Майчинството счетоводно-81

• 32 254
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • Враца
Здравейте, искам да попитам следното. На 24.06 изтече последният ми болничен от педиатъра. Говорих със счетоводителя и каза, че ще подадат необходимите документи до 10.07 . Въпросът ми е този месец да очаквам ли майчинство или ще е чак началото на другия месец. Благодаря предварително. Simple Smile

# 301
Здравейте, бременна съм 4 мес., на постоянен трудов договор съм от 3г., а преди да разбера, че съм бременна се регистрирах като земеделски производител и си плащам осигуровки включително и за бременност и майчинство. Ще имам ли проблем с изплащането на болничия?

# 302
Здравейте мами Simple Smile Искам да попитам нещо...след като в НОИ на болничния ми пише "в момента се обработва", да го очаквам чак другата седмица, нали?

# 303
  • София-Младост
Здравейте мами Simple Smile Искам да попитам нещо...след като в НОИ на болничния ми пише "в момента се обработва", да го очаквам чак другата седмица, нали?
Хайде пак догадки...кога е подаден този болничен, какъв период обхваща?

# 304
Входиран е на 1 юли, а обхваща периода 03,06,-02,07....Предполагам, че другата седмица ще бъде преведен

# 305
  • София-Младост
Входиран е на 1 юли, а обхваща периода 03,06,-02,07....Предполагам, че другата седмица ще бъде преведен
Плащането се извършва в рамките на 10 работни дни от подаването. Така че или другата седмица или около 16.07.

# 306
А когато са 2 болничните за един период (имам предвид за 2те фирми по 1 болничен) сега си отворих справката и виждам само отедната фирма. От другата която е основна не фигурира превод?

# 307
Здравейте,имам и аз едно питане.Имам пододен и входиран болничен към НОИ с дата 27.06.Болничния ми е за период от 23.06 до 22.07,обаче когато влязох да проверя тази сутрин какво се случва с болничния ми,нито го нямаше😞А най-страната ,че седмица преди това си стоеше със статус в обработка.И ето изведнъж го няма,на някой случавало ли му се е подобно нещо.Да не би в НОИ да имат проблем със сайта нещо,защото на някой болнични от 2018 ми пише,че се обработват.Благодаря предварително.

# 308
И при мен е така, днес ми е изчезнал болничния, който беше в процес на обработка...явно има проблем Simple Smile

# 309
Да явно,дано да си го оправят по-скоро.И от НОИ ,никой не ми вдига.
😞

# 310
İzviniavam se niamam kirilica ,dnes imam prevod ot 6.93 , a sam v 135 dneven bolni4en koito izte4e na 24.06.İmam slednite plastania dosega 392, 448, 112, 560, 560, posleno na 28.06-420lv i sega tezi absurdni 6.93,niakakva ideya, i koga da o4akvam ostataka za 06 mesec spored vas?

# 311
  • София-Младост
С персонален код се вижда тези 6.93 за какво и кога са.
Както и останалите суми за кои периоди са.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 12:11 от Ала-Бала

# 312
  • София
Здравейте, в момента съм майчинство втора година, искам да работя два дни по граждански договор, това проблем ли е? Ще има ли проблем с майчинството?

# 313
Здравейте,имам и аз едно питане.Имам пододен и входиран болничен към НОИ с дата 27.06.Болничния ми е за период от 23.06 до 22.07,обаче когато влязох да проверя тази сутрин какво се случва с болничния ми,нито го нямаше😞А най-страната ,че седмица преди това си стоеше със статус в обработка.И ето изведнъж го няма,на някой случавало ли му се е подобно нещо.Да не би в НОИ да имат проблем със сайта нещо,защото на някой болнични от 2018 ми пише,че се обработват.Благодаря предварително.

Аз също вчера се учудих че на единия болничен от 2015 г. Ми пишеше в момента се обработва. Сега се успокоих че не е само при мен така

# 314
Здравейте. В майчинство съм втора година. От април месец вече си получавам майчинството за втората година от 380лв в началото на месеца. Във вторник си получих отново 380лв,днес сутринта получавам някакви 210.99лв, които идие си нямам за какво са. Пише доплащане някакво. Прилагам снимка на информацията, която намирам по пик кода. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт