Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 666
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Вики, поначало народа напоследък е доста изтрещял или заради светкавичната скорост на разпространение на изразяването, повече личи изтрещяването. Луди фенове с луди мераци колкото щеш. Ние тук водим дискусията мисля в посока - има ли нещо повече от колегиални отношения между нашите ГГ и възможно ли е да се получи нещо между тях. Малко по-умерено луди сме. Simple Smile
Убийте ме заради старомодните ми разбирания, но за мен посещението при гинеколога е по-интимно и от най-интимния акт. Не бих се изтипосала пред очите на половината свят на фона на гинекологично "магаре" пък ако ще най-модерното да е.
Лекарят е или безобразно прост или безскрупулен сметкаджия, за да направи такова селфи. Или не му е стигнало пипето да се снимат в коридора на болницата например, или което е по-лошо - отправя скрито рекламно послание - вижте кой ми е клиент. И в двата случая не й прави чест на Ебру, че се е съгласила да участва в кадрото по показания начин. Жалко, започна да ме разочарова.

# 721
Аз нищо не разбрах от отговорите му, хеле пък за идеалната връзка. Кви дувари, кви пет лева?
Ако е със Сандра от 5 години, една по една да беше бутал тухлите, щеше да събори стената досега. Значи нито свободен се чувства, нито открит, нито беззащитен.
Разбира се, ако е политически коректен отговора му.
И изобщо не става дума, да "уйдисва" на феновете, относно връзката си. Той нека сам се определи, иска ли я тази връзка, не я ли иска, пък феновете ще притръпнат.
Масовото отписване вчера от инстаграма му не беше заради Сандра, а заради това, че е позволил на някой да управлява профила му - в случая мениджър или медия екип (Sosyal Medya Ekibi)... все тая. Инстаграма му е свято място, където феновете общуват с него директно, а не със Сандра, Симге, или на баба Злата шурея.

Вале, и на мен не ми хареса снимката с гинеколога, затова и не я пуснах тук, макар да е от вчера.
После се замислих, може пък да минават някакви задължителни прегледи, застраховки имат ли, нямат ли... Може би се изисква да минават тези прегледи, а не че Ебру е отишла да си прегледа яйчниците например и се е фотнала пред магарето. То не е и магаре, ами ехограф галиба.

# 722
Може пък да е с обществена кауза, за насърчаване на жените да посетят гинеколог и т.н.

# 723
Абе върти, суче и се чуди хем феновете хем Сандра да са доволни. Те нали пишат из нета, че са скарани с нея и много много не говорят. Ми нищо чудно да е чула отговорите му още веднага ...
Ако си спомняте миналото лято Сечо нещо се беше изказал за брака и семейството и не минаха и два петъка и Демет му би шута.
А пък в интервю от преди началото на сериала Акънчо много красиво беше описал жената на мечтите си и беше казал, че всичкото романтично нещо го бил намерил вече в жената до себе си.
И сега изведнъж тухли, дувари и ни дума, че разрушителните мероприятия са приключили ... Simple Smile

Еванджелин, то само "краката на магарето" не се виждат, че да го разпознаем.
Ако е кауза, то си има и други начини. Баш си е недомислица на Ебру и изхвърляне на доктора, ма нейсе.
Ма как ни един не написа, че Ебру е отишла "да види" резултата от двучасовото посещение в казармата или по-вероятно от продължението на последната сцена за сезона Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ей тогаз вече Сандра си отиде мърцина на минутата Simple Smile /ама съм гадна, пък то момичето на бавен огън се пържи Simple Smile/

# 724
В началото любовта се определя от страстта. А връзката е по-сложен, с по-обмислени действия процес. Питам Акън дали и той мисли така, как би описал идеалната връзка?
"Един ден попаднах на писмо на баща до неговия син със съвет относно брака. В писмото беше написано, че всеки идва на този свят с едно добро сърце, но когато опита безмилостната, сурова, разрушителна страна на живота, нашето его изгражда високи стени около сърцето ни, за да го предпази. И целта на брака е да премахне тези стени. Ето това е идеалната връзка за мен - да мога да премахна тухла по тухла тези стени, издигнати около сърцето ми,  и накрая да мога да бъда открит, беззащитен и свободен в тази връзка."

Не знам доколко политически коректни са  отговорите му, но не му е лесно...

Аз мислех, че това е целта на ЛЮБОВТА, а не на брака!!! Да не намеква нещо нашето момче?!?!?
Мончо, ама и ти сега този брак откъде го измисли Angry

Може снимката в аг кабинета да е подсказка за развитието на сериала. Нали чакаме един красив бебок от мама Рейян и татко Миран Wink

# 725
Аз отговора на Акън за идеалната връзка го разбирам като контратеза на журналистическата - "А връзката е по-сложен, с по-обмислени действия процес" (демек връзката за разлика от страстта е рационална, там се съобразяваш, адаптираш, лавираш ако щеш, абе ... съзнателен процес.) За него е падане на подобни рационални съображения - открит, беззащитен, свободен в брака. Но и аз си мисля, че когато откриеш единствената Тя, не се сещаш за разни писма. Laughing Това си мисля, без разбира се, да съм прочела цялото интервю.
А това с АГ болницата е озадачаващо, но може да е свързано и с филма, който ще снима... Thinking

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 14:02 от Katya_I

# 726
В началото любовта се определя от страстта. А връзката е по-сложен, с по-обмислени действия процес. Питам Акън дали и той мисли така, как би описал идеалната връзка?
"Един ден попаднах на писмо на баща до неговия син със съвет относно брака. В писмото беше написано, че всеки идва на този свят с едно добро сърце, но когато опита безмилостната, сурова, разрушителна страна на живота, нашето его изгражда високи стени около сърцето ни, за да го предпази. И целта на брака е да премахне тези стени. Ето това е идеалната връзка за мен - да мога да премахна тухла по тухла тези стени, издигнати около сърцето ми,  и накрая да мога да бъда открит, беззащитен и свободен в тази връзка."

Не знам доколко политически коректни са  отговорите му, но не му е лесно...

Аз мислех, че това е целта на ЛЮБОВТА, а не на брака!!! Да не намеква нещо нашето момче?!?!?
Мончо, ама и ти сега този брак откъде го измисли Angry

Може снимката в аг кабинета да е подсказка за развитието на сериала. Нали чакаме един красив бебок от мама Рейян и татко Миран Wink

Мери, подчертаното от теб изречение е цитат от писмото, което Акън бил чел. Кой го знае това писмо кой век е било писано. То любовта без брак е обществено приемлива едва от 70-те години на 20 в. насам. А пък съвременното поколение все по-малко познава брака, трудно отграничава особеностите на понятията любов, връзка, брак. /мое мнение/
Акън просто се прави на интелектуалец и приказва общи фрази, за да не настрои феновете срещу себе си. Малко трудничко излиза от ролята на Миран Бей.

# 727
Като стана въпрос за бебето...
Четох от втората книга откъси, после я почнах цялата, но прочетох, че Гюнеш гледала Рейян с очите на баща си и направо се разтопих, казвам ви... Представих си тази сцена в нашия сериал, както и други сцени от книгата.
Дано се придържат към нея, към идеята поне. Heart Eyes

И на мен ми се струва, че Акън не е искрен, ако изобщо той е отговарял на въпросите, а не Медия екипа Imp
Например, сериала е само бегло споменат, Ебру изобщо не е спомената... Та макар и от куртоазия да е Hands V
Контролирано интервю е за мен.

# 728
  • ... да усещаш мириса на море ...
Moncho, Сандра не е американка Wink

Еве, преди пет години тя е била все още щастлива студентка в Ню Йорк Peace
Не знам к'во е зидал и к'во събаря, но от доста време си мисля, че тя поразително прилича на колежката му Хаял Кьосеоулу от Arkadaşlar İyidir

Дари, аз мисля, че по-скоро Сечо се разкара, като разбра накъде върви работата с Джан Rolling Eyes

Рени, ще погледнеш ли поста ми #709, в скрития текст, думите на журналистката, абзаца от Бъркли нататък?

