Бактериален свръхрастеж в тънките черва ( SIBO ) - къде мога да се тествам?

• 965
  • 10
  •   1
Отговори
Чувал ли е някой за така нареченото SIBO ( бактериален свръхрастеж в тънките черва )? Имам подозрения, че това е причината за здравословните ми проблеми от известно време насам, но нямам представа къде мога да си направя съответния тест, който да хвърли светлина върху това дали го имам или не.

# 1
Егати съвпадението! Точно преди дни мислих да пускам идентична тема, защото и аз много се вълнувам от този въпрос напоследък. Наистина малко хора знаят за този проблем.
Преди няколко седмици попаднах на този сайт и бях решила именно там да се тествам, но все още не съм предприела нищо.

Да спомена, че може да прочетеш и за SIFO, ако все още не си. Успех и пиши, ако има развитие при теб! Peace

# 2
Егати съвпадението! Точно преди дни мислих да пускам идентична тема, защото и аз много се вълнувам от този въпрос напоследък. Наистина малко хора знаят за този проблем.
Преди няколко седмици попаднах на този сайт и бях решила именно там да се тествам, но все още не съм предприела нищо.

Да спомена, че може да прочетеш и за SIFO, ако все още не си. Успех и пиши, ако има развитие при теб! Peace

Здравейте! При вас имаше ли някакво развитие по темата, защото сега и аз се интересувам

# 3
Ами, да, тествах се в "Genica" и светнах като Коледна елха. Joy

# 4
Ами, да, тествах се в "Genica" и светнах като Коледна елха. Joy

А как протича самото тестване, защото виждам, че след като изпиеш разтвора трябва да чакаш доооста време (към 3 часа?), там ли чакаш.

И след това успяхте ли да де излекувате и да ви се махнат симптомите

# 5
Не съм провеждала лечение до момента.

Тестът се прави у дома - има си подробни инструкции в пакета. Необходимо е предварително да се спазва и определена диета.

# 6
  • Варна
Аз се тествах, дихателен тест във Варна, транспортна болница, излезе положителен за водородно СИБО

# 7
Аз се тествах, дихателен тест във Варна, транспортна болница, излезе положителен за водородно СИБО

Как се лекувахте? Успешно ли беше

# 8
  • Варна
В момента се лекувам, пия антибиотик и спазвам диета.

# 9
В момента се лекувам, пия антибиотик и спазвам диета.

Антибиотика сами ли си го купихте или го предписа лекар. Защото лекарите които аз срещнах не се отнасят сериозно към СИБО и подобни.

# 10
  • Варна
Лекар ми го предписа.

Общи условия

Активация на акаунт