Велико Търново - 4

• 30 845
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Здравейте мами от Велико Търново! Аз съм Ралица от Русе и се обръщам към вас с молба за малко информация. Планираме да направим кръщенето на малкия в Дряновският манастир. Но никога не съм ходила там. Някоя от вас правила ли е там кръщене? Какви са цените? Има ли място, където след ритуала можем да седнем да се почерпим, ако си носим храна? А ако решим да седнем в заведение, кое ще ни препоръчате? Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете в избора.  bouquet

# 76
здрасти Ралица!има доста добре организирани забавления покрай манастира. басейн, хижа, екопътеки и местното туристическо дружество има сайт, евентуално там може да намериш повече подробности за района. така че при хубаво време и обилно количество храна едва ли ще останете разочаровани от местноста.

# 77
  • Велико Търново
Веси78 роди момченце-Тарек 51см./3.450.Бебето и майката са добре!

Да им е жив и здрав сина и много радост и щастие да им носи!

# 78
  • ГОре на черешата...
Момичета,извинете,че така нахлувам в темата ви,но ми трябва малко информация...
Дайте отзиви /и добри,и лоши,без да спестявате нищо / за д-р Калейнски и д-р Ангелов от В.Търново.Ако сте доволни от друг гинеколог - също. Можете да ми пишете и на лични.
Предварително Ви благодаря  bouquet!

# 79
При д-р Калейнски съм ходила само един път и то преди много години, много внимателен и реагира адекватно, като специалист нямам мнение. Аз съм възхитена от д-р Ангелов  - внимателен, спокоен /а това е много важно/, винаги оптимистично настроен и предава това спокойствие на своите пациентки.

# 80
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Дидка!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и любов!Нека твоите желания,бъдат мои пожелания!

# 81
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Благодаря ти за пожеланията!Вчера се върнахме от морето-много добре си изкарахме!Черпя всички виртуално... baloni cook Popcorn beer2 beer eat bye

# 82
  • Русе
Честит рожден ден и от мен на Дидка! Желая й много, много здраве на нея и на цялото семейство, и децата да и носят само радост и хубави емоции.  ura Tada newsm59

# 83
Дидка, newsm59 и от мен,да си жива и здрава.Липсва ли ти вече морето?На мен много,искам пааак SadХайде давай снимчици да разглеждаме!

# 84
Честит рожден ден,Дидка!
Най-хубави пожелания за теб и семейството!Ходихте ли на Аквапарка на Златните?
При мен новото е,че пак съм бременна Shocked,още не мога да се осъзная!
Ходя при д-р Йорданов,мъж ми го препоръча Laughing!Засега съм много доволна,интелигентен и възпитан човек.
Лек ден на всички!

# 85
Честит Рожден ден Дидка  bouquet
Креми и на теб честито  Hug  bouquet

# 86
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Благодаря ви поздравите и милите пожелания!Радвам се ,че ви познавам повечето  виртуално ....някои  реално  bouquet
!kozlyo прекрасна новина  bouquet  ooooh!А на Аквапарка не сме ходили-кръжахме само във Варна.  Stopсама с децата Naughtyособено с дребният  ooooh!

# 87
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!
Kozlyo  ,прекрасна новина!Желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 88
  • Велико Търново
   Добро утро!Много слаба активност-всички ли сте на почивка?

Малко на патерица-Честит Рожден Ден на Елизабет на Летисия!Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и татко!

# 89
Mnogo vi molq mami pomognete mi da si nameria lqtna koli4ka  newsm17. Iskam da e s 2 tabli za bebeto i maikata i da lqga napalno newsm78. 6te vi bada mnogo blagodarna. Tozi problem me ma4i cql mesec smile3511

Общи условия

Активация на акаунт