В момента чета... 61

• 52 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Започнах "Нюйоркски гамбит"/You belong to me e оригиналното заглавие/ на Колин Харисън,с големи суперлативи е на задната корица и много интересно ми тръгна....

# 121
Calabria, ако Гришам ти се струва "изчерпан" прочети "Разплата" Simple Smile И после кажи дали е Simple Smile
Оказа се,че съм подарила Разплатата на ММ за рожд.ден,а аз самата  не съм я прочела,голям пропуск,заделям я за моренцето.Също мисля,че "Японският любовник" на Алиенде ще ми оправи вкуса след"Отвъд зимата".Няма как двама от любимите ми автори да ме разочароват:)

# 122
# 123
  • София
Също мисля,че "Японският любовник" на Алиенде ще ми оправи вкуса след"Отвъд зимата"....

Определено. "Японският любовник" е много по-силна книга. Дано ти хареса!

# 124
За sunsun7:
Мнението ми за Хари Потър - Заслужава си всяка секунда, която й отделиш!!! (не обичам фентъзи).
Но, тази, така ме грабна(взех я от любитство, че беше изтрещяване за нея)  още от първите страници, че за три денонощия изчетох и седемте!
Обичам Хари Потър!💖💖💖
Обичам и детективската й поредица на Джоан Роулинг, за детектив Корморан Страйк!

# 125
Сега чета "Отворени рани" от Джилиан Флин.
Сериен убиец избива 9 годишни момиченца в малък град в Мисури и им вади зъбите. 😲
Пращат репортерка от малък чикагски вестник(лято е, вестникът няма много теми, а репортерката е местна).
Но и нейна сестра е умряла като дете(не знам още от какво, може и от болест), майката и тази дъщеря не се разбират, ама хич.  Майката има 2-ри съпруг и трета дъщеря, на годините на децата, които убиват сега(която също нехаресва кака си), докато репортерката е в дома им, вече 2-3 дена, малката сестра я избягва.
Още съм съвсем в началото, интересно ми е какво ще стане?!
И защо репортерката, като дете дори, не е получавала грижи от майка си, а от нейна приятелка, която дори е злобна, като човек, не много умна, но тя се е грижила момиченцето, да получава необходимите ласки и обяснения за момичешките неща, докато расте.?!
Отивам да чета...☺

Хареса ми книгата. Наскоро попаднах на подобен филм, но без ваденето на зъби и извършителя беше друг. Голямо плагиатстване беше. Гледах го по Нова или БТВ пролетта. В началото помислих, че е по книгата и се загледах.

# 126
Чета " Парижкият апартамент" . Преди това " Парижкият архитект". Само на Париж ми е тръгнало това лято.

# 127
Някой чел ли е "Убийството на прислужницата "?

# 128
  • Mediterraneo
Прочетох Прилепът на Несбьо. Тотално разочарование, въпреки доброто начало. Предозиран, както четох някъде- прекалено много странична информация, рядко имаща изобщо някакво отношение към сюжета. Често се губех из страниците, сякаш изведнъж бях с друга книга. Накъсано действие, необосновани заключения и като цяло много нескопосана книга. Ако не знаех, че нататък в поредицата нещата се случват по друг начин, нямаше да прочета нищо повече на Несбьо! Не си обяснявам как такъв роман придобива популярност... Абсолютна двойка от мен.

Снощи гледах филма по книгата Да дойдеш на света на Маргарет Мацантини, с Пенелопе Круз. Много ми хареса, ужасно ме развълнува и преди малко започнах книгата, докато са ми пресни впечатленията.

# 129
  • Mostly in my mind
Започнах "Убийството на командора". Heart Eyes

# 130
Тази вечер започнах да чета "Тайната порта" от Кейти Хикман. Нямам още впечатления дали това е моята книга ☺️

# 131
Да дойдеш на света ми беше тежко да я чета, но не съжалявам. Малко са книгите, които се помнят.

# 132
  • София

Да. Става, но аз по принцип си харесвам П.Д.Джеймс. Пише, както го наричам аз, в стил Агата Кристи.

# 133
Започнах Довършителката на Дейвид Балдачи. Съвсем в началото съм и не мога да кажа още нищо 😊 Някой ако има впечатления нека ги изрази, ще ми е интересно!

# 134

Да. Става, но аз по принцип си харесвам П.Д.Джеймс. Пише, както го наричам аз, в стил Агата Кристи.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт