Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 459
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Не,не е обикновена аптечка.Ще ти го щракна.112 или викайте Пирогов.Simple Smile

# 1 606
Сърбят ме ръчичките с ена тема в СО и се чудя... момата съвет ли търси или е дошла да се пофали Laughing

фали се

излязоха резултатите от матурите

# 1 607
  • над кукувичето гнездо
А вариант за оправяне някакъв? (че си нямам идея на какъв принцип работи)
Тука се изваля - бързо почна и бързо спря. Поне разхлади малко. Grinning
Сега трябва да снимам редовно и райетата. Принципно от десетина-петнайсе процедури през две седмици останалите опадаха, но лятото е кофти, че не е добре излагане на слънце около процедурите, а е препоръчително и кожата да е по-светла, пък аз бързо чернея от слънцето. И сега трябва да избирам - дълги панталони и поли, или други методи за отстраняване на неприятелите, който при мен е само един.

# 1 608
Сърбят ме ръчичките с ена тема в СО и се чудя... момата съвет ли търси или е дошла да се пофали Laughing
Фали се сигурно. Не се чуди.
Исе, направо си те представих зебрена. Laughing

# 1 609
Кажи, да погледнем и ний. Grinning

Миднайтче, ми ку си на Рила или Пирин? Не става с Пиригов май.

# 1 610
  • над кукувичето гнездо
Бубе, доволни ли сте от резултата?

# 1 611
  • София
Това е лаф Инче Simple Smile
Не се случва често на редовия  пканунарспоко.

# 1 612
Бубе, доволни ли сте от резултата?

щеше ми се повечко да са
принципно не е лош, но зависи какво е нивото на другите момичета с високи оценки

# 1 613
Ще я приемат, споко. Аз знам.

# 1 614
без училище няма да остане Joy
но като гледам миналогодишната статистика, това, което тя искаше, няма да й се получи
дано стане това, което аз искам

# 1 615
Голямото завърши ПМГ, питам го сега - какво ще кажеш, да запишем и брат ти там след две години??? Видя, че си заслужава! Щото аз настоявах заради  високите изисквания и системния гърч.... И той ми отговаря - В никакъв случай!!! Записвайте го в ЕГ. Знаеш ли, че цяла година почти не ходят на училище, пък имат по-високи оценки от нас и никакви отсъствия...
В интерес на истината на мен тоя гърч ми харесва.

# 1 616
Бубе, кое е желаното даскало? Ще стискаме палци за него.

Аз направих бързо тирамису. Лежа и пуфтя. Лошо ми е. Това ми е за последно 😆

# 1 617
  • SHOOT ME 10 $
Човек убивам за тирамису...от къде се сети точно за него. Край! До довечера Трябва да го имам!

# 1 618
Ария, съчувствам. Знам какво е да се напукаш със сладко. Но поне държи влага. За известно време. Joy
Бубе, детето ще има късмет. То всеки има. Само трябва да си повярва. Че може. И иска. Grinning
Луне, и аз искам гърч. Требе стягане и тва си е. (хич не ми четете горния ред Joy)
Миднайтче, превод на думата:

Това е лаф Инче Simple Smile
Не се случва често на редовия пканунарспоко.

# 1 619
тя иска немската, аз искам испанската, но тази година резултатите май ще са доста по-високи от миналата и ще видим - английската, френската ...

Общи условия

Активация на акаунт