Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И на мен ми харесва стила на Рейян, може би ще изключа роклята на цветя, която облече на бензиностанцията, но затова пък Миран явно я оцени JoyJoyJoy
Любими са ми от нейните синята, с която я заведе на люлката и тъмно червената, от спомена с огледалото Heart

Миран го обличат безупречно, бих казала. Или на него всичко му отива, не знам.

Репетиция Heart Eyes Голямо сладуранче това Ебрушче Heart

https://twitter.com/Zeyrek30218016/status/1138123227459399680

Да си призная, аз подкарах сериите отначало, изгледах първите две. Пак така се вълнувам, страхотни са Heart

# 421
Неди, такива са тенденциите в дължините на панталоните. И за отминалия зимен сезон, и за пролет- лято са също актуални. На мен много ми харесва как ги обличат всички. Само Ярето я обличат понякога така, че подчертават наедрялата й фигура, а понякога самите дрехи я правят още по- пълна. Повечето тук не харесват стила на Рейян (рокличките й), но на мен много ми харесва Heart Eyes

Убеди ме Simple Smile Всъщност аз мога и без панталон да го гледам hahaha

# 422
Неди, де късмет, де Joy

Еви, освен тези, които си споменала, аз много харесвам и онази сивата, с която беше като отидоха до отломките на изгорялата колиба. И аз бях си пуснала първи епизод, докато чаках да излъчат 12та, но реших да изчакам да свърши сезона и да си направя маратон Heart Eyes

# 423
Неди, такива са тенденциите в дължините на панталоните. И за отминалия зимен сезон, и за пролет- лято са също актуални. На мен много ми харесва как ги обличат всички. Само Ярето я обличат понякога така, че подчертават наедрялата й фигура, а понякога самите дрехи я правят още по- пълна. Повечето тук не харесват стила на Рейян (рокличките й), но на мен много ми харесва Heart Eyes

размечтались Wink Simple Smile ))))))))))))))))))))

# 424

размечтались Wink Simple Smile ))))))))))))))))))))

JoyJoyJoy

Между другото, срещнах миналите дни из туитър такава анкета, но ме досрамя да я пусна и тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Какво искате да се случи най-много във втори сезон:
1/ Втори халвет
2/ Рейян да прости на Миран
3/ Миран да се разведе с Гюна

Бай дъ уей, халвета наистина беше сниман много чувствено Heart Eyes
Въйй издадох моя отговор Relaxed

# 425
Какво искате да се случи най-много във втори сезон:
1/ Втори халвет
2/ Рейян да прости на Миран
3/ Миран да се разведе с Гюна

Въйй издадох моя отговор Relaxed
И трите дядо попе 🤣 защото първото няма как да се случи без останалите две.
Може и това

# 426
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ох, като детенце е Heart Eyes Явно наистина имат силна връзка с майка си... Hands Pray
Днес половината от медиите, които отбелязват влизането му в казармата, акцентират, че си е правил маникюр doh
И трите дядо попе 🤣 защото първото няма как да се случи без останалите две.
+1

Еве, чуствено, ама "скромно" Stuck Out Tongue Winking Eye То, к'во показаха: 2 ръце, 1 голо рамо и 1 полуцелувка. Smiling Imp
И колкото и да говореха/ят, че Акин бил дръпнат, аз мисля, че той повече се раздаваше в тези сцени, Ебру голямо дърво ми беше.

пп Не мога да си причиня това, да гледам сериите отначало. Искам да запазя първоначалните си емоции. Ще го направя наесен...

# 427
Таре, момичето му призна, че за първи път я хващат за ръка и излиза с мъж, като излизаха на разходка (флашбека). Няма как да се развихри на халвета, колкото и да ни се иска Laughing На мен много ми харесаха и двамата в тази сцена. Беше направено чувствено и с мисъл.
Деси, разби направо с Насух и Азизе Smile
Бъзикаха се с Ебру и Акън за едни снимки днес, но сега не ми се търсят. Той е с един фен и козирува. Тя е сама и е вдигнала ръката си леко над главата и наподобява на козируване. И ги бъзикат, че все едно се поздравяват Laughing

# 428
Няма как да се развихри на халвета, колкото и да ни се иска Laughing

JoyJoyJoy

На, затова викам да ни отпуснат още един в 13 епизод, да видим как ще е работата Smiling Imp

Ебру и Исмаил Heart Снимката е от инстаграма на съпругата на Исмаил Hug

# 429
Ааа, за 13ти викаш да ни почнат с халвет, а Joy Ще ги прекъсне някоя гадина проклета още на загрявката и преди да му е дала отговор Trollface

Това момче с неговите тъжни очи може и да ми хареса в тази роля покрай Ебру. Не мога да си спомня къде съм го гледала преди години още като малък. Няма да го сравнявам с Акън, защото има огромна разлика между двамата, а и ролите им са различни.
Друг е въпросът, дали ще го гледам. Доста тежък сюжет ще е.

# 430
Така е Еве, ама и аз не очаквам секс, като в американски филм Laughing. Ако в първата целувка пред вратата, беше изненадана, смутена и т.н., то в първата нощ, можеше поне да отговори на целувката Rolling Eyes

# 431
Кика, в Памуковата принцеса е играл. Беше най-малкия брат на Еркан Петеккая, забравих му сценичното име. Големи сладури бяха с Мехмет Гюнсур 🥰

Таре, можеше да му отговори вероятно, но момичето беше спечено.  Ще се поправи де. Виж, на целувката в 12-ти, макар и през пръсти, нещата изглеждаха различно. И Миран го усети, та чак му трябваше време за съвземане 😋🤣

П.С. Неслучайно Миран е купил толкова голямо легло... 😅

# 432
П.С. Неслучайно Миран е купил толкова голямо легло... 😅
Тъй де, тъй... стига са спали на пода Cry

пп Един от първите сериали на Исмаил е "Една Истанбулска приказка" (Bir İstanbul Masalı)

ппп И най-красивата е...

Ебру с 49.2% Sunglasses

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 09:16 от tara_lezhka

# 433
В тази тройка определено Ебру е най- красива Nature Sunny
И двата сериала съм ги гледала по бг каналите като ги излъчваха, но съм ги позабравила. Благодаря ви за припомнянето Hug

# 434
Здравейте, момичета Hug

Ебру вчера се е снимала и с Мерт Алтънъшък

Той е актьора, за когото писаха, че влиза в Херджая като доктор... Ще видим

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 09:07 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт