Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ресторантът им е в Анкара ...

пн
Разделих предния си пост...

Песента на която танцува Акън се казва Misket. Не знам дали това е версията, ще потърся още.... Не можел да пее, а? Много готино клипче Heart Eyes , на Акън имам предвид. Песента/танца, май е от региона на Анкара, където е роден Акън ... и да не ви разстройвам, май е и сватбен танц Joy

Скрит текст:

Това, което пее Акън:

Daracık daracık sokaklar
Kızlar misket yuvarlar
Kızlara koca vermiyor
Kocaman kocaman hanımlar

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 02:37 от tara_lezhka

# 46
Владее ги той сватбените танци. И от района на Мардин и от района на Анкара. Готов е за сватба Simple Smile

Азизе е като радиоактивен отпадък. Облъчва и трови всички в периметъра се на действие. Няма милост нито към своите, нито към чуждите. Аида Аксел винаги съм я харесвала как играе, но в този сериал така се е въплътила в ролята на Азизе, че за мен това е коронната и роля.

# 47
Айде и малко спорт Stuck Out Tongue Winking Eye
Дето викат колежките от Турция... Allahım  sana geliyorum  Joy Heart Eyes

https://twitter.com/nevarbundayani/status/1134782148010024960

# 48
дъгичка, благодаря за новата тема и че ме сръчка да не си пиша сама в старата. 😊
И да повторя молба за руски превод на епизода, че и аз да се включа утре с мнение. 😊

# 49
дъгичка, благодаря за новата тема и че ме сръчка да не си пиша сама в старата. 😊
И да повторя молба за руски превод на епизода, че и аз да се включа утре с мнение. 😊
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/204 … sskom-yazyke.html

# 50
Заповядай!
http://turkishtv.ru/turkey-serials/989-vetrenyy-hercai-vse-serii … sskom-yazyke.html

Вяла ми се видя тази серия. И скована. Нямаше трепет у двамата в сцената с къщичката, която си представях да е върховна. А нали хората са казвали да не се връщаш...Високопарни слова. Що не падна на коляно Миран с пръстена?
Имаше един американски филм "Уморените коне ги убиват, нали". Изморени ми се виждат от толкова тичане и стоварена слава ГГ. Не искам да знам за личния им живот. Искам пълноценна история във филма. На която да повярвам и да мога като Рейян да хвана Миран за ръка.

# 51
Вяла ми се видя тази серия. И скована. Нямаше трепет у двамата в сцената с къщичката, която си представях да е върховна. А нали хората са казвали да не се връщаш...Високопарни слова. Що не падна на коляно Миран с пръстена?
И на мен ми се искаше нещо повече да се случи. Например една истинска целувка или да фи открият чак на другия ден, или да си кажат, че се обичат.  Наистина да имат 24 часа само за тях.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 21:47 от dessince

# 52
На мен ми харесва серията Нямам търпение за втори сезон, но за съжаление чак септември.Някой знае ли по-точно през септември?Много са сладки Миран и Рейян.Не мога да им се нагледам.😍😍

# 53
За анкетата гласувах друго. Мисля, че някой ще се изтърси непоканен. Най-вероятно Гюна или Фъро.

# 54
На мен ми харесва серията Нямам търпение за втори сезон, но за съжаление чак септември.Някой знае ли по-точно през септември?Много са сладки Миран и Рейян.Не мога да им се нагледам.😍😍
Някъде четох 20 септември

# 55
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за темата Heart
Относно анкетата...гласувах с последната опция и споделям в темата...Според мен Рейян няма да може да отговори на въпроса, защото ще ги открият....Няма начин онзи плазмозий Фърат да не знае за "новата" хижа и да не е казал на когото трябва....Аман от двоен стандарт....Не могат да позволят Генюл да преживее това , което преживя Рейян....Нея майка сигурно не я е раждала...не я боли....Не знам какво още трябва да се случи , за да разбере Генюл, че от тази трънка/брак/ , заек няма да изскочи....Миран не се върна заради нея, а защото Рейян не му остави друг изход....Тя се върна....каза и го в прав текст....и вярно, че не така е възпитан.....Явно по силен е другия ген в него...Изливайки сърцето си пред баба си, обаче Миран даде много силен коз в ръцете на Азизе и не ми се мисли какво ги чака двамата влюбени във втори сезон....Излишно е да казвам, че моментите между Рейян и Миран бяха разкошни и изпълнени с много символика....Едно по едно всичко , което Миран беше скатал, като спомен от Рейян се върна при притежателката си...За пръстена ще видим....Все още се чудя обаче за едно...Срещата на Азизе със сестра и.....Тази ли е която оплакваше на снимката?

# 56
Ехеее, как ще е вяла серията де?
Много чувствено беше всичко между Миран и Рейян. Чувства се, че са на нов етап от отношенията си. Вече няма викове, крясъци, тропане...
Думите, които Миран говори тази серия на Рейян бяха много силни. Аз още във фрагманите го забелязах това спокойствие в Миран, това умиротворение. Като човек, който е разбрал и приел съдбата си.
А колко развълнувана беше Рейян, когато влизаха в къщичката, когато й слагаше халхала...

# 57
  • София
Не мога да разбера истерията на тези фенове, пък било то и млади, които заради факта, че Акън си има приятелка и се появява на общи снимки с нея, ще престанат да гледат сериала. Сериал се изоставя, ако историята зацикли яко, ако се измести фокуса от първоначалната история с главните герои върху други. С две думи - времето прекарано с главните герои и зрителя намалее, сменят сценаристите /това се отразява винаги/ и т.н. Верните фенове не изоставят току така любим сериал, а такъв продукт винаги има спадове и възходи, особено, ако се проточи.

Абсолютно съм съгласна!
Аз имам чувството, че по-ниският рейтинг на последния епизод е предимно заради финалния мач в Лига Европа снощи, между Арсенал и Челси. Надявам се да е заради това.

Но, въпреки че аз не съм редовна и въобще не следя нещата, а камо ли като вас... Все пак ви чета и съм изумена от меко казано безумното отношение на фенките на сериала. Дори не мога да го нарека детинско - децата по някое време се усещат.

Разбирам, че харесват РейМир като двойка и веднага ги асоциират с Акън и Ебру като такава, но наистина е нелепо. Човекът е във връзка, и то - стабилна. Не са те тези, които ще сложат края на тази връзка. А ако случайно краят дойде, това не означава, че е било непременно заради външен фактор (друг/а) и не означава, че непременно ще навлязат в друга връзка. Наистина е нелепо. И още по-нелепо е това да влияе на така наречените "фенове" дали да гледат сериала.

Нямам идея как са го замислили за нататък, но радвижването трябва да е осезаемо, да се спре със сегашното зацикляне, вечно ги намират, вечно се заплашват - Хазар с неговите реплики - ще стана убиец, остави дъщеря ми, Азизе с нейните пипала. Тази серия трябваше да е само на Миран и Рейян, не само, защото феновете искат да ги гледат, а защото така дългоочакваното обяснение на Миран стана много прозаично. Да, какво толкова да обяснява - каза и с три изречения истината под дървото, но ако не бяха сълзите на Миран, играта на Акън, замислено по този начин, на мен не ми стигна това обяснение. Приемам, че нещата може да се случват и в много изчистен вариант. Но 5 минути, след като и "разказа", те вече бяха сдобрени, приеха се един друг и почнаха да пускат хвърчила. Приказка. Сигурно е лесно да си простят, защото се обичат много, особено любовта на Миран е сериозна, но и Рейян с тази тъга и плача в колата, когато Хазар я прибра, показа нейното вълнение и любов.
Отново съм супер съгласна!
Серията беше приказна поради една причина и това е причината, която крепи сериала за мен - Акън. Това е със сигурност неговата Роля с главно "Р". На моменти дори ми се струва, че Ебру бледнее пред него и сякаш не дава на сто процента от себе си, докато Акън дава на двеста.
Сериалът отдавна ми е еднообразен и отново казвам, че само РейМир ме държат да го гледам. Оценявам обаче врътката със сестрата на Азизе - това беше неочаквано и добро. И, малко или много, задържаха вниманието и евентуалното желание да се гледат по някакви серии от втори сезон.

А иначе втори сезон е ясно, че няма да започне със сватба между Рейян и Миран. Аз гласувах в анкетата, че тя няма да даде конкретен отговор (или нещо ще й попречи да даде такъв).
За Азат ми е безразлично дали е жив или мъртъв, но във втори сезон явно ще гледаме освен лудостите на влюбения мъж (Миран към Рейян), а и поривите на влюбената жена (Елиф към Азат), съдейки по сватбата, която се кани да вдига Джихан. И съдейки по реакциите на Елиф, когато става въпрос за Азат.
Ако Гюла се самоубие, мисля, че ще настъпи облекчение. За жалост, обаче, и аз споделям мнението, че сигурно ще направи гадория на Миран. И тогава ще видим страдаща Рейян, страхуваща се да не изгуби Миран, защото "като го няма Миран, я няма и Рейян".

Много, много скучни са ми абсолютно всички в конака Шадоолу, наистина. Стискам палци във втория сезон да ни дадат повече за връзката между Хазар и Дилшах, вместо да гледаме "Хазар Шадооулу уби майка ти!!!" - "Аз само обичах майка ти, грях ли е това???" Може дори и някой и друг флашбек да ни пуснат.

Абе, мога още много да говоря, но ще приключвам, да не досадя. bowuu А, да не забравя. Много са добри турците в рекламирането на страната си. Страхотни гледки от Урфа, че и исторически препратки. Евала! Peace

# 58
Много благодаря за чудесната нова тема!

Чакам превода, за да гледам серията. Ще видим какво ще стане във втори сезон, но имам един голям страх - да не преекспонират ролята на Гьонюл или Ярен. Това сме го гледали в доста турски сериали - да излязат злодеите на първа линия и сериалът да се превърне в хорър. Е, в случая са злодейки.

Искам да се изяснят тайните от миналото, а не да ни занимават с нови интриги и с изстъпленията на побъркани от злоба и завист жени.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт