Велико Търново - 4

• 30 826
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета и момчета утре идвам в Търново и искам да се запозная с Вас, естествено ако и вие имате желание. Ще стоя около 3-4 дена, приятелят ми в момента там работи на един обект и по цял ден ще съм свободна. Много ще се радвам да се запознаем.

А някой може ли да ми каже къде пристигат рейсовете, до колкото разбрах на някаква поща, ама коя?!? И къде се намира обекта на който строят Практикер???

Благодаря ви предварително!!!!

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 19:46 от stasy

# 241
Момичета и момчета утре идвам в Търново и искам да се запозная с Вас, естествено ако и вие имате желание. Ще стоя около 3-4 дена, приятелят ми в момента там работи на един обект и по цял ден ще съм свободна. Много ще се радвам да се запознаем. Който иска може  да ми се обади на 0899 863 452 - Стаси

А някой може ли да ми каже къде пристигат рейсовете, до колкото разбрах на някаква поща, ама коя?!? И къде се намира обекта на който строят Практикер???

Благодаря ви предварително!!!!
Кои рейсове? Защото никои рейсове не спират ТОЧНО на пощата...Междуградските спират на хотел ЕТЪР, на новата автогара или на старата автогара (зависи от къде идваш и с коя фирма пътуваш).
Практикер го строят на магистралата за Варна, малко преди да се излезе на южния пътен възел. Друг ориентир е Езикова гимназия - точно под нея.
Едва ли ще имам време да ти се обадя, но ти пожелавам приятен престой в хубавия ни град!И непременно да идеш на МОЛа! Wink  bouquet

# 242
  • Пловдив
Кои рейсове? Защото никои рейсове не спират ТОЧНО на пощата...Междуградските спират на хотел ЕТЪР, на новата автогара или на старата автогара (зависи от къде идваш и с коя фирма пътуваш).
Практикер го строят на магистралата за Варна, малко преди да се излезе на южния пътен възел. Друг ориентир е Езикова гимназия - точно под нея.
Едва ли ще имам време да ти се обадя, но ти пожелавам приятен престой в хубавия ни град!И непременно да идеш на МОЛа! Wink  bouquet

Ами рейсовете от Пловдив, тази вечер в 20.30 пристига някъде, но не знам къде и няма как да обясня къде да ме чака милия. Ще посетя Мола, много изчетох за него напоследък. Naughty благодаря ти за ориентира за Практикер.

# 243
Сиска, ние сме сгодени, ма като гледам вашата хубавица май ще размислим за избора си  newsm78  Laughing
Утре сме в парка, елате ако можете  Hug

# 244
Сиска, ние сме сгодени, ма като гледам вашата хубавица май ще размислим за избора си  newsm78  Laughing:
А не   Crossing Arms, ние първи си я харесахме  Mr. Green

# 245
  • Sofia
Здравейте,
можете ли да ми кажете какво ви е мнението за д-р И. Толеков- хирург и д-р Ксения Сергиева- Джи Пи?

# 246
  • Велико Търново
За Сергева не съм чувала добри отзиви,а за доктора никакви Peace!Сергева е педиатър.

# 247
  • Sofia
Ами да педиатър и Джи Пи:) благодаря все пак за инфото

# 248
Чувала съм страхотни отзиви за д-р Толеков. Имах среща с него в бърза помощ това лято...направи ми впечатление на много внимателен хирург, въпреки че изглеждаше мноооого уморен, говореше бавно и отвеяно....после ми казаха, че той така си говорел. Grinning

# 249
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами,
Аз съм ново болярче в  екипа, бременна съм в 13 седмица. Моята история е следната. Лекувах се 6 месеца с цел забременяване при д-р Маноилова и чудото стана   Simple Smile тя все още ме наблюдава, но се оказва че трябва да я сменя поне за направления за изследванията и болничните. (тя е хирург в Онко диспансера). Така, че кой лекар ще ми прероъчате? Преди лечението при Маноилова ходих при д-р Калейнски, но поради твърде голямата му работна и обществена натовареност почти не ме беше прегреждал и не беше открил системни възпалания, раничка и др. по-неприятни неща. Благодаря предварително на всички  Simple Smile

# 250
Здравейте,момичета!Някоя може ли да ми каже къде в Търново се продават сутиени на "Триумф"?

# 251
Здравей raliar,
Сутиени на Триумф има в едно малко магазинче срещу халите. Там могат и да ти направят по поръчка, малко е  по-скъпо но си стува.

# 252
Здравейте,
можете ли да ми кажете какво ви е мнението за д-р И. Толеков- хирург и д-р Ксения Сергиева- Джи Пи?
И от двамата имам само добри наблюдения.
Egisihora, Честито  Hug , Желая ти лека и безпроблемна бременност. Препоръчвам ти д-р Даря Ганчева или д-р Ангелов, ако прегледаш темата назад, ще прочетеш отзиви за тях Laughing

# 253
  • Sofia
А дали д-р М. Ангелов работи с здравната каса. Не си спомням преди 6 месеца ходих при него ама не съм сигурна. А трябва ли от рано да се запиша за него?
Благодаря предварително.

# 254
А дали д-р М. Ангелов работи с здравната каса. Не си спомням преди 6 месеца ходих при него ама не съм сигурна. А трябва ли от рано да се запиша за него?
Благодаря предварително.
да, работи. Хубаво е да си запазиш час , че има мн. пациентки вече, дори си удължи работното време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт