясно мляко, тук, при този коблер, грешка няма да стане. Пробвай го.

# 463
  • там където има винаги вятър
 marcheva  Hug Предполагах че при теб ще е в грамове, ама  ooooh!

Това което открих аз беше в чаши. Проблема не е в чашата/имам такива мерилки/ Проблема беше в маслото и плодовете, защото едно е да напълниш чашата с цели кайсии, друго е да са на парчета - имам в предвид грамаж.

И да не е спам. Когато си на село,  Nature Sunny вадиш картофи, хапят те мухи и комари трябва и да ядеш  Joy

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 14:38 от mama iasi

# 464
  • София
Кладница с маслини.Патладжани печен свински врат.

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 22:07 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт