Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 25 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Habish_D на миналия месец за гъргото ми изписаха спрей Silvertuss, който е с прополис, билки и колоидно сребро. На мен ми облекчаваше болката в гърлото и носоглъдката определено. Предполагам, че зависи и какво точно ти има. Ако не се чувстваш по-добре след ден, отиди на лекар. Стискам палци да е мини настинка и утре да си супер Hug

# 466
Преди месец бях така, с Тантум верде се пръсках и изпих 2-3 витамина Ц на ампули. Вечер не можех да спя от болки в гърлото, но всичко се размина за 2 дена.

# 467
  • Пловдив/София
Момичета, първо да се похваля, че бебка много е пораснала- 2200 грама, 34 г.с. Няма вече никакво изоставане, много съм щастлива!
Обаче в същото време от вчера ме мъчат май подготвителни контракции. Още на прегледа усетих втърдяване, доки пипна и каза- ами да, подготвителни, питах я дали да пия магнезий и отвърна- и да пиеш, до 2 седмици трябва да го спреш. Не ми предписа схема.
Нощес обаче беше кофти, от 4 до 6 не съм спала. Стягане на корема, придружено чат-пат с менструални болки/или все едно ти се ходи до тоалетна (аз и разстройство имам напоследък). Не болеше много, по-скоро просто усещах това менструалното с много лека болка...Не ги засичах, че много ми се спеше, а и не знам как да засичам- той коремът си стои твърд по 15-20 минити поне, не е за една минута и да го усещам откога...
Пих 2 магнерота и някак заспах.
Мисля дднес да лежа повече, какво друго се прави при такива случаи? И магнерот да пия 2х2 например...

# 468
  • София
Благодаря ви момичета! Аз все пак реших да се консултирам с личната и да не рискувам с чакане. Изписа ми Тандум верде 3х2 и Тонимер спрей за носа 3х2. Надявам се до 2 дена да съм по-добре, че в неделя трябва да ходя за кръвни изследвания, а в понеделник са ми консултациите.

# 469
Пипи, хубава новина! Дано си върви вече добре докрай! И аз съм малко в чуденка, защото моята госпожица я мерят с изоставащ около седмица корем. Единия път беше с няколко дни, после след 2 седмици навакса, а на следващото мерене пак беше изостанал с 1 седмица.... Знам, че тези измервания не са на 100% точни, но пък съм под напрежение. Иначе главата и бедрото са дори малко напред. В 34 седмица беше 2170гр, което мисля е добре.
И аз вчера усетих доста стягания. Като легна се отпускаше корима, но като бях права и вървях имах странни пристягания... сигурно са подготвителни контракции.

# 470
Момичета, първо да се похваля, че бебка много е пораснала- 2200 грама, 34 г.с. Няма вече никакво изоставане, много съм щастлива!
Обаче в същото време от вчера ме мъчат май подготвителни контракции. Още на прегледа усетих втърдяване, доки пипна и каза- ами да, подготвителни, питах я дали да пия магнезий и отвърна- и да пиеш, до 2 седмици трябва да го спреш. Не ми предписа схема.
Нощес обаче беше кофти, от 4 до 6 не съм спала. Стягане на корема, придружено чат-пат с менструални болки/или все едно ти се ходи до тоалетна (аз и разстройство имам напоследък). Не болеше много, по-скоро просто усещах това менструалното с много лека болка...Не ги засичах, че много ми се спеше, а и не знам как да засичам- той коремът си стои твърд по 15-20 минити поне, не е за една минута и да го усещам откога...
Пих 2 магнерота и някак заспах.
Мисля дднес да лежа повече, какво друго се прави при такива случаи? И магнерот да пия 2х2 например...

Честито за растежа на бебенцето. Иначе аз съм с абсолютно същите симптоми, при прегледа докторката ми каза, че всяко едно от тези неща е индикация за скорошно раждане.

# 471
  • Пловдив/София
Не ме плашете...освен, че е рано и е мъничка, аз съм доникъде с подготовката. Една пералня не съм изпрала с бебешки дрешки...мислех другата седмица. Тъкмо ми започна болничният и едва сега започвам с бебешките неща...
Е, мъжът все ще се оправи, ако започне неочаквано раждане, ама все пак съм се настроила за месец юли.
Но пък то "индикация за раждане" бях чела, че значи 2-4 седмици, така че нищо не се знае.

