Велико Търново - 4

• 30 851
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Здравей Дита,
И аз ти препоръчвам д-р Коцев. Той наистина е много добър. Работи в УМБАЛ"Плевен" значи като влезеш през централният вход и там мисля че на 5 или 6 етаж до хирургичният блог.

# 211
Здравейте, момичета! Извинете, че се намесвам в темата ви, но прецених, че тук ще получа най-бърз отговор. Разбрах, че е ремонтиран храм "Св. 40 мъченици" във вашия град. Намислили сме да го посетим със съпруга ми. Можете ли да ми кажете там води ли се редовно богослужение - утринни, вечерни, неделни литургии. Или е затворен като музей с работно време и се плаща вход? Може да ми пишете и на лични, ако не искате да си пълните темата с глупости.  Grinning

# 212
  • ГОре на черешата...

. Или е затворен като музей с работно време и се плаща вход? Може да ми пишете и на лични, ако не искате да си пълните темата с глупости.  Grinning
Точна така - като музей, но за работното време не съм сигурна - ние ходихме в неделя на обяд и си беше отворено.Входът за храма е 1 лв.Отвън има свещници, на които можеш да запалиш свещ - вътре не е позволено.

# 213
  • Sofia
Здравейте,
мисля че входа за Търновлии е 1лв а иначе май щели да го вдигат за другите. Поне така беше за Съкровищата. А безплатно беше до 22септември. Но пък беше голяма лудница. Да си призная предпочитам да си платя и да се наслаждавам когато им по-малко народ отколкото когато е без пари на ужасна лудница..

# 214
Благодаря за бързите отговори!   bouquet
Вътре богослужение не се извършва, така ли?

# 215
  • ГОре на черешата...
Благодаря за бързите отговори!   bouquet
Вътре богослужение не се извършва, така ли?
Мисля, че не...изобщо май и свещи не се палят, заради консервацията на стенописите.

# 216
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Богослуженията в този храм са само на определени празници-с две думи много рядко!

# 217
А знаете ли дали така стоят нещата и с църквата "Св.Димитър"? И тя ли работи само като музей?

# 218
Здравейте!
Аз съм от Габрово. Намесвам се при вас за малко инфо.
Има ли в Търново видеозон от които дават снимка на бебчо или диск от прегледа? Ако има, ви моля за координати, цена и др подробности.
Предварително ви благодаря.

# 219
Има 3Д ехограф в "Хера". Намира се в поликлиниката. Мен там ме гледа д-р Витанова и ми даде диск. Прегледа беше 20 лв, но това беше миналата година през декември.

# 220
  • Велико Търново
Доктор Витанова гледа,ама не вижда!С ДВЕ ДУМИ НЯМА ДА ТИ СВЪРШИ РАБОТА!

# 221
 siska79, права си. Simple Smile
Но май може и други да те гледат на 3д-то - знам че и Ганчева гледа и Русанов.

# 222
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Калейнски също гледа и вижда!!!

# 223
Аз продължавам да питам...а къде в Търново има вагинален ехограф? newsm78

# 224
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз лично не знам да има такъв ехограф!

Общи условия

Активация на акаунт