Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 805
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 785
Ааааа така кажи, Хайче. Айде успех! Дано се похвалиш скоро с резултати.

Стана ми много гадно. Видях една тема в СО, за жената чийто мъж започнал да си пийва. Ми познавам я. Едва ли е съвпадение. Разрових се в стари постове, името на детето е същото, работата. 😒 Много тъпо ми стана.

# 1 786
@ina.ina усмихнах се хиляди пъти. не мога да повярвам че само отрицателни емоции съм ви докарал. а когато се прибирахме госпожица Джулая имаше толкова време да ми каже всичко това ама нали друго си е по форума

# 1 787
джу хич не мълча на срещата, за това ми се струва, че ти добре знаеше какво впечатление правиш

сещам се за онзи виц, в който се разказваше как всички карали в насрещното, пък само един в правилната посока

# 1 788
Хайче, честито завършване! Grinning

Ааааа така кажи, Хайче. Айде успех! Дано се похвалиш скоро с резултати.

Стана ми много гадно. Видях една тема в СО, за жената чийто мъж започнал да си пийва. Ми познавам я. Едва ли е съвпадение. Разрових се в стари постове, името на детето е същото, работата. 😒 Много тъпо ми стана.
Животът е шарен. Нищо не можеш да направиш. 

# 1 789
излезе статистиката за точките на седмокласниците в сф
отивам да се зверя в екрана, да броя и да гриза нокти Angry

# 1 790
Знам, Лунче. Ама като знам през какво е преминала... Гадно ми стана, че сега и пиянка и се стоварва на главата.

# 1 791
Знам, Лунче. Ама като знам през какво е преминала... Гадно ми стана, че сега и пиянка и се стоварва на главата.
Човек не предполага какво го чака зад ъгъла. Да сме здрави, децата да са здрави, каквото дойде,посрещам го, заминава.... идва следващото. На много обрати съм се нагледала. Където може човек, да подава ръка и да забравя. Да не се товари. Където не може, друг ще го направи.

# 1 792
джу хич не мълча на срещата, за това ми се струва, че ти добре знаеше какво впечатление правиш

сещам се за онзи виц, в който се разказваше как всички карали в насрещното, пък само един в правилната посока

добре. тъпи и неуместни шеги - извинявам се. харесах ви. тва е. каквото си решите Simple Smile

# 1 793
  • Варна
Айде стига сте се обяснявали. Всичките повтаряте едно и също.

Аз вися при фризьорката и чакам да оплетат косата на дъщерята. Успешно я подрязаха, че беше нацъфтяла.

Години наред съм правила за себе си само най-необходимите козметични и разкрасителни процедури. Това дребното ще ми разкаже играта.

# 1 794
не знам какво очакваш да решим - другарския съд и разстрел?
просто си говорим

# 1 795
  • Euskal Herria
И при нас си вали поройно, има си вода по улицата. Уж досега не са се наводнявали избите ни, дано да е така.
След кана силно кафе и хапче ми просветна, дойде ми желание за подреждане. Simple Smile

# 1 796
А, Янче, начи и в Пловдив вали. Тука също продължава. Спря за около 5 мин и после пак, че и гърми ... толкова продължително и поройно скоро не беше валяло. Ша ми напои градината, комарите шъ съ умножат. Тази седмица 1 ден забравих да се напръскам и след 15 мин - 11 ухапвания. Добре че повечето минават до другия ден. Grinning
Янче, то това ти е за добре дошла в Бг. Да видиш, че и тук знае да вали. Joy

# 1 797
  • Euskal Herria
Благодаря, Инче! Ама идвам от град, дето вали ежедневно, та това не може да ме уплаши. Simple Smile

Надявам се да мине задухът. Засега си гърми и вали.

# 1 798
  • Тра-ла-ла
Голем хОй е на излизане от Сф. А на бензиностанциите е мазало.

Янче, дъждът идва от Сф Joy

# 1 799
Благодаря, Инче! Ама идвам от град, дето вали ежедневно, та това не може да ме уплаши. Simple Smile

Надявам се да мине задухът. Засега си гърми и вали.
Знам, нали си писала и преди. Затва ти казвам, гледа и тука да ти покаже времето какво може. Дан остане по-назад. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт