Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро Hug
При рускините видях, че влизането на Акън в казарма е отложено за утре.
Да видим, дали ще ни го покаже някой Stuck Out Tongue Winking Eye Чак не ми се иска да го видя без окосмяване Bowtie

# 391
  • ... да усещаш мириса на море ...
Има една "руска" блогърка, която обикаля снимачните площадки, снима с актьорите от сериалите и прави своеобразни репортажи. Казва се Айсел. Та тя 3 пъти ходи до Мардин (април, май и юни), като първия успя да се снима с Ебру и Акън, втория път отново с Акън, дори се похвали, че той я бил запомнил. Третия път се размина с тях, но е успяла да се срещне с Акън в Истанбул. Как успява не знам Rolling Eyes Казва, че много и пишат с въпроси за Сандра, обичат ли се с Акън и т.н. Тя отговаря, че не е Ванга, видяла ги е приблизително за 10 минути, но определено са двойка, тръгвайки си Акън я прегърнал през рамо (Сандра). Ето какво казва за Акън: "В живота той се оказа прост като чехъл (в смисъл на обикновен), а на снимачната площадка, е по-сериозен и по-секси. Очевидно стените на Мидят го правят по-брутален,"

https://www.instagram.com/p/ByUizQOA8Ad/
https://www.instagram.com/p/ByXh9hDgR8k/

Да видим, дали ще ни го покаже някой Stuck Out Tongue Winking Eye Чак не ми се иска да го видя без окосмяване Bowtie

Аз пък много искам да го видя с друга визия Stuck Out Tongue Winking Eye Не знам защо имам усещането, че той няма да се "покаже", виж ако някой друг се снима с него ...

# 392
Добро утро Hug
Ето така ще изглежда 🤣🤣🤣

# 393

Един забавен морфинг на Акън Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 394
Таре, четох я и аз блогърката.

От майката на Акън, били са при баба му, изпращат аскера...

Има интересни неща, но през телефона не мога да се вихрят хахаха

Хубав ден, момичета 🥰

# 395
Бабет с татус!? Open Mouth

Joy

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 14:15 от tara_lezhka

# 396
Да не им изстинат дупетата, а като цяло там, където и дава ръка, за да стане, каква е драмата с тази история?

# 397
Да не им изстинат дупетата, а като цяло там, където и дава ръка, за да стане, каква е драмата с тази история?

Аз мисля, че феновете са във възторг, че дори и зад кадър той "не пропускал да се докосне до нея"
Според мен, би трябвало да е обратното, той да и подаде ръка, то и Ебру се вижда че е изненадана, ама явно той я чувства, като приятелче...Stuck Out Tongue Winking Eye

Я вижте, кой още изпраща войник:

Гюнеш Хаят е майка на актьора и певец  Дениз Гюрзумар.

пп Имаше 1 репортаж, от който не разбрах много, само че Айда и Гюнеш ги свързва 20-годишно приятелство...

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 21:18 от tara_lezhka

# 398
Таре, по-скоро са във възторг, че не може да си отлепи ръцете от нея хахаха
Акън по принцип бил джентълмен, но около Ебру забравя този факт. Направо Миран става Joy

Деси, точно така ще изглежда остриган и избръснат Stuck Out Tongue Winking Eye

За руската блогърка исках да пиша, но през телефона много мразя, и ме подлудява редактирането му Imp

Чеше си и тя езика и се прави на интересна. Виждало се, че са двойка Акън и Сандра. Ми то това и ние го разбрахме, без да ходим два пъти до Мардин и после до Истанбул. Прегърнал я бил. Ще я прегърне де, нали му е приятелка.
Все пак, на крака му е отишла, пък и трябва да освободи натрупаното напрежение Head Band

Нова била, с майка му и баща му са го видели в мола в Анкара. Утре сабах Измир го зовял, значи там ще служи нашето момче. Още не е подстриган, до последния момент ще стои така Blush

Този младеж на снимката е коафьор, значи Акън е за подстрижка при него. Дали няма да пусне и снимка след процедурата Joy

https://www.instagram.com/alikolay_official/

Предполагаемо така Smirk

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 15:56 от Еванджелин

# 399
Гюнеш Хаят има и много снимки с майката на Акън, явно и там има старо приятелство.

# 400
Жива да не бях Joy

и маникюр биле

Ама хитрец, не се остригал 1 номер

https://twitter.com/flordeleni/status/1137718097014611968

# 401
Лелееее , какъв хубавец ,даже ако беше по-късо , още по-добре  Heart Eyes

# 402
Ами брадата?

# 403
Еви, не видях, че си си редактирала поста и си пуснала снимки.

Тениската явно му е любима. Фризура и маникюр едновременно, че и двама човека го подстригват.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 17:39 от dessince

# 404

Аз изброих трима дето го подстригват ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да беше си направил маникюра преди да отиде в Мардин. Rolling Eyes

Запазили са му бретончето. То ако го подстрижат 1 номер за 3 месеца едва ли ще му израсне достатъчно косата. че да пръска "Миранов сексапил"  Joy

Цитат

А на тази снимка на заден план, мама как се кефи Laughing

Цитат

А тука - тати ...

Явно е голямо събитие за семейството Thinking

пп А пък как разбраха, че ще служи в Измир - не знам doh Видях, чв са питали майка му за това, но тя не беше отговорила. То к'вото и да отговори, на съответното място ще има стълпотворение Laughing

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 19:03 от tara_lezhka

Общи условия

Активация на акаунт