В момента чета... 61

• 52 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
evencee и аз преди няколко години активно четях книгите на К.Картър . Мисля че до 6-тата съм ги прочела и наистина се възхищавам на бруталността му (в добрия смисъл , ако има такъв ...) и сега ме подсети ,че от доста време не съм посягала към нещо подобно. Преминах към автори като Ю Несбьо , Луиз Пени и Дж. Вердън  , където има повече дълбочина в образите и по- малко кървища ,но  май скоро ще потърся и прочета Отмъстителят .
Инъче все още си чета Красива мистерия  на Л .Пени  , почти към края съм и естествено нямам никаква представа кой е убиецът .
mimchyyy9 и К.Хувър и С.Е.Филипс са сред любимите ми авторки  ,надявам се и на теб стилът им на писане да ти допадне. Книгите,които си започнала поне за мен бяха страхотни Simple Smile

# 406
Здравейте! Включвам се при вас с най-голямо удоволствие. За 2 седмици прочетох "Похищението на Ани Торн", "Само за ваканцията","Спомени от Рая", "Манюня пише фантЪстичен роман" (не е моята книга определено), "Жестокост в наш стил", а от тази вечер започнах "Стъклени съдби".

# 407
  • В един копнеж!
Снощи завърших Хищникът на Крис Картър и веднага след това започнах 4-тата - Скулптора. Реших да наваквам по-бързо с поредицата без да правя пауза с друга книга. Голяма грешка. За пръв път сънувах кошмари, дори на Стивън Кинг не ми се е случвало. Този човек е абсолютен болен мозък, как ги измисля такива неща ...
Обаче, четеш и четеш, и не можеш да спреш, нали?! Изчетох цялата поредица. Фенка съм му въпреки извратеността.

# 408
Не съм чела нищо на Картър, но определено май ме запалихте Laughing
 Продължавам си с Полулош иначе по темата

# 409
Прочетох След тъмнината -Шелдън. Хареса ми,но не колкото Лекарки.Започнах Адриана -Т.Димова.
Надявам се да ми е интересна,както Майките,въпреки тъжния край.

# 410
КваZи - Лукяненко. Задава интересни въпроси за живота, смъртта и след това.

# 411
Миналата седмица завърших "Гордост и предразсъдъци". Страшно много ми хареса и нямах търпение да изгледам и филма. В момента чета "Затвори сърце" на Константин Трендафилов и честно казано ме изненада приятно.

# 412
Миналата седмица завърших "Гордост и предразсъдъци". Страшно много ми хареса и нямах търпение да изгледам и филма. В момента чета "Затвори сърце" на Константин Трендафилов и честно казано ме изненада приятно.

Чудила съм се за [b"]Затвори сърце"[/b]. Имам резерви, не защото Константин Трендафилов е Папи Ханс (дори като разбрах исках още повече да си я взема). Нямам предразсъдъци в това отношение, но съм скептична към книги които имат по 3 реда на страничка. Заслужава ли си наистина? Може ли да разкажете малко повече без да я спойлвате.

# 413
  • на последния етаж
Някога в темата беше публикувано родословното дърво от "Сто години самота". Имате ли идея къде мога да го намеря?

# 414
Някога в темата беше публикувано родословното дърво от "Сто години самота". Имате ли идея къде мога да го намеря?
Това откривам само  Sad
https://m.bg-mamma.com/?topic=847293.60

# 415
  • UK
"Да убиеш присмехулник", но нещо ми върви трудно.

# 416

# 417
  • на последния етаж
Благодаря!

# 418
След Кинг е трудно да се намери нещо Sad
Така е, години наред страдах от този синдром и нищо не ми харесваше. Четях на инат, за да не губя форма, а и започна ли книга, не обичам да я оставям.
За Касъл Рок, освен споменатите вече да сложа и “Сейлъмс Лот”. Градът е част от много романи, дори и да не е основна част от действието.
С този Крис Картър ме впечатлихте. С коя книга се започва?

# 419
  • Ямбол
С която и да е.

Общи условия

Активация на акаунт