# 472
Не ме плашете...освен, че е рано и е мъничка, аз съм доникъде с подготовката. Една пералня не съм изпрала с бебешки дрешки...мислех другата седмица. Тъкмо ми започна болничният и едва сега започвам с бебешките неща...
Е, мъжът все ще се оправи, ако започне неочаквано раждане, ама все пак съм се настроила за месец юли.
Но пък то "индикация за раждане" бях чела, че значи 2-4 седмици, така че нищо не се знае.

Извинявам се, нямах идея да ви плаша. Просто споделих информацията, която аз получих. Но пък и аз утре влизам в 37ма седмица, така че предполагам за мен е нормално. Иначе аз също се стреснах от това, защото и ние сме до никъде с ремонта и подготовката.

Мина и прегледа ми при доктора, при който ще раждам, принцесата вече тежи цели 2800грама.

# 473
Добър ден бъдещи майчета!
Казвам се Ани, ог гр. София съм, следя се в Щерев и живот и здраве ще раждам в Надежда при др. Ташков. Чакам момиченце.
Аз съм от Августовската тема, но понеже съм съвсем в началото на Август, започвам да се подготвям психически за месец Юли 😁 Чета ви от доста време и сте ми особено симпатични, та реших да се включа.
Моята бебка също на последните 3 прегледа изостава по малко, като вчера в 31+5 беше 1560гр. Доктора каза да не я очаквам голяма, но че за сега няма проблем. Каза да не пия протеин. Хапвам извара, но ще съм много благодарна мамите със същия проблем да препоръчат подходящи храни, с които бебенцата ви наваксват.
Пожелавам ви прекрасен ден!

# 474

Точно сутринта пуснах една пералня с бебешки, кърпи, пеленки и т.н 👏

# 475
  • Пловдив/София
Добър ден бъдещи майчета!
Казвам се Ани, ог гр. София съм, следя се в Щерев и живот и здраве ще раждам в Надежда при др. Ташков. Чакам момиченце.
Аз съм от Августовската тема, но понеже съм съвсем в началото на Август, започвам да се подготвям психически за месец Юли 😁 Чета ви от доста време и сте ми особено симпатични, та реших да се включа.
Моята бебка също на последните 3 прегледа изостава по малко, като вчера в 31+5 беше 1560гр. Доктора каза да не я очаквам голяма, но че за сега няма проблем. Каза да не пия протеин. Хапвам извара, но ще съм много благодарна мамите със същия проблем да препоръчат подходящи храни, с които бебенцата ви наваксват.
Пожелавам ви прекрасен ден!

Здравей! Аз също съм при Ташков, в надежда и до скоро с много малко бебе. Наваксах с яйца и месо (знам, че в трудно в жегите) и витамин Б12 на солгар (пуснах вит Д и Б12, съветвам и теб).
Имай предвид, че Ташков е супер човек и лекар, но една идея твърде спокоен. Не пречи да чуеш второ мнение, аз ходя на доплер при друг лекар, за да гледаме о кръвотока.
А нормално раждане ли си? Докторът ангажира ли се да те поеме оли на късмет?

# 476
  • София
И аз съм при Ташков, живи и здрави се надявам и при него да родя, само да изкарам до началото на деветия, че бебетата са много големи

# 477
Момичета, вие как сте с нервите? Аз от няколко дни се разтройвам за най-дребното нещо, после не мога да спра да плача... Хормони ли са, какво е? Страх ме е да не навредя на бебето с тоя рев Cold Sweat

# 478

Извинявам се, нямах идея да ви плаша. Просто споделих информацията, която аз получих. Но пък и аз утре влизам в 37ма седмица, така че предполагам за мен е нормално. Иначе аз също се стреснах от това, защото и ние сме до никъде с ремонта и подготовката.

Мина и прегледа ми при доктора, при който ще раждам, принцесата вече тежи цели 2800грама.

😁😁😁Аз също утре влизам в 37 седмица! Също ще раждам момиченце! ....и както всички разбраха сме до никъде с ремонта! 😂😂😂
Аз на 16.06 съм на тонове и ще разбера дали със сигурност секциото ми ще бъде на 01.07, датата ми харесва и ако, не реши нещо друго доки ще настоявам за тогава. Вие секцио или нормално ще раждате?

# 479
Аз се надявам всичко да мине естествено, много ме е страх от секцио. За щастие засега няма причина, надявам се нещо да не се обърка в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт