Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 25 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Все едно описвате моя мъж 😀 От седмица трябва да лежа и да ставам само за ВЦ и съм му дала задачки- да изглади спалното бельо за бебчо, да сглоби коша, да купи препарат за почистване на стерилизатора. Е, познайте какво е свършил 😀- нищо. Всеки ден опявам, а той се измъква, че за половин ден щял да свърши нещата. Сега в главата му е мъжкото парти за раждането и само за това мисли- къде, кой да извика и тн. Но ще го видя като му звънна от болницата, как ще се справя със 100 неща 🤣

# 451
Все едно описвате моя мъж 😀 От седмица трябва да лежа и да ставам само за ВЦ и съм му дала задачки- да изглади спалното бельо за бебчо, да сглоби коша, да купи препарат за почистване на стерилизатора. Е, познайте какво е свършил 😀- нищо. Всеки ден опявам, а той се измъква, че за половин ден щял да свърши нещата. Сега в главата му е мъжкото парти за раждането и само за това мисли- къде, кой да извика и тн. Но ще го видя като му звънна от болницата, как ще се справя със 100 неща 🤣

Все едно описвате и ММ. Всеки ден ми става все по-нервно от факта, че има да направим сто неща, че нишо не е готово и това че аз трябва само да лежа и не мога да си свърша всичко сама просто ме довършва. А той - супер спокоен, щял за два дена да оправи всичко, ако се наложи. А аз знам, че няма как да стане това и съм кълбо от нерви непрекъснато. Нито за кошарката е отишъл, нито дрешките всички са купени, нито с педиатър сме говорили, нито количка имаме, нито скринове даже където да прибера на бебчо нещата и сега още са в кашони....а за почистване поне на стаята където ще е бебо и екстри от сорта вече не си и мечатя. Амааа и аз точно това си мисля - ако му се наложи да оправя сам абсолютно всичко и то за 2 дни и то докато аз да съм в болницата, не го виждам изобщо....освен с бързо издадена жълта книжка Joy

# 452
Относно маста, да и мен ми го препоръчаха, не съм я разтапяла и се замислих, сега за лятото. Мисля, че ще пропусна..

# 453
Колко си приличат наще мъже. Завити с олекотените завивки на 30С° и туткащи се до последно. Явно им е нещо в ДНК-то. 😂😂😂 Сигурно ако се съберат да ни обсъждат нас и те от едно и също ще се оплачат. 😂

# 454
Аз наистина не го съдя ММ, но не го разбирам, след като е работа за два дена, защо не я направи и да се свършва!!! Нито мога да изчистя, нито да подреда...Вярно ходи на работа, помага ми с дом.работа, но предпочитам събота и неделя да ядем сандвичи и да не ми помага и да свършим ремонта! Ние сме в ремонт от 01.04....ремонт, който е за два дена работа....днес е 12.06....
С наближаването на нощта се чудя, днес ще се спи ли или пак ще се тормозя от жегата и позата, която все не ми е удобна!
Не искам да звуча като оплакваща се бременна жена, а само като споделяща си с вас....
Чудя се какво памперси да ползваме този път и дали да не потърся сайт за по евтини доставки от чужбина. Някой срещал ли е такива сайтове, групи във фбук, да ме насочи!?

# 455
Аз съм си намерила една жена, която има склад в града и си доставя от Англия. Ходя на място да си взимам за да не плащам допълнително доставка. Ти от къде си? Все има някой в града предполагам. Иначе може да пазаруваш директно през Габиели. Следи за намаления в Азда, Теско, Сейнсбъри, Амазон, Аргос... Можеш да си пазаруваш от където се сетиш с тях. На мен са ми удобни, защото офиса им е доста наблизо.

# 456
Момичета, за ремонтите- аз съм по средата и се оправям с всичко сама, или ползвам услуги на хора, на които плащам. Моят мъж основно не е в Бг,а като е спи или ходи за риба. Няма абсолютно никакво отношение към подготовката за бебето. Дори не знае какво остава да се купи и направи. Изпитвам ужас, че ще почна да раждам, имам син на 10 години, който дори не знам на кого ще оставя когато това се случи...недай си Боже, през нощта. Така че животът е шарен и трудности има всякакви. Пътят към ада е осеян с добри намерения Sad
Но живея с мисълта, че едно малко същество е на път и то заслужава всичко хубаво, както и другото ми момче.
По отношение на памперси, попаднах на един сайт във фейса и ми се струва, че там има памперси и кърпи на доста добри цени
https://www.facebook.com/bebeshkidrehiUK/

# 457
Stelavi, и на мен ми е голямо притеснение къде ще оставя децата (на 9 и на 6). Доста пъти се е налагало да са сами в къщи, но винаги сме били на голям страх.
Мъжът ми има някакви роднини, но те са на другия край на Виена, а в това отношение точно  съм суеверна, не искам всеки да научава, че раждам....
Количка ще вземем като се роди живот и здраве. Тия дни мисля да огледамв и харесаме модел. Но мисля, че в крайна сметка ще е Бугабу Хамелеон.

