Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 427
  • 576
  •   1
Отговори
# 570
Писа, че мъжът е ерген и няма опит с деца.

# 571
  • София
Писа, че мъжът е ерген и няма опит с деца.
Никъде не е писала, дали има или няма опит, въпреки че 100 човека я питахме. Затова казах, че си е форумска измислица! Каза само, че е ерген.

# 572
  • Варна
Ми да беше писала, че има опит. Много ясно, че като отбягва отговора ще тръгнат измислици и съчинения.

# 573
Ми да беше писала, че има опит. Много ясно, че като отбягва отговора ще тръгнат измислици и съчинения.
И да пише, и да не пише - който е склонен към подобни изяви, все ще гледа да се прояви.  Laughing
Крилата е мислата на някои хора.
А тук, за пореден път напомням, никой не е длъжен нито да пише, нито да се отчита. Като иска ще се отчете, като не ще - няма.

# 574
  • Варна
Естествено, че никой не е длъжен да дава отчет. Но пък и е съвсем в реда на нещата информацията или липсата ѝ всеки да интерпретира по своему. Все пак е форум, не пишем клетвени декларации.

# 575
Да бе, затова пиша - който е склонен към съчинения и така и иначе ще си съчинява. Кой е забранил? Все едно да забраним на клюкарките в градинката да клюкарстват. Невъзможно, а няма и смисъл.
Само дето при една или друга информация насоката на съчинението би била различна. Макар че не е много сигурно. Склонният към черни романи ще си пише такива, другите - други идеи ще имат. Всеки - според склоността и интересите.
За мен беше забавно да чета някои хрумки. Но май вече поприключиха основните сценарии. 

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 14:58 от Judy

# 576
О, тази тема все още върви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт