Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 892
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Там имаше един- два момента както знаем, но очаквах нещо по-!разтърсващо, по- хотелско да.речем.
Хубав финал, само се чудя.аз на мястото на Рейян дали бих искала да отида пак в тази барака.
Тук съм напълно съгласна. Едно, че дадоха всички РейМир моменти още във фрагмана. Това, между другото, също може би е причина за ниския рейтинг на последната серия - всичко важно (без сестрата на Азизе) беше във фрагмана, то нямаше нищо ново РейМир-ско в серията, освен краят й, разбира се.
Второ, аз също се замислих, Пепелче, че, съдейки предишното поведение на Рейян спрямо бараката, ми стана чудно как благо гледаше този път. Thinking

# 106
Построяването на бараката е желание да се промени миналото, сякаш никога нищо лошо не се е случило. Миран иска да заличи онази нощ и да изкупи вината си. Затова Рейан гледаше благосклонно.

Останах с впечатление, че Ханифе е най-младата сестра. Ако Елиф е родила от Насух, детето би трябвало да е на години, по-голямо от Миран напр. Но не съм сигурна. Някой помни ли годините на раждане на Дилшах и Мехмет?
1990 ли беше?

# 107
Не мога да разбера, какво толкова ви е заял този рейтинг. Хората са в празници, на ифтар са.
Вижте в ютуб, серията за един ден има 6,5 милиона гледания. Просто вечерта в петък не им е било до телевизор.

Пепелче, ама то таман да стане по-хотелско, и се явиха баба и тати, тюх, язък. И аз исках да се усамотят Joy

Вале, за колибата +1 Blush

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 17:32 от Еванджелин

# 108
Построяването на бараката е желание да се промени миналото, сякаш никога нищо лошо не се е случило. Миран иска да заличи онази нощ и да изкупи вината си. Затова Рейан гледаше благосклонно.

Останах с впечатление, че Ханифе е най-младата сестра. Ако Елиф е родила от Насух, детето би трябвало да е на години, по-голямо от Миран напр. Но не съм сигурна. Някой помни ли годините на раждане на Дилшах и Мехмет?
1990 ли беше?

Годината им на раждане беше 1967,мисля.
P. S. 5 теми ви чета,на 6-та се престраших да пиша.☺
Здравейте!

# 109

Не помня датата на раждане на Мехмед, но като се има предвид възрастта на Несух и Азизе, детето би трябвало да е на годините на Хазар. Нали Елиф е била малко по- млада от Азизе.

# 110
На бащата-1969
На майката-1971
Сега проверих☺

# 111
  • София
Не мога да разбера, какво толкова ви е заял този рейтинг. Хората са в празници, на ифтар са.
Вижте в ютуб, серията за един ден има 6,5 милиона гледания. Просто вечерта в петък не им е било до телевизор.
Причини за рейтинга има бол. И ифтар, и ЛЕ финал, и прочие... Ама ако феновете верно се отдръпват заради Акън-Сандра, е направо смешно.

Афганска хрътка, момичетата не са страшни, напротив - едни от най-хубавите и обстоятелствени коментари се пишат именно в тази тема. Аз пиша много рядко, но винаги ми е приятно да чета. Добре дошла! И пиши по-често! Sparkling Heart

# 112
  • AMS
 Привет!!!
 Мина първи сезон, но не разбрах все още,
 кой от героите е вятърничавият, непостоянният, неверният.
 Или може би всеки един от тях.
 Трудна е задачата, според мен, след като има толкова много неизвестни.
 Търся логиката, защото отдавна съм излязла от възрастта на приказките.
 Не ми е интересно да гадая какъв ще е отговорът на Райян, или на Миран?
 Какъвто и да е - ще е клише.
 Сц са оставили толкова много дупки, надявайки се за много сезони,
 че започва да ми е все едно, кой баща, кой майка, кой луд, кой предател, ...
 Туристическата реклама на Гьобекли тепе, на Урфа, на Мардин си е клише също отвсякъде.
 А и тази истерия на феновете, та и обсъждането на мненията им за актьорите в реала,
 е не само тъпа, а и разваля напълно "приказката".
 Да не говоря за фенските спойлери, който убиват и малкото, с което може да изненада сценария.
 Истерия по Миран/Акън ми е много позната, но никога не съм я споделяла.
 Съгласна съм, че ако я нямаше Райян, нямаше да го има и Миран. Но не и обратното!
 Единственото, което не е клише, е целувката!!!
 Но явно, че и това не се оценява, щом донесохте и тази гадост от фенките,
 да бъдат отрязани пръстите на Райян.

# 113

Пепелче, ама то таман да стане по-хотелско, и се явиха баба и тати, тюх, язък. И аз исках да се усамотят Joy

Вале, за колибата +1 Blush

+ 1 за рейтинга и "по- хотелското" Wink
Ще дойде и момента, когато ще я метне пак на рамо и послееее Sign Underage
Те и сега нажежават екрана, а си представям дори една истинска целувка, а не през пръстчета, ако вкарат каква жега ще е Grinning Уникална химия имат двамата и така се допълват един до друг. Докосванията, погледите, волните и неволните жестове
Камъчетата до дървото, които избара Миран до дървото, както ги държеше, ми наподобяваха формата на сърце в ръката му.
А показаните места до едно бяха свързани по някакъв начин с историята на нашата приказка и ни най- малко не ми бяха скучни и не на място, а напротив. Именно затова не искам да преместят развитието в Истанбул. Според мен съвсем ще се загуби замисъла. А и като гледам, и не си го и мислят това от екипа на сериала.

# 114
И на мен ми хареса и не искам да се местят.Всеки техен жест, допир е уникален, изпълнен със силни чувства.

# 115
Здравейте  Hug Hug Hug

Изгледах финала, бе  Heart Eyes Heart Eyes чуден  Crazy

Дали е логична, фантасмагорична, комична, фанатична, приказна, рейтингова, историята като определение не ме вълнува  Mr. Green Факт обаче това, което показват, разказват актьорите с очи, жестове, действия подчертани с музика и красиви гледки ми харесва и то много.  Peace  Нели и екип  Heart Eyes Hug bouquet благодарско за превода... 10 мин след финала на първи, готова съм за втори сезон  Crazy Crazy

# 116
Туристическата реклама  дали е клише ? Мен като зрител ме интересува , харесва ми да откривам нови и нови места,  на които не съм била Ето това е едно от тях Не знаех за съществуването на Урфа и цялата историческа загадъчност  , че и за Мидият и околностите само съм гледала клипове Не съм все пак нито оценител на защитени от ЮНЕСКО исторически обекти , нито съм румънската принцеса , че да оценявам кое е клише Wink
Сценаристите дотук спестиха доста клишета Но пък , ако клишето е проблем е много лесен Yum

Само да вметна за хотелската част - къде я видяхте в толкова тур серияли , че да я погледна и аз Yum

Рейан едвам горката го хвана Миран за ръката без да са женени , а за сега не ми се и мисли Женен мъж е все пак
Но пък в колибата вече имаше истинско , постлано легло - знае ли човек ?Yum

g_georgieva  толкова добре сте го казали за мен

В инстаграма на Ебру пишат хора от цял свят Повечето от тях използват англ език , но пък има и корейски ли китайски ли коментари Ми нека видят хората и други страни

# 117
За издигането на колибата и воденето на Рейян там.
За мен е трудно, тежко, но и много вълнуващо. В крайна сметка не сме ние сценаристите. Така се решили хората, които пишат историята - да върнат отново главните герои там.
 Освен всичко посочено горе в коментара ми,  е и много символично - от пепелта да възкръснат отново чувствата, любовта да се възроди като птица. Неслучайно Рейян заведе Миран там, за да види нищото. Сега той прави нова стъпка, ново начало. Не бяга от истината и действителността.
 Вълнението и на двамата беше огромно, а Ебру и Акън  го изиграха перфектно.
Лошото е, че още в първия епизод от новия сезон ще ни попарят зле...След хубавия финал.
Дано поне там ги оставят за няколко часа сами.

# 118
Скрит текст:
Здравейте  Hug Hug Hug

Изгледах финала, бе  Heart Eyes Heart Eyes чуден  Crazy

Дали е логична, фантасмагорична, комична, фанатична, приказна, рейтингова, историята като определение не ме вълнува  Mr. Green Факт обаче това, което показват, разказват актьорите с очи, жестове, действия подчертани с музика и красиви гледки ми харесва и то много.  Peace  Нели и екип  Heart Eyes Hug bouquet благодарско за превода...
10 мин след финала на първи, готова съм за втори сезон  Crazy Crazy

И аз, и аз Relaxed
Галче, много добър кадър си "хванала", браво Kissing HeartHeart Eyes

Ей тъй, докато си лафим, в ютуб станаха 7 милиона на 12 серия. Някои сериали не са имали толкова гледания сумарно, да не говорим за няма и 48 часа. Има интерес към сериала и то голям. Всички обичаме красиви приказки. За който пък не му харесват - има хоръри например.

# 119
Мисля си, че и Есма , и Ханифе ще се обърнат срещу Азито. Тя прекали.

Общи условия

Активация на акаунт