# 729
Таре, не може ли да е била щастлива студентка и да е имала връзка? Едното не изключва другото.
Само че, как е учила едновременно в Истанбул и Ню Йорк, ей туй не ми стана ясно. Да не е в Истанбулския клон на Нюйоркския университет?
Тя вече и в Tohum не работи, не е обновено инфото в линкедин-а

# 730
Katya - от толкова чоплене на личния живот направо забравихме, че хората са актьори и тази снимка наистина може да е свързана  с филма на Ебру.
Аз съм писала няколко пъти, че имаме една и съща рождена дата и някак си я изживявам къдрокоска като астрална близначка. Т.е приемам, че мисли и разсъждава като мен, което е велика нелогичност, ама така ми го говорят звездите ... Simple Smile Стресирах се че може да не е толкова умна, колкото си мислех за нея.
И Акън е учил в Ню Йорк. Там се запознават и загаджват със Сандра. Тя е арменка по произход, но май до сега не съм срещала инфо с какъв паспорт е. Т.е може да е в Турция само заради него.
Тара, права си за Сечо.
Скрит текст:
Но тогава феновете супер се възмутиха от изказването му /нещо от рода че не е готов за брак или че брака е сериозна работа/ и коментираха, че тогава Демет се разочаровала от него. Истината е че Демет положи много усилия да бъде лоялна спрямо връзката им, независимо от атаките на Джан. Включително и на наградите Келебек Демет демонстрираше резервираност и мисля, че тя беше истинска. Вероятно се е страхувала / и с право/ от общественото мнение, както и е имала резерви към Джан заради Дон Жуан-овското му минало. Мисля, че тази нейна въздържаност допълнително го е амбицирала. Чак по-после Демет се отпусна повечко, започна да показва топлина и искри вппогледа и усмивката. Както и да е - нека са навеки щастливи заедно.

# 731
  • ... да усещаш мириса на море ...
Само че, как е учила едновременно в Истанбул и Ню Йорк, ей туй не ми стана ясно. Да не е в Истанбулския клон на Нюйоркския университет?
По съвместителство Laughing Joy

Даре, Акън е бил в Бъркли Peace

Скрит текст:
Аз Сечо го харесвам и Демет ми допадаше за партньорка, за разлика от Дерята. Не съм следила отблизо връзката им, и какво са говорили. Направи ми впечатление, че когато я "захапаха", че бил танцьорка, той я подкрепи, после - не знам...

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 16:03 от tara_lezhka

# 732
dariVale, умна е Ебру, но май понякога злоупотребяват с добрината и. Жизненият и опит е малко, така че има време да направи своите грешки, както ние сме направили нашите. Важното е да не ги повтаря и да си направи правилните изводи от тях. Същото се отнася и за Акън и изобщо за всички млади хора. Какъвто и избор да направи човек, той самият си носи последствията от него. Дано да знаят какво искат и да имат смелостта да го постигнат. Да угодиш на всички е мисия невъзможна и дано Ебру и Акън не губят време и енергия в тази посока. Акън така се е размислил надълбоко, че почвам да се притеснявам и за поведението на Миран бей. Той досега не мислеше много, а пък сега да не отиде в другата крайност Simple Smile

# 733
  • Яко в Матрицата...
Рени, ще погледнеш ли поста ми #709, в скрития текст, думите на журналистката, абзаца от Бъркли нататък?
Когато са го питали за бъдещето, той е отговорил с думите на Линкълн: "Най-хубавата страна на бъдещето е идването на дните един след друг." Според Акън най-хубавата страна на професията му е, че така опознава хората.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 11:41 от Reni - BG

# 734
Али Аслан, оператора на дизито ни, пусна тази стара снимка и е написал, че утре ново ще има.
Утре е клетвата на Акън, близки са си двамата. На всичкото отгоре, Али е от нашите хора хахаха.
Доколкото разбрах, на 1 юли излиза момчето от казармата Sunglasses

Ето го и нашето Менекше Heart

https://twitter.com/benmisanthropy/status/1144282020991967241

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 20:02 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт