Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 498
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 455
джу, скорпиънс (немската рок група - уинд ъф чейнчес и подобните)
Ахахаха, голяма съм шматарочка  hahaha
Хич не ги любя Скорпиънс. Песните ми идват едни депресарско-ревливи. Особено "Send me an angel"...начи като я чуя и  cry без да има причина.
А, и аз моа да рева на музика, та затва някои песни не ги слушам (или много рядко), че ми са "тъжни". Ми явно така ми действа музиката. Grinning
Искренна, как са болките, пазиш ли диета? А пробвала ли си някакви билки за стеатозата?

Ам чи аз бях с колелто навънка, изведнъж понеделника ми стана неделя и добре се изкъпах Simple Smile
Joy Ма то летния дъш е за здраве. И за гледки. Joy

# 1 456
Хапнахте ли, дорогие?

Наваля ни убу отново. Беше станало тъмно като в ...

# 1 457
  • На Марс
Мамиш на дребно, а? После ще си по-изкъпан от останалите с един ден Joy

Поне ина седмица никво баняне да можете да ме настигнете Simple Smile

# 1 458
Без сапун не се брои. Изтърка ли си ушите?

# 1 459
  • над кукувичето гнездо
Без сапун не се брои...
Може да си е носил в дамската чантичка, като в някоя реклама Simple Smile

# 1 460
Аз нали бях морска, та ше съм с водорасли по гърба и рибки по жебовете... (и някоя и друга медуза)

# 1 461
Пънчи кат спомена - колата ... нагласили сме се фчера с ена Лада Нива да ходим по горите за диви ягоди. Почти стигнали до мястото и ... колата гасне - веднъж, втори път и ... край. Тръгваме да звъним - да, ама обхват няма - давай надолу - параклис, кръст, селото - обхватcj е тука има, тука нема. Е, успяхме накрая и се прибрахме успешно с колата с Пътна помощ. Вече в града звъня на детето да го уведомя набързо - и той ми честити въодушевено. Joy Е как понякогаш човек се вкарва в приключение. Или пък приключението го намира. Joy
А, и вечерта се обадиха да ни кажат, че била бензиновата помпа.

Миднайт да се яви да обясни за змиите - пепелянка и усойница - че не се умирало. Щото питат от време на време при нас за противозмийски серум, ние нямаме, щото е скъп и кат не знаеш дали ще се продаде навреме; но в склада има. Та ... няма да ми е излишна малко информация от първа ръка така да се каже. Grinning

Янчето я няма нещо ... дан пътува за Бг?

Кики, ти дан изгоря по плажовете? А Лан не виде ли у некой храст? Grinning

# 1 462
Лана о у храсталака! Ахахаххахаххахахахахахахах, Инче!  Joy

# 1 463
Аз не се оглеждам бе Инче, под достойнството ми е Joy, ма и Лането е на север, освен да е доплувал до Равда с някой каяк и да се е маскирал между водораслите...

# 1 464
  • На Марс
Без сапун не се брои...

Чи къ? Аз и тампони си нося от както гледах рекламата за оназ толкова щастлива гърла с тампони Simple Smile

# 1 465
Без сапун не се брои...

Чи къ? Аз и тампони си нося от както гледах рекламата за оназ толкова щастлива гърла с тампони Simple Smile
Преди няколко години серийно ни облъваха вечер с една реклама за лечение на простатата. Дребният беше във фазата на прехласване по реклами... и след ен на брой гледания ми препоръча да си купя лекарството, за да си излекувам простатата. Laughing Много сериозен и загрижен.
Тъй че вярвам ти.

# 1 466
Викаш има нeщо в тез тампони. Joy

Кики, и аз не се оглеждам минавайки. Мъ ку се спра на ено място изпоразглеждам сичкото народ. Нали общуването с живи ора е най-ценното в тоз живот. Joy

# 1 467
  • На Марс
Викаш има нeщо в тез тампони. Joy

Помага определено! От как си нося един с мен съм станал един жизнерадостен и весел ама ммм Simple Smile

# 1 468
  • над кукувичето гнездо
Мда, превантивно, никога не се знае кога ще ти дойде... акълът Smile

# 1 469
Ако тампоните действаха по същия начин и на жените... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт