Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 252
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Привет! Hug

Кате Hug Танита Hug

https://www.youtube.com/watch?v=b53IdxQa8kk

https://www.youtube.com/watch?v=N4bEQNsn8iE

Приятен следобед! Hug

# 31
Здравейте, ябълкови дружки! wavey wavey wavey

Тук съм, чета ви, но нямам време да се включа, че съм все на педал напоследък. Вече нямам търпение за първата порция лятна отпуска след две седмици. Тогава планирам да си направя един ябълков филмов маратон със сериите на български за разкош.

Боби  Hug, благодаря ти, мила че спешно ни приюти в нова къщичка!Много хубава е станала, дано си я изпишем с кеф.

Благодаря на всички момичета, че подържат огъня на темата ни!

След дъжд качулка и аз да кажа няколко думи за последната серия, че чак днес имах възможност да я изгледам на руски. Ами струваше си да се гледа дори без нашите сладури, даже ще я повторя и на български по-нататък, защото отдавна си мечтаех да видя Ендера по този начин – унизена, изхвърлена като мръсна котка и смачкана.
Пълен крах за нея, в един и същи ден беше загуби ценността си и беше отсвирена и от двамата мъже, които си мислеше че може вечно да манипулира и използва.
Много ми хареса как категорично я отряза Кая и как й каза истината в очите. Изгонването от холдинга пък беше култов момент. И ако Йълдъз беше изхвърлена като мръсно коте само пред очите на прислугата на Халит, то за Ендера унижението беше с всички екстри. Култов момент беше онова замеряне с канцеларски материали на мъжете от охраната, които искаха да я изведат от кабинета.
И още един такъв, когато Ендера се прибра бясна в дома си и каза на брат си, че Халит я е изгонил от офиса, неговите думи бяха: „Но как така? Нима в един и същи ден Халит е успял да изгони и Йълдъз и теб?" А после пък като му разказа Ендер как е станал гафа със Севда и че е записала разговора им, той каза: : "Боже, това е точно нашата тактика!“ Репликите на Джанер направо къртеха мивки. Също и тази: „Искаш да кажеш, че Шахика ще ни накара да скучаем по Йълдъз? Та тя направо ни изхвърли от играта.“

Иначе Ендер не може да се отрече, че е много умна. Веднага схвана, че Шахика не е обикновена търсачка на богатства и целта й не е Халит, а той просто е част от пътя й към целта. Схватката между двете обаче ще е в трети сезон, защото аз не вярвам да я разкарат, колкото и да ми се иска.

Йълдъзка така и не разбрах защо се унижава до такава степен заради това говедо Халит, но явно целта им е тя да набере огромно количество гняв и да му върне тъпкано през новия сезон. Дано й дойде акъла, да слезе на земята и и да се огледа около себе си. Би трябвало да е разбрала, че парите не носят щастие. Много грешки допусна тя, но думите, които й каза Халит накрая бяха много тежки и незаслужени. А щерките му кухи и безгръбначни баш си заслужават да им дойде в къщата една такава играчка като Шахито да ги извади от летаргията.

Едно нещо ми хареса този път при Йълдъз. Че въпреки безпомощното си положение след като Халит я изгони и остана на улицата сама и без средства, този път не обезпокои сестра си, за да не развали щастието й.

Стига засега, че днес ме чака сезон финали на един друг сериал дето следя. И мойта не е лесна... Grinning

Приятна вечер, дружки!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 32
Аз изгледах 45 епизод с бг. превод-слаба серия. Ще чакам останалите с превод до финала Blush И все пак си ми остана любимият сериал. Вятърния го оставих и ще го догледам като имам повече свободно време. Сега явно не ми е до него. От новите летни най-интересен ми изглежда Afili ask. Дано бъде превеждан от групите.
Лека вечер, ябълки!
Успешна нова седмица!
Flowers Bouquet

# 33
 Добър вечер на всички Девойки,

Няма да ви изреждам всички, че нещо правя и бързам, но не мога без да вляза тук, не ми е пълен деня без вас.

Злати,  благодаря ти за снимките прекрасни са и клиповете са много хубави. Аз лично много обичам музика , а пък в комбинация на хубава музика с моите любимци съм горе на най- високия клон на черешата и слушам и гледам с голямо удоволствие. Някои клипове на Алихан и Зейнеп съм ги гледала десетки пъти и всеки път много се радвам, сякаш ги гледам за първи път. Такава съм малко лудичка, доста романтична и много, много емоционална.
          Дъгичке, аз също изгледах последната серия от сезона на руски, права си за почти всичко, което пишеш. Възмездието започва да идва от всички страни. Ендера даже няма представа какво още я чака, под кльощавия й задник цъка бомба, а тя въобще не се усеща , че бомбата може да се взриви във всеки един момент. На мен разбира се не ми е жал за нея, всичко, което  ще й се случи си го е заслужила.
            Халит излезе много тъпо парче, жалко за него таман бях започнала да го харесвам.
            На мен също ми хареса, че Йълдъз като никога не прояви егоизъм и не информира Зейнеп за положението си. Тя направи много грешки, но Ендера от началото на сериала не я остави на мира. Въпреки всичко тя има добро сърце и заслужава повече от един дърт коцкар, който не я заслужава. Въпреки всичко, може да не е голямата любов като при ЗейАл, но тя си го обичаше по нейния си начин , той не спря да слуша Ендера и през цялото време я мачкаше и унижаваше. Нека събере повече  отрицателни емоции към него и да се маха от това гнездо на оси. Не трябва повече да се унижава, тя е млада и хубава и за нея в един момент ще изгрее слънчице, пък Крилатата Кучка нека се бори за този дърт коцкар, но като гледах последния епизод на 2-ри сезон не знам как ще й се получи, мръсница такава.
          Дъгичке, докато я има темата ще я поддържам, защото на мен ми е много конфортно тук. Лека вечер Момичета.

# 34
Привет! Hug

Дъга Hug Марсия Hug Танита Hug

Компания MEDYAPIM отново пуснаха на сайта си снимката с подписването на ЗейАл! Heart Eyes

ново пуснато

Скрит текст:

# 35
  • Варна
wavey Hug

Дъгичке, ти пишеш в доста теми и пускаш нови, пък аз се ограничих основно тук и имах време да пусна темата.

Стига да пускат инфо ще има за какво да пишем, иначе само на миналите неща ако караме ще e зор : ))))

Май не сме виждали от такъв ракурс снимка : ) , хубаво са ни пуснали и аз творих от сватбените Joy тия от нас преписват JoyJoyJoy

# 36
Компания MEDYAPIM ще ги търси ЗейАл със свещичка , ама ги няма вече Imp , такава сладка двойка на фона на другите тъпаци , сребролюбци и интриганти в сериала не беше за изпускане , защото колкото и някои да харесват да гледат интриги и удари под кръста , моменти с истинска и прекрасна любов са дар от Бога за душата , нали ?

Ха , добра вечер мили дружки Hug , за съжаление макар и утре да е понеделник , няма да имаме радост и утеха с нови истории за ЗейАл , НО пък можем да си ги гледаме старите до насита Heart Smiley
Една хубавина от Тубето

Бобииии Heart много красиви колажи !

# 37
 Закъснях за добър вечер, но  съм навреме за   лека нощ  ,момичета мили!

Но тъкмо навреме  ,каква красота и какво ми остава-само да

Благодаря 

на Боби- за новата тема,за красивата заставка -най-нежната и романтична част  от Боби,
      и за кадъра с ръцете   Hands Clap         
 -има ли такава ръка  да те хване,като тази на Алихан,и светът да е голям  и   опасност
   да дебне  отвсякъде ,животът все пак е прекрасен.

на Злати-за нейната ежедневна отдаденост,за снимките ,новините

на Фили/липсват ми твоите идеи за СЦ/,Дъгичката,Танита,Мамси,Кати,Ели Ат.,Марси,
   Гости, Мери,къде без  Светълчо.,
на всички  минали,преминаващи  изпълнили с   живот  къщичката на   ЗейАл.

Севда и Онур   направиха любовната история на ЗейАл  ,,дар от Бога за душата"/по Фили/,
 а  вие момичета   -най-смислената и красива тема  - ЗЯ.

Удоволствието  да  съм  с вас,макар и по рядко,е изцяло  мое.

Sparkling Heart   Sparkling Heart     Sparkling Heart

След 3 седмици съм отново тук.Дано  да има добри  поводи  за  коментари.

Безгрижни и безоблачни дни  на всички Ябълчици!

# 38
Добро утроо! Wink Hug Hug

Нова седмица,нов късмет! WinkДано се появят снимки и инфо около Севда и Онур! Peace

Боби Hug Фили Hug

Радост Hug,ние сме си тук и да има и да няма новини! Wink

Приятен ден и лека седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

=========================================

Очаквах пост,но никой не се смили....така и да излезе нещо не мога да го пусна....

Последния седмичен рейтинг....

