Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 485
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
С Умит са участвали в някакъв проект миналата година, ама не се разрових да видя какво е - пиеса може би. Имената им са свързвани преди, като евентуални гаджета.

Кика, понеже мислим почти винаги еднакво... 🥰

# 376
Добро утрооо Hug
Еви Hug Черен гологан не се губи Grinning

Айййй, ама много се изкефих като видях нашата сладкишона с Юмит Кантарджилар Heart Eyes Мъж, та дрънка Blush И така добре седят един до друг. Снощи са били заедно явно, защото и двамата споделиха в стори снимката.

Някъде четох, че са били гаджета.  Wink Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:46 от Liana Yolova 631295

# 377
Като гледам фотографиите с Умит Кантарджилар виждам, че Ебру не крие симпатиите си към него. В смисъл като към колега или приятел и е дала воля на присъщата и непосредственост. И си правя  извода, че при общуването и с Акън зад кадър има задръжки и е поставила някаква бариера.

# 378
Акън, вече в казармата ли е?! Че това се пише от снощи.

# 379
Ей го е 🤣🤣🤣

# 380
]Не знам.Аз лично Акън го харесвам повече от Юмит и мисля, че е по-впечатляващ мъж.

# 381
Акън като Миран е уникален и неповторим Heart Eyes
Ебру като Рейян също Heart Eyes
Не зная, дали е имала връзка с Юмит К., но е факт, колко добре стоят един до друг. На мен телосложението му повече ми харесва от това на Акън Rolling Eyes И двамата се държат изключително непринудено, и ако са запазили това след общо минало/ връзка, евалла! Аз лично, високо оценявам, така да го кажа "дръпнатото" държание на Ебру към Акън зад кадър, но като го гледам той не се старае да се дърпа много- много, а той най- вече трябва да си пази връзката Blush
Абе, Ирина Шейк и Брадлито се разделиха след цялата галимация около Гагата, че една ми ти Сандра нЕма да му избЕга на Акито покрай галимациите с Ебру и сериала Laughing Давам им най- много до края на втори сезон да изкарат Stuck Out Tongue Winking Eye  Хихихи, шегувкам се Grinning Нещо много ме напече днес Sweat

Еве Hug така си е. ТелеПат(к)и Joy

# 382
Макар тук да има и почитатели на двойката Акън - Сандра, повечето от нас нямаме против да видим АкРу и в реала хахаха.
Но човека е сериозно обвързан... засега. Ние си търсим зет, свободен човек, за нашето момиче SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
И си чешем клавиатурите.

Ще видим как ще се развият нещата с тези погледи във втори сезон Heart Eyes

със семейството си

Миран и Есма ана зад кадър, нова публикация

Кика, за пореден път Hands Facepunch

# 383
Еви,то да бяха само погледите може да се приеме, че всеки ги оценява различно. Някой ще ги оцени като игра, друг ще ги оцени като реалност. Но има много жестове и ситуации, които са недвусмислени и не може да бъдат оценени като игра. И не само зад кадър, но и в кадър. Е как да не се замисли човек професионалист ли е Акън или не е...  Simple Smile

# 384
Еви,то да бяха само погледите може да се приеме, че всеки ги оценява различно. Някой ще ги оцени като игра, друг ще ги оцени като реалност. Но има много жестове и ситуации, които са недвусмислени и не може да бъдат оценени като игра. И не само зад кадър, но и в кадър. Е как да не се замисли човек професионалист ли е Акън или не е...  Simple Smile
Абсолютно съм съгласна, но не исках пак да изказвам категорични оценки и присъди Heart Eyes
Но като се замисли човек, досега що не е бил чак такъв професионалист? На курсове е ходил сигурно Relaxed

# 385
Хелоу

Айййй, ама много се изкефих като видях нашата сладкишона с Юмит Кантарджилар Heart Eyes Мъж, та дрънка Blush И така добре седят един до друг. Снощи са били заедно явно, защото и двамата споделиха в стори снимката.

Това снощи  Wink а днес обяснения и от двамата, че нямат сестра и последвал резултат - изтрита споделена снимка в стори  Whistling Whistling
Да го е страх човек да застане до някой и веднага им мешат чорапите  Mr. Green луди фенове много, а иначе верно изглеждат готино един до друг  Laughing Laughing

Ей го е 🤣🤣🤣

Joy Joy Joy Joy

Кадъните Асланбееви споделени от вчера

# 386
Сторито зная, че е видимо за 24 часа, но не съм пробвала да трия споделено стори. Явно става Blush
Те веднага ги погнаха, че имали връзка, а те си се забавляват хората. И така им прилича Heart Eyes Голям смях ще е да е с онзи от фитнеса, дето го показа тия дни Smile

Абсолютно съм съгласна, но не исках пак да изказвам категорични оценки и присъди Heart Eyes
Но като се замисли човек, досега що не е бил чак такъв професионалист? На курсове е ходил сигурно Relaxed
Ама, значи, спешъл курсове ще са били Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като го гледам какво дрЪво е с тая Бурджу, дето го и сватили с нея... Rolling Eyes
Друго си е да те лъхне... Професионализма... И мардинския вятър Laughing

# 387
Ох, за две денонощия изгледах целия сезон и съм с Broken Heart Влюбих се в тоя Акън...... Като бях март месец в Турция гледах първите две серии от премиерата, но пусти му като не разбирам  езика и гледах картинки и се наслаждавах на тоя чаровник .... Cupid......

# 388
Ми на по тази причина /заради климата там де/ човека си седи нонстоп в образ Sunglasses

Тази не бях я виждала

# 389
Има няколко такива снимки, като тази последната, на която и държи ръката, въпреки че са извън кадър 🤣🤣🤣 Бързо влиза, бавно излиза от образ.
Но въпреки това си мисля, че Ебру е волна птица и хич не е на тема Акън. А той на каква вълна е, един господ знае.

Общи условия

Активация на акаунт