Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 56

• 45 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Какви са тези ръкавици, дето ви слагат? Не съм чувала тук за такива

# 91
  • София /Абсурдистан
Ръкавици тук няма. Какво е това чудо?
Ноктите си заминават така или иначе. При мен и сега ги няма никакви.

# 92
Тинти, аз само с ръкавици мия...ама- на, явно просто стигнах до момента дето израстнаха до чупливото и като ги закача и поддават...Ще се оправят, като спрат химиите,надявам се... А, иначе веждите ми поникнаха,станаха си плътни, миглите също са тръгнали едни гъсти.....ама трябва да ги изчакам да пораснат. Иначе, пък кожата ми е хубава...даже гледам съм се поопънала, надявам се не само заради килцата  Mr. Green

# 93
  • София
Аз поне килцата за сега поддържам. Не много лесно, де. Ама държа фронта. От червената химия адски задържах вода. Прибирах се с 3-4 кила отгоре от болницата и бях като плондир, докато ги изпишкам. Сега ще видим с бялата как ще е в понеделник.

А от хормоналната терапия качват ли се килограми? Да се подготвям ли психически и да вадя дрехите за дебели? 😄

# 94
Какви са тези ръкавици, дето ви слагат? Не съм чувала тук за такива

Ръкавиците са нищо особено. Гумени лекарски ръкавици, но много тесни и ни дават по два чифта, за да са още по-тесни. Така се спира малко кръвообръщението на китките и следователно лекарството не достига качествено до тях по време на вливка (явно тогава е пика), което занижава пораженията. На мен ми се струваше глупост, но незнам. Факт е, че по ръцете не чувствам особени отклонения засега.

Аз пък се скъсвам да ходя до тоалетна по време на вливка. Червените още в болницата "източвах" всичко (нали и урината става червена, та се вижда). Оф утре имам дълга вливка. Мразя! Всяка трета ми е по 5 часа😫

А от хормоналната терапия качват ли се килограми? Да се подготвям ли психически и да вадя дрехите за дебели? 😄

Млък, да не съм чула🤣 Аз качих килограми.

Оле взех първото хапче против депресия. Вчера една психиатърка ме убеди. Тук много обичат да се самопобъркват зорлем. Та и аз като тях. Пълна интеграция, баце😁🤣 Нещо ми стана лошо като за повръщане и май ми направи ефект като високо кръвно. Ще видя понася ли ми.

# 95
  • София /Абсурдистан
От всякакви хормонални терапии се  качват килограми. Аз за 2 м и малко съм качила 11 кг. Ужас е някакъв ...

# 96
От всякакви хормонални терапии се  качват килограми. Аз за 2 м и малко съм качила 11 кг. Ужас е някакъв ...

Това е по-ужасно и от оплешивяването😰 Ще умра от глад значи.

# 97
  • София /Абсурдистан
Марита, няма полза от гладуването. Отначало и аз така опитах, килограмите си се качват пак. Задържат се и течности много. Трябва да  спрат да те тъпчат с хормони и чак тогава диетите ще дадат ефект. При мен белята идва основно от Дексаметазон. От него най- много се качва. Ама без него не може заради алергиите. Сутринта докторката ми каза, че сега  най- важното е да се справим с основният проблем, другото било бял кахър Simple Smile

# 98
  • Варна

Това е по-ужасно и от оплешивяването😰 Ще умра от глад значи.

Виж първо как ще ти се отрази и тогава се заричай, че зверски лишения ще се налага да правиш. Аз лично от нищо не съм се лишавала откакто почнах хормоналната. Просто странни вкусове ми се отвориха. Краставица свежа ей така ми се хрупа, лимон ми се смучи, чорбички ми се ядат, ягоди, череши, първа реколта хубави селски домати направо като ябълки ям (хич не си губя времето да беля, режа, почиствам от дръжката, ей така цели ги ям и нагризвам) в промишлени количества ям бадеми, ръся магданоз с шепи, където пасва, очите ми на палачинки стават като видя в кварталната, но реномирана месарница телешки джолан, рагу или мозък, че са пуснали... Свежи и пресни храни все повече започват да ме блазнят и съм си намерила начина мое си пиршество да си правя, но не и да се лишавам. За последната седмица изядох над 5 кила сезонен плод измежду всичко останало, не по рецепта, а просто щото ми се ядеше ТОЧНО ТАКОВА и грам не съм качила въпреки бърканите яйца и панираната в тежката паста патафри манатарка, на която също се насладих...

# 99
Аз от операцията досега съм + 10кг. Направо се чувствам като плондер. Ако ще качвам и от хормоните не знам ко ще правя.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 12:34 от kacha

# 100
Категорично отказвам да се притеснявам  Naughty. Като кача още- ще имам повод да си купя нови дрехи и няма да имам никакви бръчки. И мъжа ще има повече за гушкане  Mr. Green.

# 101
Плашите ме още повече, девойки мили🤣 Та аз искам (и бях) да съм като манекенка, а вие за плондери ми говорите тука🤣 Като тренирах фитнес и спазвах антимастни диети бях 59-60 кг на 179 см. Сега съм точно 10 кила отгоре, но само около 4 от тях са откакто съм болна. Смятайте какви висини и ширини бих могла да постигна.

Аз да ви кажа. Абсолютно дрогирана съм! Егаси хапчето. Наистина ме направи да се чувствам добре, че леко и отгоре. Вече не ми се седи на дивана, а съм пълна с енергия и смятам да поразчистя "телата" из нас, че отдавна чаках този момент😆 Леле чувствам се на 30 години. Тогава бях още доста щастлива. А са ми изписали най-ниската доза. Може до 4 пъти по-висока. И трябваше да усетя ефект след две седмици, а аз веднага усетих. Дано това значи, че серотонина ми е малко само занижен, което ще значи, че малко ми трябва да си стана пак по естествен път така.

# 102
  • София /Абсурдистан
Марита, ти си висока, няма да ти личи Simple Smile

# 103
Марита, кое е това вълшебно хапче? Май и аз имам нужда от него.

# 104
Марита, ти си висока, няма да ти личи Simple Smile

Ще ми личи повярвай ми. Щото може да стана и също толкова широка🤣🤣🤣

Марита, кое е това вълшебно хапче? Май и аз имам нужда от него.

Антидепресант. Ципралекс се казва и от един месец му се кумех тук и не ми стискаше да започна. Още се чудя дали не поставям началото на някаква зависимост сега, но наистина не издържам вече. И връзката ми с гаджето взе да се прецаква, заради моите настроения. Вчера мислех да късам с него. Абе в голям филм съм. Та за това реших да ги пробвам тези хапчета пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт