Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Аз честно казано не очаквах много да се разкрие от историята през първи сезон. Реално, ако се разкаже половината, то какво ще гледаме във втори сезон? Допълнителни измислени сюжетни линии  newsm78 То беше ясно, че тайните ще излязат на яве в следващия сезон. Затова не ми е еднообразно или скучно. Напротив - тепърва ще им изкарат "кирливите ризи" на всички на показ. Единственото, което мисля, че трябваше да стане според мен е - поне веднъж Миран да каже на глас " Обичам те". Един сезон не успя да си признае, иначе брак предлага.  Naughty  Grinning Пък да не кажа какъв мях ме избива, като видя Хазар с пистолета, бягайки и крещейки към Миран.  hahaha Никакъв респект не вдъхва.  Whistling (поне за мен) Бабата е номер 1 в интригите. Но и как заплашиха Насух - заслужава си го. Да видим как ще я карат в новия конак, който ми се струва, че няма да е толкова голям както сегашния.  Sunglasses Няма как да унижавш другите, а себе си да считаш за недосегаем. Фърт въобще няма да го коментирам .. толкова долно същество, плюнка.  smile3513

# 61
Ехеее, как ще е вяла серията де?
Много чувствено беше всичко между Миран и Рейян. Чувства се, че са на нов етап от отношенията си. Вече няма викове, крясъци, тропане...
Думите, които Миран говори тази серия на Рейян бяха много силни. Аз още във фрагманите го забелязах това спокойствие в Миран, това умиротворение. Като човек, който е разбрал и приел съдбата си.
А колко развълнувана беше Рейян, когато влизаха в къщичката, когато й слагаше халхала...

Напълно съм съгласна Много ми харесаха Реймир То и заради тях гледам
Иначе едвам издържам всички други , колкото да има действие разбира се
И Айда А е от интересните ми образи . Само дето това за сестрата ми се стори като пълнеж Нещо не на мястото си
А , че Акън е страхотен спор няма Той има и откъде да извади всичката тази емоция Интелигентен и умен мъж ми  се вижда
За Ебру , ами то последните серии Рейан едни и същи реплики има  А пък в колибата то в цялата сцена имаше 2 изречения на Миран и едно на Рейан  На няколко пъти целият скалп на Ебру се движеше , чак настръхнах  А очите и , а погледа и Толкова мила и невинна изглеждаше ,невярваща , че и се случва всичко това
И Урфа си заслужаваше Толкова красота там ни се показа заедно с РейМир  То гледки - картини , то любов , е какво да искам по-вече Yum

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 21:49 от KrasiAnna

# 62
Добра вечер дружки  Hug
Да ни е честито новото еве , мерси за него - това е за нашата прекрасна домакиня
Много хубав финал , като знам как очаквахме кръв ... ooooh!

# 63
На мен си ми харесва филма и то много.Рейян и Миран са прекрасни.Надявам се да коментираме лятото тук, докато те ни липсват.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 22:24 от Maria.tr

# 64
Все още се чудя обаче за едно...Срещата на Азизе със сестра и.....Тази ли е която оплакваше на снимката?
На снимката Азизе оплакваше сестра на име Елиф. Явно Ханифе е друга нейна сестра.

# 65
  • София
Миран каза толкова много пъти "обичам те" по хиляди начини, че самите две думи "обичам. те." бледнеят пред всичко, което каза и направи. Жестовете са много по-важни от приказките и означават много повече, поне според мен.

И от мен - един великолепен гиф: Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 66
Миран каза толкова много пъти "обичам те" по хиляди начини, че самите две думи "обичам. те." бледнеят пред всичко, което каза и направи. Жестовете са много по-важни от приказките и означават много повече, поне според мен.

Скрит текст:
И от мен - един великолепен гиф: Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Абсолютно! Какво са две думи?

Кой каза, че нямало плътско между РейМир? Тук направо си я награби Joy

https://twitter.com/wnoryoudie/status/1134769334235127808

# 67
😅😂😂😂Верно си я награби.Само че малко бързо му изникна бариера пред устните на Рейян.😅

# 68
  • в подножието на планината
Благодаря за новата тема! bouquet

Страхотен финал на сезона. Очаквах да се гърмят, да се леят сълзи, но сценаристите пак ни изненадаха страхотно - с прекрасни РейМирчета. По принцип на драгия зрител угодия няма, но ме притесни падналия рейтинг/не че ме вълнува чак толкова, но да не ми спрат сериалчето преждевременно/. Rolling Eyes
В анкетата гласувах, че Реян няма да даде конкретен отговор, защото не може да се съгласи на този брак, но и не може да е далеч от Миран. Laughing
Докато гледах последните минути все очаквах, че някой ще изскочи от някъде и ще развали всичко, ама не би... Laughing
Аз също гледам, заради ГГ, но и другите персонажи си имат място в историята, харесва ми, че почти във всеки епизод разкриват по някоя тайна от миналото. Е, понякога ми идват в повече Гюна и Ярен, но заради РейМир ги изтърпявам и тях.
Гледам зачекнали сте темата за приятелката на Акън...Неприятно е, когато започнат да се бъркат в живота на актъорите. Играе си ролята човека, справя се чудесно - другото си е негова работа.
Само се моля всичкото това да не се отрази зле на отношенията на сета, толкова им се радвам колко са непринудени във видеата и фотките зад кадър.
Как ще дочакам 20 септември!?... Оф... Mr. Green

# 69
# 70

Благодаря много на екипа! Толкова бърз превод - истинско удоволствие!  Hug Hug Hug

Каквото и да правят, докато ги има РейМир в сериала, ще гледам.
Да, имаше много хубави моменти във финалния епизод, ама поне да ги бяха оставили 24 часа. Подариха им само няколко мига да се нарадват. Да, наистина за предпочитане е такъв финал, отколкото, ако бяха гръмнали Мирко, което не означава, че няма да му се случи.

Но ние знаем тр лекари как спасяват главните герои...След дълга животоспасяваща операция излизат и казват: Животът му е все още в опасност. Молете се за него!
В един момент главният герой се събужда след два дена сън, но само, ако в стаята до него  влезе жената на сърцето му и го докосне по ръката.
Докато тя реве, той отваря очи... Joy Joy Joy Joy

# 71
  • в подножието на планината

Благодаря за бързия превод! bouquet

Ще си гледам епизода на части, че да си гледам РейМирите по- дълго време... Laughing

# 72
  • ... да усещаш мириса на море ...
Кой каза, че нямало плътско между РейМир? Тук направо си я награби Joy

https://twitter.com/wnoryoudie/status/1134769334235127808

Коментарът на една от рускините е, че трябва да отрежат пръстите на Рейян Joy

Еве, благодаря за превода ... Hug

# 73
Почнах да мисля, че не само бащата на Миран не е Хазар, не е и Мехмет, но и майка му не е Дилшах.

Разменили са децата на Есма и Султан. Фърат е на Султан, а Миран е син на Есма.

# 74
Добро утро! Благодарности за превода!
И двамата се възприемат вече за мъж и жена. Случаят с шофьора на камиона: когато Миран идваше , шофьора я попита кой е този, тя отвърна мъжа ми. А той: "Не пипай жена ми".
Та тук, сега той ѝ предлага да му стане жена в сърцето, пред бога, той знае, че юридически сега е невъзможно, а и тя го знае.

Общи условия

Активация на акаунт