В момента чета... 61

• 51 784
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Прочетох Догодина в Хавана на Шанел Клийтън. Хареса ми доста, написана е добре, историята е интересна. Досега не бях чела роман, в който действието да се развива в Куба, затова беше нещо различно и интересно.
Тук, във форума, попаднах на препоръки за Кимбърли Фрийман, та започнах снощи Дивото цвете, засега съм съвсем в началото, но изглежда сякаш бързо ще се чете Simple Smile

# 526
Аз също в момента чета Дивото цвете и мога да кажа, че за сега много ми харесва.

# 527
Само на мен ли ми вэрви трудно "Мостът на Клей"? Преполових я, а развитие почти никакво. Дано да ме изненада натам приятно.

# 528
Здравейте ,
аз завърших Знойни сънища на С.Е.Филипс и много ми хареса. Според мен самото заглавие е малко подлъгващо . Като прочета Знойни сънища си представям доста еротика и секс сцени ,  а истината е ,че в книгата има повече драма , отколкото еротика. Съдбата и на двамата главни герои е доста тежка и отнема време докато всичко се нареди. Все пак книгата не успя да ме разчуства и разплаче , тъй като през цялото време бях на ясно ,че е  просто измислена история (наясно съм ,че подобни неща се случват и в реалния живот , но  никога не мога да възприема книгите на С.Е.Филипс чак толкова на сериозно)
Сега се завърнах отново на Крис Картър и Смъртоносно обаждане.  Прочела съм около 25% от книгата и първото жестоко убийство вече е факт.
Напоследък хич не знам какво ми се чете и само прескачам от жанр в жанр и чета по нещо от любими автори ,защото знам ,че ще ми хареса , но не мога да си намеря някой нов любимец. Затова  ще Ви следя редовно ,че дано нещо привлече вниманието ми .
Хубав уикенд Ви пожелавам Nature Sunny

# 529
  • Belgium
Само на мен ли ми вэрви трудно "Мостът на Клей"? Преполових я, а развитие почти никакво. Дано да ме изненада натам приятно.

Не си само ти, аз я прочетох още, когато излезе на английски и едва я избутах до края. Страшно скучна ми беше, действие почти няма. На инат я довърших, защото това е Зюсак и очаквах поне читав финал.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 14:20 от Лу

# 530
Ох, значи няма да е лесно. Обичам книги с действие, пряка реч, а тук- нищо. Но вероятно ще я довърша само защото не обичам да оставям недочетени книги.

# 531
Скрит текст:
Тъй като изпаднах в литературна дупка реших да се завърна към Дейвид Балдачи и поредицата му за магьосници Yum

# 532
Чета първата си книга на Несбьо (Леопардът), засега е добре, почти на 400 страници съм. Преди това четох Клоуди Макфейдън и мисля да почита от трилъри след това.

# 533
Добре, добре - аз я четох през зимата, като се стъмваше рано. Първоначално ми подейства с нежелание да излизам навън вечер сама. Fearful После прочетох "Снежния човек", бях вече претръпнала и ми се стори безобидна. Smiley

# 534
  • Бургас
Ох, значи няма да е лесно. Обичам книги с действие, пряка реч, а тук- нищо. Но вероятно ще я довърша само защото не обичам да оставям недочетени книги.

Земно ядро е за теб, много динамична книга, но клони към фантастика. На мен ми хареса

# 535
Фантастиката не ми е любимият жанр. Обожавам трилъри принципно.
Вчера на един дъх прочетох "Татуировчикът на Аушвиц" и ме разтърси.
За днес или "Алексис Зорбас", или "Не казвай на никого".

# 536
Започнах Пътят и я оставих след 20 страници. Ще й дам втори шанс, но след няколко книги.
Прочетох Човек, на име Уве-добра книга, но досажда с това продуктово позициониране.
В момента чета Добрата съпруга. Бързо се развива действието и ми е интересна-Америка, 1908г, богат, но самотен мъж пуска обява, че си търси съпруга. И тя пристига един снежен ден . Всеки един от тях има своето тъмно минало и крои своите планове за бъдещето.

# 537
Аз пък произволно почнах на киндъла  http://www.cosmopolitan.bg/svetut-okolo-teb/elle-izliza-s-vulnuv … v-na-everest.html .Тръгна ми лежерно,след ден разбрах,че е книга от списание,на което даже не съм фен:)),но ще я довърша,защото ми върви интересна,неделна.

# 538
  • Belgium
Фантастиката не ми е любимият жанр. Обожавам трилъри принципно.

В такъв случай ти препоръчвам "Жената в каюта 10" на Рут Уеър, ако не си я чела. Много динамичен трилър, върви супер бързо и е основно с пряка реч.

# 539
Благодаря, ще я погледна.

Общи условия

Активация на акаунт