# 458
  • Бургас
Аз съм си намерила една жена, която има склад в града и си доставя от Англия. Ходя на място да си взимам за да не плащам допълнително доставка. Ти от къде си? Все има някой в града предполагам. Иначе може да пазаруваш директно през Габиели. Следи за намаления в Азда, Теско, Сейнсбъри, Амазон, Аргос... Можеш да си пазаруваш от където се сетиш с тях. На мен са ми удобни, защото офиса им е доста наблизо.

Светле, ще споделиш ли къде точно се намира склада? Да ти кажа намерих някои съвпадения с теб-  живеем в един и същи град, с еднакви термини сме, май и една и съща болница сме избрали ( видях твой коментар в друга тема). Няма да се учудя и гинеколога да е еднакъв Joy

# 459

Светле, ще споделиш ли къде точно се намира склада? Да ти кажа намерих някои съвпадения с теб-  живеем в един и същи град, с еднакви термини сме, май и една и съща болница сме избрали ( видях твой коментар в друга тема). Няма да се учудя и гинеколога да е еднакъв Joy
Едитвам:
Ул. Рилска 15. Работи понеделник, вторник, четвъртък и петък от 17:00 до 18:30. Супер са памперсите. Премиум протект 2 - 240бр. са 66лв. Ти в кой кватрал си? Да бутаме поне заедно количките ако си във Възраждане. Иначе ще раждам в Девата при Ирмов или Давидова. Дано ми се падне някой от тях на смяна.

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 17:54 от Svetlana Sv 604742

# 460
Като сме почнали за мъжете - и при нас е същата история. Аз единствено успях да се наложа ремонтът да направим преди Великден и добре, че ме послуша и сега поне ни е боядисано и чисто (ама това защото тази игра съм я играла вече няколко пъти преди това и къде със сълзи, къде със заплахи успях да го организирам на време). За покупките - идея си няма какво съм купила, нито какво още остава да се купи. Количка и столче за кола не сме взели, нито дървената кошара. Единствено сгъваемата кошара е купена и стои сглобена (наполовина) в хола (!!!). Вътре лежи котката, заедно с всички части от кошарата (!!!!!!!!!!). Аз всеки ден казвам да я прибере, за да не събира косми, но на ММ много си му харесва и й се радва даже. Паралелно работи много, пътува и е супер зает и се хващам, че аз постоянно имам някакви изисквания и мрънкания, а той невъзмутимо си действа, както си знае. И няма ниииикакви забележки и изисквания към мен, така че да ми жив и здрав да ме търпи, пък другото ще го оправим някак. 😁

# 461

Светле, ще споделиш ли къде точно се намира склада? Да ти кажа намерих някои съвпадения с теб-  живеем в един и същи град, с еднакви термини сме, май и една и съща болница сме избрали ( видях твой коментар в друга тема). Няма да се учудя и гинеколога да е еднакъв Joy

Ул. Рилска 13. Работи понеделник, вторник, четвъртък и петък от 17:00 до 18:30. Супер са памперсите. Премиум кеър 2 - 204бр мисля са 66лв. Ти в кой кватрал си? Да бутаме поне заедно количките ако си във Възраждане. Иначе ще раждам в Девата при Ирмов или Давидова. Дано ми се падне някой от тях на смяна.
И аз като съм си в Бургас лятото, живея във Възраждане 😊
Мерси за инфото за склада 🤗

# 462
  • София
Здравейте, момичета! От вчера нещо ме боли гърлото и съм леко хремава. В по предните теми някоя от вас пак беше повдигнала този въпрос - да ми препоръчате някакъв спрей за гърло на билкова основа, с който да се пръскам. Не искам точно накрая да се разболея Sad

# 463
Habish_D, аз лекувам гърло само с прополки, дори и да не съм бременна, много облекчават. Може да включиш и тонзилотрен. Спрея на тантум верде мисля, че става също, но питай пак в аптеката. Пробвай да хапнеш един сладолед.

# 464
Един глас и от мен за Тантум верде. Голяма гадост е на вкус, но много ме облекчава, предвид че съм с хроничен фарингит. Сладоледът също не е лоша идея, но при мен действа на моменти, боли ли ме много, хич и не си помислям за сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт