Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 459
  • 576
  •   1
Отговори
# 240
Аз нямам доверие на никого относно дете, защото не съм в главата на хората да им знам наклонностите.

Иначе нямам подозрения изобщо. Няма и проверки да правя, просто не бих оставила дете да преспива.

# 241
Приятели, познати - относителна работа.
В ситуации разни, неподозирани и неочаквани можеш да разбереш кой кой е.
Аз от доста време въобще не разсъждавам над това,  какво се влага в приятелството.

# 242
Аз нямам доверие на никого относно дете, защото не съм в главата на хората да им знам наклонностите.

Иначе нямам подозрения изобщо. Няма и проверки да правя, просто не бих оставила дете да преспива.
Т.е. няма да го пуснеш на пижамено парти, примерно?

ОК, а как имаш доверие на втория си мъж? Примерът на Уди Алън би трябвало по твоята логика да ни направи подозрителни и към вторите ми мъже.

# 243
Аз съм подозрителна изконно към всички. Не се предоверявам, сигурно затова нямам много приятели, но това е положението.
Бебе на 11 месеца няма работа с мъж ергенин за 2 дни. Топката е в родителите, а не в ергенина.

# 244
С втория мъж живееш, и ако изборът е на основата  и на близост, някакси не е много трудно да си отговориш на въпроса.
Някои може и да нямат доверие, но това са много лични неща.

# 245
Дренка, на същата основа- доверие и близост, е и приятелството. Ако ги няма, не допускаме човека. Оставяме го да ни е само познат.

# 246
Не мисля, макар и да си принципно права.
Доверие ежедневно, доверие за в нужда, или очаквано доверие. Малко ми се разминават на мен.

# 247
Пускам си детето на пижамено парти само у 3 нейни приятелки, на които познавам родителите, а децата са поне 3-4 и спят заедно в обща стая. И у нас са спали. Това не е проблем.

На втория ми мъж имам доверие относно това, но него го познавам по-добре от приятели, нали? На приятелите си човек не е наясно задължително с интимната им страна.

# 248
Бианка, мисля че това, което ти наричаш "приятели", аз бих нарекла "добри познати". На познати, разбира се че няма да оставя детето си.

# 249
  • София
Мислех, че аз съм свръх протективна майка, но изискванито за 3-4 деца на пижамено парти ме разби. Айде чак пък толкоз няма нужда.
Дъщеря ми гостува с преспиване на съученичка. Виждала съм майката няколко пъти, без да сме провеждала кой знае какви разговори. Нямах и грам притиснение. Нейното дете сега за втори път ще спи у нас. Когато виждаш срещу теб културни, ерудирани и симпатични родители, какво има да го мисля.

# 250
Пижамено парти е едно, да оставиш само едно дете у приятел - друго. Темата е за приятел мъж, не да си оставиш на майката на приятелско дете и твоето.

# 251
Мислех, че аз съм свръх протективна майка, но изискванито за 3-4 деца на пижамено парти ме разби. Айде чак пък толкоз няма нужда.
Дъщеря ми гостува с преспиване на съученичка. Виждала съм майката няколко пъти, без да сме провеждала кой знае какви разговори. Нямах и грам притиснение. Нейното дете сега за втори път ще спи у нас. Когато виждаш срещу теб културни, ерудирани и симпатични родители, какво има да го мисля.

Точно за реплики от културни, ерудирани и симпатични татковци споделих аз по-нсзад. Дали да се притеснява - всеки си знае, важно е детето да не се окаже притИснато от човек, за когото най-малко очакваш.

# 252
  • София
Пижамено парти е едно, да оставиш само едно дете у приятел - друго. Темата е за приятел мъж, не да си оставиш на майката на приятелско дете и твоето.
Извинявай, но точно ти повдигна темата с броя деца и пижамените партита.

# 253
Пижамени партита не се правят за 11-месечни бебета.

# 254
Никога не бихме се сетили.

Общи условия

Активация на акаунт