Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
За огромно съжаление, младите хора са зомбирани от технологиите, по-конкретно от всичко, което излиза в социалните мрежи. Все повече и по-често наблюдавам подобно "общуване" и "споделяне" на времето между тях, точно по този начин. Жалкото е, че не са само младите. Картинката е същата и с останалите, във всяка свободна минута, както и крадейки от служебното време. Щастливци са всички, които им устояват и не са зависими от телефоните.

Нямам лични догадки за отношенията на Акън и Сандра, пък и честно казано, това си е техният живот. Но няма как и 24 часа в денонощието, да бъдат все цун и гуш.  Joy Joy Joy

Колкото за силата на Анадола и други разни причини, Ебру и Акън са много приятен тандем на екрана, но мисля, че в живота са на съвсем различни честоти. Това е моето усещане.

# 526
Те честотите може да са различни, но и ситуацията при Акън е различна спрямо тази преди сериала. Точно затова не бива да бърза с годежа,а да си даде време да си изясни чувствата и приоритетите.

# 527
Е, може да са само слухове.

# 528
Може да е умишлен слух, за да не го сгодяват и фотошопират с Ебру.

# 529
Няма бе, никой не ги жени Акън и Ебру Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Даже като пускат фотошопи, уточняват, че това са Рейян и Миран, отишли на благотворителна вечеря в Истанбул хахаха

# 530

Даже като пускат фотошопи, уточняват, че това са Рейян и Миран, отишли на благотворителна вечеря в Истанбул хахаха

Хахахаха зевзеци Joy

# 531
Няма бе, никой не ги жени Акън и Ебру Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

А, що? Нека се вземат младите! Щом се обичат.

Може би изглежда отстрани, че защитавам връзката на Акън и Сандра, а отричам нещо съществуващо между него и Ебру, което е очевадно за други зрители.

Нищо не знам за тези хора, освен някоя спусната снимка оттук оттам от реала. Дори нямам идея коя е тази Сандра, откъде е, за Акън също - освен изброените роли, които дори не съм гледала и това, че е бил в Америка. Ебру съм я гледала в два епизода в Истанбулска невеста и ме дразнеше героинята и  Grinning Grinning и аз не знам защо, както и в Забранена ябълка, но тя беше , ако не се лъжа също за малко.

Коментирам само интуицията си. А знам ли какви пеперуди има в главите им....

Фотошопчето е суперско!

# 532
Никой не знае какво е в главите им. Можем само да предполагаме. Та според мен Акън вятър го вее на бял кон. Рускините го наричат флиртун и мисля, че имат основание за това.  Вълнува го физическата близост с колежката му и не може да го скрие. Може просто да е по- любвеобилен, но отношението му към Ебру е двусмислено. Вълнува го и вниманието на почитателките му и затова му трябва време да свикне със славата и да и се наслади.

# 533
# 534

Струва ми се, че с Тансу са на едно и също място

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 20:51 от dessince

# 535
Само ми е интересно,  защо всички смятате че Акън залита по Ебру и че тя е дистанцирана?

# 536
Сигурно такъв сигнал сме получили от кораба майка Joy

Деси, и Оя  там Hands Facepunch

# 537
Аз не смятам, че има нещо между тях. Акън има човек до себе си, като го гледам се снима и с други жени от екипа и е доста усмихнах. Ебру ми се струва волна птица и не я интересува ни Акън, ни Акъновица. Някак си не намирам общо по между им, тя весела, освободена, вечно усмихната, някак си над нещата, той ми е малко ръб /в реала/, дано не засегна фенките му Simple Smile а това, че той залита по нея, може такъв да си му е характера, флиртаджийски. Да търси контакта. На повечето снимки, на които не са само двамата, не са един до друг.
Иначе в сериала имат страхотна химия.
Ще поживеем и ще видим Wink

# 538
Тоя кораб майка, да вземе да даде повече инфо😁

# 539
Само ми е интересно,  защо всички смятате че Акън залита по Ебру и че тя е дистанцирана?
Може и тя да залита, но да успява да го скрие. Акън трябва да управлява ръцете си по- строго, че точно те най - много го издават Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 22:38 от nedlen

Общи условия

Активация на акаунт