Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 19

• 91 210
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Испания
Пържени тиквички

# 556

Пица с шунка, домати, чушки, и сирене
Скрит текст:

За разхлаждане пъпешов шейк

И сладолед ванилия, ягода, и шоколад

# 557
Моите несполучливи тиквички JoyStuck Out Tongue  Защо така се разплескаха според вас?

# 558
  • Bарна, морето, сините вълни

# 559
Моите несполучливи тиквички JoyStuck Out Tongue  Защо така се разплескаха според вас?
Скрит текст:

Фенси, защо да са несполучливи, както ги харесах, твоите толкова сполучливо ми изглеждат, че....само виличка искам, а може и без нея. Heart Eyes Моите също леко поспаднаха, все пак омекват от печенето, сиренето също се размеква.Направо са си добре. Heart Eyes Peace

# 560
  • София/Испания
Мъфини Браунис

# 561
Нищо несполучливо не видях!

# 562
Скрит текст:
Скрит текст:
*sve*, и поводът е страхотен, а приготвеното в унисон с него! bouquet chef  Разкошотии...... Heart Eyes Crazy Heart Eyes
А тези квадратчета на Маги колко много се харесват, всички искат рецептата! Heart Eyes Peace

какви са тези квадратчета и коя е Маги? нещо не намирам рецепта тук.

zenata, ето рецептата, децата много ги харесват, аз също, де, пък и не са сложни.

Поправям се, уж и аз сложих блога на Маги, какво съм гледала......, просто първа ми излезе рецептата от другия блог и който спи, така е.

не се стърпях и ги пробвах, изглеждаха супер. за съжаление никак не ми допаднаха - адски сладки, тежки, масленият крем идва твърде....абе не е моето. че и гости имахме, черпих ги с домашен сладолед, но ММ вика дай от спешъл десерта. не беше удобно да се обяснявам, но ако не беше той не бих го поднесла.

# 563
  • ВАРНА
 Домашно сирене
 И пълнозърнестото ми хлебче със запеченото сиренце

# 564
  • София/Испания
Шведска бадемова торта

# 565
  • Den Haag
Американски палачинки Simple Smile

# 566
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
*sve*, и поводът е страхотен, а приготвеното в унисон с него! bouquet chef  Разкошотии...... Heart Eyes Crazy Heart Eyes
А тези квадратчета на Маги колко много се харесват, всички искат рецептата! Heart Eyes Peace

какви са тези квадратчета и коя е Маги? нещо не намирам рецепта тук.

zenata, ето рецептата, децата много ги харесват, аз също, де, пък и не са сложни.

Поправям се, уж и аз сложих блога на Маги, какво съм гледала......, просто първа ми излезе рецептата от другия блог и който спи, така е.

не се стърпях и ги пробвах, изглеждаха супер. за съжаление никак не ми допаднаха - адски сладки, тежки, масленият крем идва твърде....абе не е моето. че и гости имахме, черпих ги с домашен сладолед, но ММ вика дай от спешъл десерта. не беше удобно да се обяснявам, но ако не беше той не бих го поднесла.

А, то си е въпрос на вкус, няма такова нещо, дето всички масово и безотказно да го одобряват. Нищо, поне си опитала, да не ги мислиш повече. Но е факт, че около мен се харесват, и вкъщи, и приятели, познати, рядко е било някой да хапне пастичката и да не поиска рецепта. Пък аз сигурно се специализирах, щото сто пъти съм ги правила, та и ми се струват много лесни и бързи да правене. Масленият слой е тънък, не знам......., никога не ми е бил тежък, а някак се връзва с блата, но, разбира се, нормално е някой да не ги хареса. Peace
Последните ми, на които добавих парченца портокал под шоколада, а в тестото обикновено ръсвам стафиди и/или орехи.

# 567
# 568
  • В царството на игрите:)

Ореховки Жужу

Квадратите на Ма ги и у нас са много любими и не само у нас:)

# 569

Общи условия

Активация на акаунт