1.      Diriliş Ertuğrul   % 11,44   9,38 Milyon
2.      Bir Zamanlar Çukurova   % 10,31   8,45 Milyon
3.      Kadın   % 8,54   7,00 Milyon
4.      Hercai   % 8,05   6,60 Milyon
5.      Çukur   % 7,34   6,02 Milyon
6.      Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   % 6,31   5,17 Milyon
7.      Söz   % 6,25   5,13 Milyon
8.      Sen Anlat Karadeniz   % 5,34   4,38 Milyon
9.      Arka Sokaklar   % 5,29   4,34 Milyon
10.      Zalim İstanbul   % 4,96   4,07 Milyon
11.      Yasak Elma   % 4,02   3,30 Milyon
12.      Avlu   % 3,86   3,17 Milyon
13.      Elimi Bırakma   % 3,36   2,76 Milyon
14.      Kalk Gidelim   % 3,15   2,58 Milyon
15.      İstanbullu Gelin   % 2,95   2,42 Milyon

нова песен която пее Онур
https://vk.com/dizimaniaat?z=video142847600_456239728%2Fc0120abb … -158229374_300702

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 14:36 от Zlatina3

# 39
Здравейте мили дружки Hug

Злати, златна си. Не ни оставяш без поздрав с кафе и последните новости. Благодаря ти.

Не е много оживено в темата, но е обяснимо.
Сезонът свърши и се задават летни отпуски и вълнения.
Ще се радваме и на оскъдни новини и снимки на любимите ни Севда и Онур.

Прехвърлям любими моменти от сериала/за кой ли път.
Днес извадих откъс от 21 епизод, който ви предлагам и на вас.
Романтика Алихан е страхотен - нежност, погледи, обич. Всичко събрано в едно неповторимо изживяване.
Приятно гледане и на вас.

# 40
 Wink Laughing Two Hearts

Кате Hug,благодаря за романтичния откъс! Heart Eyes newsm10

# 41
Хелоу дружки !
Злати Hug мерси за инфото , джанъм Heart , но си мисля за песента ,че не пее Онур , а другият - Серхат .
Кате Hug прекрасно видео , толкова са истински Севда и Онур ,че им вярваме !
Ето и от мен едно видео от Тубето , нямаме нужда от превод , знаем го наизуст Grinning

# 42
  • Варна
Hug  Момичета!

Не мога да позная кой пее, но песента е симпатична. Певеца да си смаже гърлото : )))))

Сладуранче е Севда.

Рейтинга - супер - нашето си място - номер 11 Wink

От сайта на сериала, Джанер предлага на Зехра да се оженят.  Искам да видя физиономията на Халит, но Джанер нали се отказа : )))) после. А и тия като двойка в къщи ще са голям майтап JoyJoyJoy

Йълдъз - грее нашата Звезда ; )))) Най-добрия приятел на жената са диамантите Wink

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 17:14 от BVAR

# 43
Цитат
но си мисля за песента ,че не пее Онур , а другият - Серхат .
Фили Hug,за мен е Онур!В гръб приведен си личи че е той,леко дрезгав глас!!А кой беше Серхат? Thinking

Боби Hug, в АВ сме 10-ти! Wink

AB
1 #dirilişertuğrul 10,80
2 #birzamanlarçukurova 8,88
3 #kadın 7,92
4 #çukur 6,49
5 #edho 5,86
7 #istanbullugelin 4,78
8 #zalimistanbul 4,37
9 #söz 4,35
10 #yasakelma 4,10
11 #elimibırakma 3,64
12 #payitahtabdulhamid 3,56

# 44
Heartpulse       Злати, Боби, Фили, Катето, Радостче, добър вечер,:Flowers Apple

Днес имах бабин ден, нашия юнак вчера си заби главата в една бетонна ограда на детската площадка и изкарахме 3 часа в Пирогов. В момента е поне с 7-8 шева на челото и не е на ясла, но настроението му е прекрасно и цял ден не се е спрял да беснее. Опитах днес след обед да пиша, но в негово присъствие се оказа невъзможно.
        Много ви благодаря за споделеното, инфото, кафенцето от Злати и снимките. Клипчетата от Злати и Фили ми доставиха голямо удоволствие. Кате, благодаря и на теб за изватката от 21 серия, това е една от любимите ми серии, гледала съм я десетки пъти, сега моментите ще си ги гледам направо. Боби за колажа от стр.2 в синьо и с едни ефекти като вълнички. На мен малко ми прилича на подводна снимка, уникален е , знаеш ли колко пъти го гледам и му се радвам, благодаря ти за красотата, която правиш и я споделяш с нас. Аз много харесвам нестандартни решения.
         Искам да кажа, че екипът е на ниво, това се дължи на всички вас, че продължавате да  сте тук , аз много ценя това. Като казвам всички вас аз имам предвид и другите момичета Бибисита, Марси, Елеонора, Мими, Дъгичка, Светълчо, да не пропусна някой, ако е така да ме извини. Знаете ли Момичета какво ми харесва тук, че цари една много хармонична и приятна атмосфера, позитивна,градивна,, толерантна и спокойна. Аз не съм писала в други теми и не знам там как е, но тук е страхотно и това се дължи на всички вас, благодаря ви и поклон. Продължавайте да сте такива.SmileyHeartpulse

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 20:28 от Tanita53

Общи условия

Активация на акаунт