Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • ... да усещаш мириса на море ...
Имаш ли голяма снимка като тази? Много ме кефи, пък не я намирам...

Тази е от профила на Ебру. Любопитното е, че към нея е постнала текста на френската версия на една известна американска песен. Френското заглавие е Comment te dire adieu (Как да ти кажа сбогом), а автор на френския текст е Серж Генсбур...

Скрит текст:

Sous aucun prétexte je ne veux
Avoir de réflexes malheureux
Il faut que tu m'expliques un peu mieux
Comment te dire adieu
Mon coeur de silex vite prend feu
Ton coeur de pyrex résiste au feu
Je suis bien perplexe je ne veux
Me résoudre aux adieux

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 02:45 от tara_lezhka

# 511
Нов сценарист явно ще има. Те не бяха ли две сценаристки? Едната по-рано излезе от проекта, сега и тази, втората. Или греша?

# 512
Сценаристката Еда Тезджан е написала във инстаграм профила си, че сезон 2 продължава без нея.

Мда Rolling Eyes написала едно дълго прощално писмо, благодарила на продуцентката, режисьорите, екипа, зрителите... пожелала на всички по-по- и най- и нямаме...

Пожелавам си СЦ който заеме мястото й на есен да успее да реализира започнатото по същия вълнуващ начин, със същия заряд... Hands Pray
 а дано, ама надали Grin такива неща по принцип не се случват.

Ха, добро утро Hug

# 513
Здравете!

Аз не мисля, че има някаква драма. Още с напускането на Ферайе Шахин, към сценарния екип се присъединиха Пелин Гюлджан и Бершан Тан. Мисля, че пишат от 7 епизод. Дано да запазят слоганите в началото на всеки епизод.

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 11:36 от tara_lezhka

# 514
Много лошо за напускането на Еда...
Много съжалявам. Смяна на сценарист не води до нищо добро. Най-добрия вариант беше, да се върне Ферайе Шахин и да продължат двете.
Разправят, че новата сценаристка е Ейлем Джанполат, продуцентката е захванала да я следва.

# 515
Ейлем не е лоша.

# 516
Да, и аз съм на същото мнение, ако новината за Ейлем е вярно. Всъщност, докато гледаш сериалите, винаги имаш различно от нейното виждане за развитието на ролята, но като цяло в края се получава една добра обща представа. Склонна е на доста драстични обрати, на крайни решения.

Само за информация, Ейлем е една от знаковите фигури за доста известни сериали в тв сектора, по отношение на писане на сценарии, тук може да се види...

https://www.imdb.com/name/nm1903445/

# 517
Ейлем е добра, няма спор.
Все пак аз предпочитах да се запази първоначалния дует.
Не помня някъде да е тръгнало към по-добре, след такава смяна.
Пък и все още не е сигурно, че ще е тя. На ниво слухове е работата.

# 518
От инстаграма на Ахмет Тансу

От инстаграма на Ебру

# 519
Цитат

А той, Тансу и кавалер (старо) Joy

# 520
# 521
И една снимка на Акън от дните преди казармата. Поставих я в скрит текст, защото е с лошо качество.
Скрит текст:

# 522
И една снимка на Акън от дните преди казармата. Поставих я в скрит текст, защото е с лошо качество.
Скрит текст:
На ферибота когато отиваха за отдих на острова. Ма голяяяяяяяяяяяяяма лИбоФ. Точно като обичащи се, които  са се виждали рядко през последните пет- шест месеца.
Ха да видим дизито ли или рутината ще надвият, Анадола или Америка ...

# 523
nedlen,  аз виждам двойка скучаещи, неизвестно защо решили да се разходят с вапура до фраша на острова...
Забити в телефоните, а тя и ревнива, гледа тайно в неговия. Кусура бакма Smiling Imp
Клюки от туитър, неизвестен източник - Сандра и Акън щели да се сгодят на 2 или 12 август. Сандра абла ойле деди Stuck Out Tongue Winking Eye Хайърлъ олсун Joy

Вале Hands Facepunch

Здравейте, девочки Hug

# 524
nedlen,  аз виждам двойка скучаещи, неизвестно защо решили да се разходят с вапура до фраша на острова...
Забити в телефоните, а тя и ревнива, гледа тайно в неговия. Кусура бакма Smiling Imp
Клюки от туитър, неизвестен източник - Сандра и Акън щели да се сгодят на 2 или 12 август. Сандра абла ойле деди Stuck Out Tongue Winking Eye Хайърлъ олсун Joy

Вале Hands Facepunch

Здравейте, девочки Hug

Еве, тя снимката е толкова красноречива, че реших да не я коментирам. А това за годежа, ако е вярно доказва още веднъж приказката - човек каквото сам си  направи, цяло село да се събере не може да му го направи. 

Общи условия

Активация на акаунт