Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • ... да усещаш мириса на море ...
Хади, откога го чакаме... Акън на плажа Heart Eyes

Кога излиза, Таре?

Предполагам, че юли. Още не са качили видео и интервю.

Не ми харесва нито снимката от корицата, нито тези от долния ред които си сложила, като селски ергенин. Unamused Тези от горния ред, където е в светли цветове, по-стават. Язък Imp

# 692
  • Яко в Матрицата...
Не ми харесва нито снимката от корицата, нито тези от долния ред които си сложила, като селски ергенин. Unamused Тези от горния ред, където е в светли цветове, по-стават. Язък Imp
Joy Ами че той си е такъв и в сериала, същото замазано бритонче Rolling Eyes Акън май е първият мъж, който ми харесва повече с брада Grinning

# 693
Ренку JoyJoyJoy

Селски ерген, ама готин! Хади сега, не ви харесвал бил...
На корицата е много добре дори, просто този оранжево-турунчен фон скапва работата.
Босичък на плажа ще е по-добре, предполагам Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз интервюто не го чакам, при положение, че СандритУ беше и на снимките и на интервюто... Нема нужда да чета, отсега знам отговорите, как е намерил жената на живота си Smiling Imp

# 694
Ми то туй Сaндри не работи ли ,че само се влачи с Aкин по интервюта и снимки. Направо се чудя какво прави сега ,като той е в казармата . Тя по зле от Гюнето във филма ще се окаже !

# 695
Ренку JoyJoyJoy

Селски ерген, ама готин! Хади сега, не ви харесвал бил...
На корицата е много добре дори, просто този оранжево-турунчен фон скапва работата.
Босичък на плажа ще е по-добре, предполагам Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз интервюто не го чакам, при положение, че СандритУ беше и на снимките и на интервюто... Нема нужда да чета, отсега знам отговорите, как е намерил жената на живота си Smiling Imp

Така де, Еви! Няма да го връщаме "селския ерген" Wink

# 696
Снимките с по-добро качество Sunglasses

Майката на Акън лайкнала днешната снимка на Ебрушум Heart

Коафьора на сериала е на посещение при Акън, има снимка пред поделението Joy

Прясно колажче спретнато...

# 697
За връщане и дума не може до става, но и на мен не ми харесва на тези снимки. Причината може да е в това, че си е махнал брадата или в натрупаната умора, но не ми изглежда добре. Не знам каква е концепцията на фотосесията, но определено не представя Акън в най-добрата му светлина. Може в интервюто да каже как е намерил жената на живота си, но на снимките на мен ми изглежда така, сякаш е изгубил музата си. Надявам се временно... Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 16:51 от nedlen

# 698

Аз си харесах тая  Crazy Crazy

Привет  Hug Hug Hug

# 699
И едно колажче от предходните снимки

Тази снимка с луничките му е доста сполучлива и интересна

# 700

Аз си харесах тая  Crazy Crazy

Привет  Hug Hug Hug

И аз тази най- харесах Heart Eyes
Между другото на тази фотосесия  ми стои малко по- разчупен, отколкото на онази в конака в Мидят Thinking
Мярнах из инстаграм на няколко пъти снимки на конак, за който пишат, че ще е конака на Шадоулу в новия сезон. Не ги пуснах, защото реших, че може би са фенски измислици. Чели ли сте нещо по въпроса, лейдис Blush
Мярнах и едно кратко клипче на Сандра с Акън Dizzy Face Ама много надута тази жена, беее Rolling Eyes А той като придатък към нея... Нищо общо със слънчевата Ебру.
Ебру веднага хареса публикуваните снимки в профила на Акън днес Sunglasses

# 701
Чернобялата ми е фаворит на мен, много сладки лунички Heart Eyes

nedlen, временно е, ще се оправи момчето. Най-късно към средата на август, щом пристигне в Мардин Ill

Кика, отдавна го говорят за новия конак - Midyat Beyaz Konak  Hands Plus1

Smiling Imp

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 17:42 от Еванджелин

# 702
Коафьора на сериала е на посещение при Акън, има снимка пред поделението Joy
Само той ли се е фотнал или има снимки и на Акън?

пп Видях го фризьорина ...

Погледнах профила на Акън в инстаграм. Сложени са снимките от фотосесията, но с бележка от "екип социални медии". Ако отсега нататък този профил ще се списва от някакви PR-и, аз губя интерес Trollface

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 20:46 от tara_lezhka

# 703

Погледнах профила на Акън в инстаграм. Сложени са снимките от фотосесията, но с бележка от "екип социални медии". Ако отсега нататък този профил ще се списва от някакви PR-и, аз губя интерес Trollface

И други хора са загубили интерес. Днес рускините коментираха, че над 2000 човека са се отписали от профила на Акън   в инстаграм и се чудеха защо са го направили. Сандра да не му е станала мениджър Simple Smile

# 704

Днес са започнали снимките на филма на Ебру.
Рени Heart, ще напишеш ли отново, как превеждаш заглавието?

Общи условия

Активация на акаунт