Велико Търново - 4

• 30 818
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • ГОре на черешата...
Хаджирадев има и в "Аура", и в родилното...д-р Ангелов също...

# 226
  • Велико Търново
Вагинален трандюсер има и при Йорданов!За Калейнски мога да споря и то доста добре.За търновските АГ светила мога да напиша трилогия.Доктор Даря Ганчева е добър вариант :

# 227
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
...За търновските АГ светила мога да напиша трилогия...
newsm10 - напълно съм съгласна!
А сега наистина се сетих, че при Ангелов има такъв ехограф. Но ако искаш по-добро отношение и професионализъм, препоръчвам Плевен-лично мое мнение!

# 228
  • Велико Търново
В Плевен съм раждала дъщеря си,там всичко е на ниво-професионализъм,отношение на лекари,акушерки и санитарки,страхотна неонатология и не на последно място нова база. Peace

# 229
Абсолютно съм съгласна за ПЛевен, момичета, аз там и ходя и за това не съм наясно кой търновски лекар какво има...но ми предстои може би втора стимулация и искам някой лекар да ме наблюдава тук, защото ходенето всеки ден или през ден до Плевен ми е много трудно...Имах УЖАСНА среща с този Йорданов! #Crazy Как може такъв човек да се нарича лекар???? #2gunfire Никога няма да ида при него. Къде мога да намеря Даря Ганчева?

# 230
Доктор Витанова гледа,ама не вижда!С ДВЕ ДУМИ НЯМА ДА ТИ СВЪРШИ РАБОТА!
абсолютно съм съгласна.  Peace
И за да не цитирам отново Сиска, пробвай при Даря Ганчева,тя работи в Хера, в Поликлиниката Grinning
[/color]

# 231
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И аз поддържам мнението за Даря Ганчева!Много добър професионалист и човек HugЗа всякакви /профилактични или по необходимост/ прегледи ходя при нея!Сега трябва там пак да ходя да ми сложи спиралата,тя единствена ми обясни,че жената трябва да слага спирала до 45 годишна възраст,а противозачатъчни се употребяват от жените до към 35- тата си година!След посочената възраст двете средства стават опасни за жената.Има приятелско отношение към всяка една пациентка!Да е жива и здрава   bouquet

# 232
  • tardis
Къде да си поръчам торта?
Хубава Grinning

# 233
Къде да си поръчам торта?
Хубава Grinning
Ами, на мн. места, сладкарница Неделя - до пионерския дом; срещу Съда е сладкарница Лотос; срещу Театъра е Донълд Дък. Това са тези, които аз харесвам, може момичета да се сетят за някоя др.  А и Лучия, до училище Патриарх Евтимии:D

# 234
  • Велико Търново

# 235
  • Велико Търново
Ей ту на е мойта Божидара!Като гледам колко ергана има на Ани,на Веси и още други как да не се покажем в цялата си прелест Heart Eyes!

Хубави торти правят и в Стратилат,аз съм си поръчвала и от "Двете фукли"в София и ми я доставят..

# 236
  • tardis
Благодаря ви, май на Стартилат ще се спра:)

Сиска, да ти е жива и здрава Heart Eyes

# 237
Сиска, ама ти е голяма красавица  Hug
Да ти е жива и здрава  bouquet
Слизате ли към парковете по центъра? Весито каза, че понякога слизате. Свиркайте да се видим  Mr. Green

# 238
  • Велико Търново
Няма да ви откажем офертата.Черпя ви с една снимка от тази сутрин![

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
EEEE хубавото си е хубаво...аз като бъдеща свекърва се оглеждам за евентуална снаха  Wink
Хайде дайте предложение за среща де ....

Общи условия

Активация на акаунт