В момента чета... 61

• 51 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Дочетох си Ширината на света на Балдачи. Нямам търпение да излезе четвъртата част  от поредицата!
 Започнах Хари Потър, тъй като ми се чете фентъзи, а тази ембламатична поредица не съм я чела 🙂🙂

# 676
Кутия за птици-същото мнение като на Paris love. Сигурно лудостта идва от GSM клетките за покритие и разпостранение на  WI-FI. Simple Smile

# 677
  • Mostly in my mind
Мари, слагайте в спойлери подробностите за тези, които не са чели. Wink

# 678
  • Пловдив

Прочетох я, защото нямах друго под ръка, направо с отрицателна оценка я пиша. Пълна загуба на време.

# 679

Вчера я започнах, като я приключа ще споделя отзиви

# 680
Вещиците от Ийст Енд 1 част.
Големи благодарности на момичето ,  което ми го изпрати на имейл в ел. Вариант !

# 681
Мари, слагайте в спойлери подробностите за тези, които не са чели. Wink

Лолита, извинявам се.Flowers Hibiscus
Но за тези, които не са чели книгата-наистина финала е отворен както писаха преди мен.
А това за антените беше само предположение в кръга на шегата. В книгата дори няма намек за това.
Но пък  едва ли не се отразяват на здравето ни. След години ще разберем.Simple Smile

В  момента чета Изворът на  Айн Райнд. Нямам много свободно време, а и  шрифта не ми помага-ситен, ситен.
Но има хубави, философски  размишления.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 07:25 от МАРИ77

# 682
  • Ямбол
Завърших "Дървото на Юда" от Арчибалд Кронин - препоръчвам. Силна книга. Харесва ми този автор. Ще чета и другите. Запали ме с "Цитаделата".

Сега започнах "Виж Джейн бяга" от Джой Филдинг. Имам нужда от доза съспенс, надявам се да я има.

# 683
  • София
---В  момента чета Изворът на  Айн Райнд. Нямам много свободно време, а и  шрифта не ми помага-ситен, ситен.

Моля,
Скрит текст:
дай пример за някое такова хубаво философско разсъждение от книгата... Може и на лични.

# 684
---В  момента чета Изворът на  Айн Райнд. Нямам много свободно време, а и  шрифта не ми помага-ситен, ситен.

Моля,
Скрит текст:
дай пример за някое такова хубаво философско разсъждение от книгата... Може и на лични.

Едва на 60стр. съм де.Simple Smile
Харесва ми идеята за смелостта, да се противопоставиш на това, да те вкарват в една матрица. Да те изваят лекторите в университета по свой образ и подобие. Ако пиша още, ще разкрия част от книгата. Допадна ми момента, в който героя казва на декана нещо от сорта -" аз не съм археолог, за да копирам образци от строежи на римското или дорийското строителство. Аз съм архитект и ще създавам нещо ново."
Мисля, че това е двигателя на еволюцията. И героят, като всички  преди него, които не се побират в клишета и норми е определен като луд. Има много примери в световната история на такива "луди" , но днес човечеството заграбва с шепи от резултатите на странностите им.BulbRocketAirplane

# 685
Айн Райнд е просто велика.

# 686
  • София
Благодаря много! (Ако смяташ, че се разкрива нещо от същността на книгата, можеш да го слагаш в скрит текст. Така хората са предупредени, че има спойлери и отварят, само ако нямат нищо против това).

# 687
  • Пловдив
В момента чета "Да убиеш присмехулник" на Харпър Ли, до половината съм някъде, вече ми харесва, настроих се на нейната вълна, в началото ми беше малко далечна и чужда Simple Smile

Прочетох "Наследницата от Дакота Билдинг" на Фиона Дейвис. Чете се бързо, но не е нещо особено.

# 688
Завърших "Дървото на Юда" от Арчибалд Кронин - препоръчвам. Силна книга. Харесва ми този автор. Ще чета и другите. Запали ме с "Цитаделата".

Сега започнах "Виж Джейн бяга" от Джой Филдинг. Имам нужда от доза съспенс, надявам се да я има.

Горещо Ви препоръчвам Джоб, пълен с ръж от Арчибалд Кронин. Наистина добър автор.

# 689
Привършвам "Загадката на катакомбите" на Том Егеланд, но нещо не съм впечатлена. Много простичко е написана, бих казала, че ми идва някак по-детска/тийнейдърска. Някоя от вас чела ли е нещо от автора? Имам още една негова книга, която е по-големичка и тая надежди.

Общи условия

Активация на акаунт