Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 56

• 45 300
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мidkoo, Hug "Прави каквото трябва, пък да става, каквото ще!" Толкова си печен, приятелю, че няма начин да не се справиш!

DZ, стискам палци! Убедена съм, че ще се справиш блестящо! Ти си мойта гордост Kissing Heart

Най- после мирише на лято при нас!

# 196
Късмет Марита на изпита! Лекувам се във Виена

# 197
  • София /Абсурдистан
И от мен късмет на Марита!
В София е такава страшна жега, че не мърдам от климатика аз. Благородно завиждам на морските!

# 198
И от мен късмет на Марита!
В София е такава страшна жега, че не мърдам от климатика аз. Благородно завиждам на морските!
Не завиждай, че и тук не се трае хиххи...

# 199
  • SHOOT ME 10 $
Момички, тая сутрин ме изритаха от отделението след още две банки хидратация, няколко виса други боклуци плюс нивестим, което е най- доброто от всичкото друго утровадет ми вкарват, ама аз се чувствам супер и да ви призная , като изключим доцетаксела първо дето ми слагаха, всичко друго си понасям чудесно и започвам да се чудя за какви странични действия говорят някои...само апетита си дето загубих, но пък честичко ям. На обяд в 12.30 обядвахме скара със салата и безалкохолно и сега съм пак гладен(може би защото одеве изядох само едно кебапче...ама цяло и дълго...) Благодаря ви отново и няма вече да ви предлагам кафе. Напекло ви е и хормоните ви никви ги нема. На айрян са станали...с мен пък не е тъй...гледам все надолу ама си мисля за...😜

# 200
Благодаря за стиснатите палчета.
Изпита - взет !
Останаха ми само още 2 . За този семестър Wink

# 201
Ех Мите аз в понеделник влизам в онкото. За малко се разминахме. Можеше да ударим по едно кафенце.

# 202
  • SHOOT ME 10 $
В кое онко си ти? Казвай бързо!!!

# 203
В кое онко си ти? Казвай бързо!!!
  В Бургас. На терапия ходя в окръжна на 9- ти етаж,  а като няма места  ме пращат в новото отделение на 4- ти етаж на онко поликлиниката.

# 204
  • SHOOT ME 10 $
Ако имаш възможност прехвърли се при нас във военната б-ца новото онко към дева мария. Невероятно обслужване и адекватно лечение. Навсякъде чистота , тишина, сестлри и лекари -лекуващия персонал усмихнати , търпеливи . Дисциплина абсолютна. Има неща макар и дребни на пръв поглед но другаде не се спазват а там редовно. Например в никоя болница в бс не слагат хипарин преди вливане и отпушват засъхнал абокат като стиснат маркучето на системата и ти причинят болка и опасност отосвободения  тромб , там е закон хипарина. И др. Опитай ще си по-доволна. Нищо не се плаща, лекарства и болко успокояващи колкото имаш нужда дават безплатно... Идвай

# 205
А, така.....заформихте агитка по Бургаско..... Laughing
Аз, днес цял ден ям горчиви неща, каквото и да хапна, все ми горчи- а,пробвах доста неща... Та, се ядосах и сега мисля, да изляза с мъжа и да пия една бира навън- тя и да ми горчи, все ще я прекарам Mr. Green. Тамън и слънцето се е поскрило, че тук е такава жега и пек и хич не като за нас, навън през деня.

# 206
Мите, остават ми само две терапии. Надявам се последните, завинаги. Няма смисъл да се местя на финала.Оперирах се в окръжна и бях насочена след това към КОЦ Бургас. Там ми изготвиха досието, там минах лъче и когато се разбра , че ще трябва да мина и през една адювантна(профилактична) химиотерапийка( точно така я определиха)ме насочиха към окръжна. Отидох, видях условията и малко се стресирах. Отидох и в Дева Мария да видя там как е . Е нищо общо, но ми обясниха , че ще трябва да мина всички изследвания наново и аз се отказах. Викам си каквото-такова. Та се върнах в окръжна.

# 207
  • SHOOT ME 10 $
Ееее, блазе ти. Дано да е последно за винаги . Аз помислих, че сега започваш. Успех от все сърце ти пожелавам мила!! Хубава вечер!
Ееей една хубава вест да чуя брей! Дай Боже повече "уволняващи" в темата, а не прииждащи.

# 208
Браво на DZ за взетия изпит. Аз си отглеждам голямо коремче за големи цици. 😀 и чакам консултация с пластичния хирург от къде ще ми одере месо

# 209
  • SHOOT ME 10 $
DZ поздравления и от мен мило момиче.
Празнувай. Повода е достоен!🦊🌹

Общи условия

Активация на акаунт