Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Привет, банда!
Да се мерна и аз, че нещо залипсвах.
Не мога да не отбележа, че момчето си е пак хубаво и с къса коса.
И аз бих искала да го видя с още по-къса и ми се струва, че може малко да го докара на   Уентуърт Милър
За съжаление не мога да правя колажи, иначе бих опитала да ги обединя двата образа.

# 406
Здравейте Hug
Сууупер войниче си имаме.

# 407
  • ... да усещаш мириса на море ...

Стана ми любопитно в какво театрално представление е играла Ебру. Оказа се че това е комедията на Robin Hawdon, чието оригинално заглавие е Perfect Wedding. Ебру е в ролята на Джуди.

Ето едно забавно клипче от аплодисментите накрая ... Laughing

Една "сладка" реклама с Ебру Wink :

пп Снимка, която е постнала Мерве, подписвайки я "Крал Акън":

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 00:34 от tara_lezhka

# 408
# 409
Благодаря!

# 410
Добро утро! Simple Smile

# 411
Здравейте Hug

Велик е нашия войник! Велик! Велик! Велик! Joy Joy

И ако случи Акънчо на един цербер командир като бабка Азизе Joy тежко му

# 412
М, Галче той е свикнал бе. Дори по-добре, да го държи в кондиция Joy

Снощи коафьорите пуснаха и снимка от войнишкото бръснене на Акън, умрях от смях. Тоест, снимка на космите, с автограф JoyJoyJoy
Дано се върне нормално момчето, че както му се лепят тези мъже... Зидя от женките Head Band

Хелоу Sunglasses

# 413
Ето го войника, от профила на майка му

От инстаграма на Ебру

# 414
Миличките Hug Може да е за кратко, но си представям майка му, как се чувства.
Сандрюша къде еее? Че ми е зор Stuck Out Tongue Winking Eye Ебрюша ясно Joy

Ауууу, чак си представям коафьорите, как си правят талисман с космите на Акито Laughing Да им тръгне и на тях на мацки, като на него Smile А автографа закачен на видно място, някъде около панела на Керастаз Joy

# 415
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ма той наистина май ще служи в Измир и май ще е морски пехотинец, а майка му се е разплакала горката... Cry

Където и да е Сандра, добре е че не се "развява" по снимките, защото явно този момент е семеен Peace

Метаморфози... Wink

А при Ебру са започнали репетиции на маса:

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 18:45 от tara_lezhka

# 416

Сега изглежда на 17-18 години. Перфектно са си свършили работата стилистите в образа му на Миран бей!!!
Да не споменавам перфектните панталони, с които го обуват, напр. този в Урфа и футболката /както казват рускините/

# 417
Изпратили сте днес, както подобава нашия войник. Simple Smile Наистина без брада изглежда много по- млад. Днес е ново начало и за Ебру. Пожелавам им успех и на двамата.
Мери, за панталоните не мога да се съглася. Simple Smile Когато Гюл отиде да му каже, че кака и няма да се ожени за Азат, го бяха обули със супер, хипер къс панталон. Сякаш го беше запретнал да гази във вода. Simple SmileИли аз съм пропуснала тази модна тенденция...

# 418
Успех и на двамата.Ще ги видим след лятото.Чудя се как ли ще изглежда брадата и косата на Акънчо след казармата.

# 419
Неди, такива са тенденциите в дължините на панталоните. И за отминалия зимен сезон, и за пролет- лято са също актуални. На мен много ми харесва как ги обличат всички. Само Ярето я обличат понякога така, че подчертават наедрялата й фигура, а понякога самите дрехи я правят още по- пълна. Повечето тук не харесват стила на Рейян (рокличките й), но на мен много ми харесва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт