Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 467
  • 576
  •   2
Отговори
# 225
# 226
Детето ми е на 11 години и пак не бих го оставила при приятел. Сори на сватбата не е по-важна от детето ми.

# 227
Зло, защо? Ако е приятел, ама приятел, а не познат за хахо-хихи, защо не? Честно, ако ще подозирам някого в разни знайни и незнайни грехове, по-добре да не се занимавам изобщо с него, камо ли да го сложа в категорията "приятел".

# 228
Е те и родителите на децата, дето Майкъл Джексън ги е малтретирал сексуално, са му имали пълно доверие. И през ум не им е минало, че той може да злоупотреби. Та това с доверието не на мене.

# 229
Защото живота е страшен и доверие  е мръсна дума...

# 230
Мислиш ли, че мама и тате не са знаели какъв е М. Дж. Ама преди всичко е бил мнооооого богат.

# 231
Зло, защо? Ако е приятел, ама приятел, а не познат за хахо-хихи, защо не? Честно, ако ще подозирам някого в разни знайни и незнайни грехове, по-добре да не се занимавам изобщо с него, камо ли да го сложа в категорията "приятел".

Това, да предпочетеш да не оставиш дете на приятел не означава, че го подозираш.

# 232
Детето ми е на 11 години и пак не бих го оставила при приятел. Сори на сватбата не е по-важна от детето ми.
Това ми идва в повече... Simple Smile  Интересно, какво ще му стане на 11 годишното, ако една вечер не спи до "полата на мама"? 

# 233
Всяка майка си преценява на кого би оставила детето си. Моето е почти на 10, но и аз не бих го оставила при разни приятели. На майка ми го оставям обаче.

# 234
Ако е у приятелка и спят заедно 2-3 деца в една стая, може. Иначе сама не бих я пуснала и аз.

Иначе вървеше по HBO  един филм Приказката, пак едни родители си пускаха уикендите 13 год дъщеря да бъде с учителката си по езда. А въпросната я пусна на свой приятел на 35+ годишен и той преспа с детето, като го убеди, че са влюбени.... отврат.

# 235
Това ми идва в повече... Simple Smile  Интересно, какво ще му стане на 11 годишното, ако една вечер не спи до "полата на мама"? 
Моля? Спало е до "полата на мама" 2 месеца, а от 3 годишно и в отделна стая.  Не мисля, че трябва да отговорям на това какво евентуално може да стане. Не дай Боже!

# 236
Струва ми се неподходящо да се оставя 11 месечно бебе на приятел ерген, който не е гледал деца никога. Даже е странно, че изобщо се задава такъв въпрос. Ако беше примерно 7-годишно по-може, но бебе...

# 237

Това, да предпочетеш да не оставиш дете на приятел не означава, че го подозираш.
Да, така е. Имах предвид коментарите по-назад, в които се изказаха съмнения за евентуална педофилия на приятеля и сексуална злоупотреба с детето.

Бианка, съмнявам се, че тези родитеи са били приятели на Майкъл Джексън. Нарочно подчертах "приятел". Предполагам си наясно какво се влага в тази дума.

# 238
Да, именно семейни приятели най-често имат достъп до детето заради доверчивите му родители. И никога не знаеш на един човек какво му се върти в главата, никога. Поне аз дъщеря си не бих оставила да нощува с нито един мъж - приятел. Ей така, за всеки случай.

# 239
Да, разбирам опасенията ти, но човек, към когото имам дори минимални подобни подозрения, няма как да е приятел. Познат, да. Приятел, не.

Общи условия

Активация на акаунт