Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 459
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
Била съм за седмица в Пловдив в разгара на едно много жежко лято, когато още тук нямаше климатици. Това е някаква инквизиция.

# 1 576
  • SHOOT ME 10 $
Най- си я любя нея, двойна преварка троянска сливова, или пък другата крайност - карловска анасонлийка. Не сравними са тези две напитки.

# 1 577
  • На Марс
Оправих мобилето, олекнах една торбъ ... време е да си сипа и на тръстиката Simple Smile

# 1 578
  • София
И ние сменихме дискове,нскладки,златни излезнаха,ще речрш ес класа.

Витоша събота и особеннно неделя е фул сган,никакво ходене.

# 1 579
  • На Марс
Момичета да се стегате инак никъв ройс ролс с пиленцето Simple Smile

https://www.facebook.com/antytrust/videos/10219920013649846

# 1 580
  • Тра-ла-ла
Тези дни хич не ме слуша главата. Тръгвам да слизам с асансьора до касиера на 4тия етаж. Вместо това слизам на партера. Тегля си една майна за разходката и почвам да си мисля мои си неща...и вместо да се кача до 4тия етаж - качвам се до моя етаж. Айде пак надолу....

# 1 581
Холдъна да се яви тук да ми пази страх сега като ми препоръчва да гледам сериали за психарски убийства. Знам си, че преди лягаме такива не трябва да зяпам, ама...

# 1 582
  • Тра-ла-ла
Лягам си вчера през нощта по никое време .Тъкмо съм отнесла плувката и щрак! - лампата в стаята се запали. Първо изхвъркна сърцето, после и аз от леглото да видя кой ми е влязъл в къщичката Grin  А то се оказа, че рижавият четириног глупак се е лендзил на ключа и го е щракнал. Joy

# 1 583

Добро утро

# 1 584
  • Варна
ДУ.

Пия кафе на терасата, още е хладно, къде заради ранния час, къде заради вчерашния дъжд. Голям кеф. Събирам хладинка и като настане морът по обяд ще се опитвам да си спомня какво е Simple Smile

Днес ще карам мотора на диагностика, стискайте палци.

# 1 585
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро!
Искренна работила си я вече тази работа. Отиди позитивно настроена, със самочувствие, и както и казано в една весела песничка, накрая ..."ще си тръгнеш с песен и със смях, и със цвете закечена"! Успешен ден!

# 1 586
Така е Мидко,работила съм я и тръгвам с позитивна нагласа.
Много ще е трудно, защото ще отговарям за много неща,но в крайна сметка-хляб без кора няма🙂

Една снимчица на днешния изгрев🌞

# 1 587
  • над кукувичето гнездо
Аз пък съм на оранжАво

Добро утро!

# 1 588
Холдъна да се яви тук да ми пази страх сега като ми препоръчва да гледам сериали за психарски убийства. Знам си, че преди лягаме такива не трябва да зяпам, ама...

знаеш си ама го правиш после холдън това онова. ххъхъ. като се потопиш ще разбереш че убийствата почти нямат значение

# 1 589
  • Варна
Ееее, аман от "майстори" значи!!! При записан една седмица по-рано час за днес, аз бях точна на място, а въпросния "майстор" липсваше. След обаждане от моя страна обеща да дойде до 15 мин. След 30 мин още го нямаше. И после искат да вземат парите на хората, ми няма как да стане!

Общи условия

Активация на акаунт