Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Таре, не може всички да мислим еднакво. Какво да направя, че виждам агресия в Миран

Така е, ама за Миран лоша дума YOK! Laughing Joy Peace

Щом си рекла йок, нека да е йок

# 496
Wink

Много хубави Heart

# 497

Тази му е щастливата усмивка Heart

# 498
Здравейте, девойки!

Ебру е в Измир, галиба ще има парти на BeStyle довечера. Феновете се майтапят, че е отишла на свиждане на Акън Joy

# 499
Здравейте, девойки!

Ебру е в Измир, галиба ще има парти на BeStyle довечера. Феновете се майтапят, че е отишла на свиждане на Акън Joy

Колко му е да скокне до поделението 😂

# 500
Деси JoyJoyJoy Честито ново аватарче Heart Eyes

Имаш ли голяма снимка като тази? Много ме кефи, пък не я намирам...

# 501
Мерси, мерси! И на мен много ми харесва, имам я само на скрийншот от телефона.

# 502
Здравейте момичета , чета ви с удоволствие и аз като вас тръпка по hercai . Различен е от осталите сериали ,дали защото е по роман или нещо друго не знам ,но е добре замислен . Миран и Раян се допълват както по имена така и по очи. Допълват погледите си , довършват движенията си ,получаваим се на младите ! Сигурна съм  че успехът на Акин в този образ се дължи до на Ебру , която успява да го предразположи, видимо двамата се чувстват добре заедно !

# 503
Здравейте, девойки!

То си е за майтап вече Smile Smile Smile

# 504
Здравейте, девойки!

Като нищо ще има дежурни около поделението, да дебнат за Ебру Stuck Out Tongue Winking Eye

Мончо, добре дошла Hug

# 505
Здравейте, девойки!

Като нищо ще има дежурни около поделението, да дебнат за Ебру Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoy

Луди колкото щеш Stuck Out Tongue Winking Eye

И едно "добре дошъл" от Рейан/Ебру

# 506
Липсва ми сериалчето. Сега като изгледах последния клип, който сте споделили, Галка,  Hug Hug Каква романтика само! Ето затова го гледам този сериал. Има и много насилие, но тези срещи между Миран и Рейян са уникални...Точно като от приказките. Всъщност всеки от нас е имал поне една приказка в живота си. Но тяхната е точно от миналото, когато с една целувка и  едно докосване с пръсти - целият свят става само за теб. Много красота и трепет има в това очакване!
Може би в моя непоправимо романтичен телевизор е така.
Клипчето без думи говори с картината, с музиката, с играта на Ебру и Акън и  операторската и режисьорската работа...
Определено, въпреки, че съм писала да отидат в Истанбул, тук  по тези земи поради строгите и нечовешки традиции, любовта е като да срещнеш рядко  цвете, чиято нежност, красота и неповторимост заслепяват. С тези коне, с тези каменни тесни улици, с тези високи непристъпни стени на домовете, любовта е още по-магична, вълнуваща и  несравнима.

Много ми харесва, когато Миран бей се обяснява в любов само с очи.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 16:46 от Mydream

# 507
Нашето момиче е по плажовете и хич не и е до Акън, според мен.

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 17:11 от dessince

# 508
Какъв Акън? Той има човек до себе си. Само преди няколко дни имаше снимки с него и Сандра. Прекарваха си времето насаме преди да влезе войник.

А за Ебру. Свободата е безценна привилегия.

# 509
Сценаристката Еда Тезджан е написала във инстаграм профила си, че сезон 2 продължава без нея.

https://www.instagram.com/p/BysiaMbBKMe/?igshid=15hgpaqcrcx3x
https://www.instagram.com/p/Bysd1rJF2AE/?igshid=13hinpd5p4rgq

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 01:07 от dessince

Общи условия

Активация на акаунт