Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
А, то ние като едни видни детективи, тези подробности ги знаем и този Ясин нищо ново не ни каза. Нали така, момичета?
Аз знаех /сигурно и Кика и Деси, щото ровят като мен хахах/, че Акън и Сандра са сърдити от преди да влезе в казармата нашия. За посещението на Ебру също знаем.
Знаем, че Акън е под влияние на майка си и че тя харесва Сандра. Дори си мисля, тази връзка  е с нейната благословия начената.

Според мен, Акън и Ебру са заформили нещо още първи сезон, но не знаят какво е. Ебру се държи на разстояние, или поне пред хората, защото знае, че ще наплюят нея, при евентуална раздяла на и без това изчерпалата се двойка. Писаха хората, че са имали разправия в Урфа Ебру и Акън. Той се опитвал да й обяснява нещо, тя не вярвала. Няколко пъти се опитал да я хване за ръката, тя се дърпала... Тръгнала, той извикал след нея...
Туй в мола в Урфа, на безлюдно място. После при калабалъка, Акън много се изнервил, поискал охраната да се намеси, набутал Ебру в колата и запрашили. Това и преди го бяха писали.
Пиша, каквото съм прочела, не давам гаранции за достоверност.

В заключение, според мен, в момента Акън се носи по течението, побутван от мама и Сандра. Ако Ебру му запали фитила, изгореха и двамата.
Навреме свърши сезона, за да си подредят мислите и приоритетите.
Затова ще е интересно наесен, да видим какво ще става.
Аз лично чакам с интерес.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 18:16 от Еванджелин

# 676
Според мен поведението на Акън се определя не само от женски стратегии. Голяма роля играе натиска на феновете, които искат да се раздели със Сандра. Доколкото познавам мъже от тази зодия, те хич ама хич не понасят някой друг да им казва какво да правят.
Това ги амбицира упорито да отстояват своята независимост. Настояванията на феновете работят в полза на Сандра. Така че отново ще имаме удоволствието да гледаме на фотографии и в клипчета Акън и Сандра заедно.
А на есен, каквото сабя покаже...  Simple Smile Аз мисля че ще има с какво да ни зарадват Ебру и Акън, защото фитилът е запален. Simple Smile Въпросът е, кога ще бъде възпроизведена експлозия.

# 677
Еве Hug ние, видните детективки, отдавна видяхме и раздухме нещата тук във форума по въпроса "за магданоСа". Тоя пич, Ясинката, направо ни е копирал Grinning
Ебру му е запалила якооо фитилите на Аки, видно е и с просто око. Той да проветри главата си след всички вълнения около първи сезон и вихрушката, която ги завъртя (във всяко отношение) и да си дадат почивка с неговата красавица. Тя (Ебру) да пощурее лятото с приятели, да си снима филма, после да видим Thinking
Някак си го представям там в казармата като вижда какво споделя Ебру... Едва поемащ си дъх от бяс и с пушек от ноздрите и ушите Smile Шегувам се, разбира се Smiley Той е така, като ни показва какъв е професионалист Grin

# 678
Според мен много им личи в последния епизод ,че едвам дишат един до друг . Накрая когато се качват в колата и тя е със завързани очи и иска да махне превръзката ,той си слaгa ръката на очите и но палеца му се залепи умишлено на устните и дамата се усмихнаха тънко .После тя облиза устни .Момичета извинете ме за обстойно то обяснение ,но вече съм след две поредни майчинствa и малко са ми тръпките Joy

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 20:03 от Moncho

# 679
Мончо Hug Въпросната сцена я видях по същия начин. Направиха ми и на мен впечатление тези детайли. В техните общи сцени винаги има нещо, за което да се хванем Blush Хииич не се извинявай, то няма как да не ти направи впечатление Wink

# 680
Гръмна два пъти и нета се прецака. Имаше колкото да ви прочета, а за публикуване на коментар хич не му стигаха силите.
Не мога да пропусна такава интересна дискусия Simple Smile
Аз нямам такъв обширен и детайлен поглед в/у отношенията м/у Ебру и Акин, но да споделя как аз виждам нещата.
Тези толкова много снимки на Акин с мама ми идват в повече. Нека да има добра връзка м/у майка и син, ама неговото ми мяза на мамино синче. Изказаното по-горе мнение, че Сандра е водещата във връзката, също ме навява на мисълта, че Акин е от типа - "жената да взима решенията , а аз ще слушам". Както мама го обгрижва, така ще търси и половинката му да го обгрижва. В контекста на това става от тях с Ебру двойка, като тя с нейния темперамент е напълно готова за ролята на "взимаща решения". Стига разбира се Ебру да не си пада /и да търси/ мъжкар, който не тя да го обгрижва, а той нея.
Всичко от написаното от мен, може да не е вярно и да не се приближава до истината, ама аз да си кажа Wink
На мен не ми се струват много 88 дни и ще си чакам прилежно Simple Smile

# 681
Доколкото си спомням, преди време беше коментирано, че Акън е зодия Дева... Имах 3годишна връзка с мъж Дева, който също обожаваше майка си, но това не му пречеше да обожава и мен. Дори в началото тя не беше много съгласна, но това беше до момента, в който започнахме да общуваме. На мен много ми допадат техните отношения и близостта им, и може би затова ни най- малко не се дразня от снимките на Акън и майка му Hug Дори им се радвам.
От опита ми с мъж Дева зная, че наистина слушат жените си, но и правят, каквото си наумят, дори и с риск да си го отнесат после Joy

# 682
Акън е дева , но малко на границата с везни Ще пресмята и тегли на кантара
Все пак е учил математика и ще трябва да решава уравнение , както се вижда с няколко неизвестни 😉
Не ми се вижда “ авантюрист” и да се впуска в преживявания,  ей така понеже му се иска Както се казва да изживее мига 😄
А по повод туитър истериите - ми то да се чуди човек Ебру защо още толкова им се вързва на фенските коментари
Те нея тръгнали да “ пазят” за Акън
Ами той човека е обвързан , може и годеж да има и т. н. Да е свободен - пак по може да се приемат такива коментари

https://www.instagram.com/p/BzI_DakJGtb/?hl=en

А по повод отношенията с майка му
Разбира се , че е хубаво да имат добри такива Но пък афиширането им ми идва в по- вече на мен
До сега съм имала една прогноза , че няма да се случи и тя не се случи А така ми се искаше тогава да се случи 😄

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 21:52 от KrasiAnna

# 683
Да ви кажа Акън и мама са малко Джъстин Тимбърлейк и мама навремето Grinning , но няма лошо майка и син да са близки . Тя може и да си харесва Сандра , но понеже много си обича момчето ще приеме всяка следваща , защо не и Ебру . Но не мислите ли,че са много различни ( е, до колкото ги ''познаваме '' ) .Що се отнася за зодиите - ВЪОБЩЕ не вЕрвам в зодии . Характерът се формира от семейството , средата , ДНК-то и съдбата .А когато се намеси любовта , всичко излиза от релсите .
Пак ви казвам - нито толкова следя какво става с Ебру и Акън , нито съм чак толкова голяма фенка , но чрез вас следя новините за тях , гледла съм сетовете и самия сериал . Момчето е страшно заинтригувано , момичето много се пази , но и то е любопитно .Ще видим какво ще се случи .Ама биха били хубава двойка , нали ? Simple Smile

# 684
Казармата действа освежаващо нa мъжкия мозък т.е. тестостерон , интересен сезон се очертава . Ебру си се държи много добре , показва неaнгaжирaност към нищо конкретно освен към любовта към живота да си млада и красива ,и свободна . Такова поведение само може да предизвика силно желание да бъде хваната от мъж като Aкин ,който общува с " лели" в лицето на майката си и приятелката си . Всъщност н моменти те наистина играят в сериала реални житейски ситуации в които изпадат . И двамата играят ролите н живота си до сега !

# 685
Да ви питам понеже не следя Птичката и не съм фенка на Демет , но пък Джан без джунглата по главата и брадата го харесвах , те въобще заедно ло са или е рекламен трик ?

# 686
Казармата действа освежаващо нa мъжкия мозък т.е. тестостерон , интересен сезон се очертава .

JoyJoyJoy

Много са сладки, пу-пу, да не им е уроки Heart Eyes

https://twitter.com/kimikimdenaldin/status/1143585183058354176

# 687
За разсънване 😊
Добро утро!

# 688
  • ... да усещаш мириса на море ...

Лятното издание на Esquire ...

# 689

Лятното издание на Esquire ...

Хади, откога го чакаме... Акън на плажа Heart Eyes