Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета! Hug
Голям зооор, докато ви изчета, ама така е, като съм натрупала бая отсъствия...
Много ме впечатли тая снимка
Особено изражението на фурията Ебру.
Гледа някак сърдито - подозрително. Laughing Не виждам у Акън  грам от погледите - игра към Ебру при тези към Сандрита.Та се чудя в коя от ролите си е по-естествен.
Лека вечер на всички! bouquet

# 706
Кате, липсват анализите ти тук, да знаеш Wink

Акън няма търпение да вземе Ебруш на ръце Joy

https://twitter.com/mycerensu/status/1143989772672733187

Разправят в туитър че интервюто на Акън било изключително скучно. Освен това, имало голяма разлика в мислите от първото интервю... Изглеждал като човек с правила, план... Имал нужда от жена, която прави лудории, за да разруши плановете му /това коментар от фен/ Joy

Мернах снимка от интервюто, говореше за някакви дувари и кирпичи около сърцето галиба хахаха

# 707
  • Яко в Матрицата...
Днес са започнали снимките на филма на Ебру.
Рени Heart, ще напишеш ли отново, как превеждаш заглавието?
"Неосъзната любов" Simple Smile

Добро утро! Coffee

Нелка Heart Eyes, дай тази снимка с интервюто, че ми стана интересно Grinning

# 708
Ренку Kissing Heart

Или тази...

Гюнайдън, къзлар Heart

И леко фотошопче Wink

# 709
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Благодря за превода Рени Hug

Ето какво е споделила авторката на интервюто:
Скрит текст:
ozgedinc
İtiraf edeyim, röportajdan önce diziyi izlememiştim. Akın askere gidecekti, çekim için bir günü vardı, ben de çekime dek kalan üç dört gün içinde 12 bölümü izledim. Miran olarak, sonra Akın olarak ne kadar sevildiğini de o zaman gördüm.
Berkeley'de matematik okumuş, onun gibi popüler birine merakla yönetilecek gelecekle ilgili soruma Abraham Lincoln'ün "Geleceğin en iyi yanı, her günün teker teker gelmesidir" diyen Akın Akınözü'yü sorularla tanımaktan memnunum. Mesleğimin en güzel yanı da bu işte. Akın'a göre mesleği oyunculuğun en iyi yanı "insanı tanımak"; ki ben de kendi mesleğimi aynı şekilde tanımlardım.
Röportajımız Akın Akınözü'nü daha yakından tanımanıza vesile olmuştur umarım.

# 710

Погледнах профила на Акън в инстаграм. Сложени са снимките от фотосесията, но с бележка от "екип социални медии". Ако отсега нататък този профил ще се списва от някакви PR-и, аз губя интерес Trollface

И други хора са загубили интерес. Днес рускините коментираха, че над 2000 човека са се отписали от профила на Акън   в инстаграм и се чудеха защо са го направили. Сандра да не му е станала мениджър Simple Smile

Ами, ето така един успяващ човек може да бъде прецакан... Или като се вземе насериозно и започне да звездее, или когато половинката му започне да се меси в професионалния му живот!

# 711
https://vk.com/feed?w=wall-157453865_356291_r356479
Части от интервюто преведени на руски. Доста "правилни" отговори. Мисля, че не е истинският Акън там. Малко литература, малко Мирановски разсъждения. Бурята дето се развихри около Акън и Ебру май е довела до спешни мерки по свиване на платната.

# 712
  • Яко в Матрицата...
В началото любовта се определя от страстта. А връзката е по-сложен, с по-обмислени действия процес. Питам Акън дали и той мисли така, как би описал идеалната връзка?
"Един ден попаднах на писмо на баща до неговия син със съвет относно брака. В писмото беше написано, че всеки идва на този свят с едно добро сърце, но когато опита безмилостната, сурова, разрушителна страна на живота, нашето его изгражда високи стени около сърцето ни, за да го предпази. И целта на брака е да премахне тези стени. Ето това е идеалната връзка за мен - да мога да премахна тухла по тухла тези стени, издигнати около сърцето ми,  и накрая да мога да бъда открит, беззащитен и свободен в тази връзка."

Не знам доколко политически коректни са  отговорите му, но не му е лесно...

# 713
Ренку, благодаря за превода Heart
Стана ми любопитно коментарчето ти отдолу... Не демек бу? Какво мислиш по въпроса?

# 714
# 715
Нова снимка, от АГ клиника

Кате, клипчето е много хубаво!😍😍😍
Не е ли наближило войника да се уволнява?
https://www.instagram.com/p/BzJP-MKgSIo/?igshid=6f8v25tayu7s

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 12:31 от dessince

# 716
  • Яко в Матрицата...
Ренку, благодаря за превода Heart
Стана ми любопитно коментарчето ти отдолу... Не демек бу? Какво мислиш по въпроса?
Няма полезен ход, според мен. Ако се раздели със Сандра, ще кажат, че е забравил хората, които са били до него, когато не е бил чак толкова известен. Повярвал си е, демек, заболял е от звездната болест. Истината за отношенията им може да няма нищо общо с дизито. От друга страна, ако не реализира фенските мераци да е с Ебру в реала, пак лошо. Видя се как Баръш и Елчин, например, загубиха подкрепата на доста фенове, заради това, че останаха верни на половинките си, а и са си все още с тях. Новите дизита на Баръш и Елчин не са от най-рентиговите... Та не знам...

# 717
Кариера или връзка.  За мен връзката е много по- важна. И мисля, че Акън си е със Сантра. Няма нужда да е с Ебру. Нека ни радват нъв филма, а живота си заживеят както искат. Все едно на вас да ви разпоредят да пуснете на колега заради кариера? Що за живот ще е това? Не ги разбирам фенските мераци и жалко, че в дигиталния свят не могат да са по- изолирани от фенове и щения,

# 718
  • Яко в Матрицата...
Съгласна съм, Василева, днешният дигитален свят е много груб и безпардонен, всички си мислят, че те най-добре знаят какво е правилното за теб. А колко е лесно да обидиш някого, когото не познаваш и да останеш анонимен, просто нямам думи... Но той Господ си знае работата Hands V

# 719
Aкин сега си е на безопасно място в казармата ,далеч от жени и клюки ,ще има време да погледне нещата от страни да си изясни чувствата . Ако беше сигурен ,че Сандрa е женaтa на живота му щеше да го каже ясно в интервюто  и дa приключи спекулaциите около него и  Ебру. Феновете искат не искат ще свикнат ,все пак в "Черна любов " беше ясно ,че Бурaк и Неслихан си имат половинки ,но това не срина рейтинга . Обаче Aкин не кaзвa нищо подобно в интервюто ...момчето е младо едва ли иска да приключи любовния си път с измита американка като Сандра . Ама знае ли се ! Като нищо може майка му да го ожени набързо Joy

Общи условия

Активация на акаунт