Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 19

• 91 215
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пълнени чушчета с кайма

# 571
Шишчета

# 572
Лятно десертче с желирано кисело мляко

# 573
# 574
# 575

Чушки със сирене, яйца, домати, шунка

За първи път пробвах да направя хляб без хлебопекарна- май се получи...

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 22:10 от denyil

# 576
  • Северозапада
Пиле със зеленчуци, тиквички на фурна с млечен сос и домати

Чушките с кисело мляко, които Ала-Бала показа преди ден-два, леко изгорени Flushed

# 577
  • София

Шоколадов кейк с джинджифилова сметана и млечен шоколадов ганаш, вариация на рецепта на Гордън Рамзи

Оризов пудинг с подправки и кокосово мляко, на база рецепта на Рамзи.

# 578
# 579
  • София
Испански кифли със  сладкарски  крем и стафиди - Ensaimadas-https://www.youtube.com/watch?v=eHjdMGNAx6M

# 580
Торта Фанразия на Йоли.

# 581
  • София/Испания
Парченце от бадемова шведска торта,уникално вкусна.

# 582
  • Bарна, морето, сините вълни

Овесени мъфини. Солени със сирене, салам Закуска и риган. Сладки с ябълка, мед и канела.
Шейк от диня, кисело мляко, мед и чиа.

# 583
  • София
Прекрасни неща показвате ,и като видя няколко коментара от рода на ,,и на мен ми се получи ” ме е яд че немога да я направя и аз (стига да ми харесва)заради развалена фурна 😢

# 584
Прекрасни неща показвате ,и като видя няколко коментара от рода на ,,и на мен ми се получи ” ме е яд че немога да я направя и аз (стига да ми харесва)заради развалена фурна 😢
mihaela(n)koko, не преживявай, фурните се ремонтират или заменят. А за правене - пробвай, не е задължително да ти хареса, но може и много да ти хареса. Така, по отзиви, доста вкусни нещица прибавих към менюто вкъщи, но и другото се случва, много хора харесват нещо, харесват го, но не е "моето". С една дума пробвай, така ще разбереш!  Когато вече си с фурна, де, пък дотогава събирай рецепКи! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт